neden olay cıkmıs kı ...
tamam eğer sorun olacaksa ben kendi mesajımdaki alıntı resimleri silmeye çalışacağım elimden geldiği kadar...uyarın için sağol...
güneş teşekkürler zahmet olacak sana da ama.
canım ben b&l de kullandım...freshlook da kullandım rainbow da kullandım...
ama tam olarak ne sormak istediğini anlayamadım canım...biraz uzun ve karışık olmuş :)
sanırım aylık olan ve su oranı yüksek bi lens arıyosun...
canım isteklerine bakılacak olursa sen yine freshlookun mavilerine bakmak zorundasın...yada griye devam etmelisin o da mavi gibi duruyo...ve bence daha doğal....
aradığın özelliklere bakılırsa seçeneğin epey dar....üzgünüm....
b&l lerin aylıkları yok..ve üstelik su oranı %38...yani sana yarayacağını sanmıyorum canım...
rainbowları da zaten ortası geniş diye tercih etmiyorsun...onlar da %38 su..ve yıllıklar o da olmaz sana..
canım elaya mavide oluyo demişsin ama benim ortası yani pupil boşlugundan görünecek kısım kahverengi o yüzden bütünleşecegini sanmıyorum aslında yani baktıgın zaman direkt belli olan elalardan değil yeşili değilde kahvesi daha çok benim gözlerimin çok sevindim buna güneşcim aradaki ton farkları yüzünden ya farklı durursa diyodum bu durumda renkli lens tam bana göre bişiymiş kaydirigubbakcemile2 bugun lens takan arkadaşımın gözlerine gün ısıgında dikkatlice baktım b&l gri kullanıyo gün ısıgında böle desen desen çizgi çizgi bişeler görünüyodu lensten damar dediginiz şey o mu oluyor acaba ona sordum lensin deseni o dedi mirmirmirmir
selam kızlar aranızda bana yardımcı olucak benmle fikirlerini payalaşıcak arkadaşlarmı varmı..altakki resim bana ait gözlermin doğal rengi kahve tonları bana önerebiliceniz bir renk varmı acabaaa.s.
yokmu bi fikir söyliycek yaa nerdesinizzz??????:sm_confused::sm_confused:
ayy güneşim bitanesin canım sağol :1hug: rainbowda yok değilmi öyle birşey birde gözleri normalden küçük gösteriyormus ben arkadaşımın lenssiz gözünü hiç görmedim okula hep lensle geliyo gözlerinin normalde daha büyük oldugunu lensin küçülttügünü söyledi böyle bişey var mı :uhm: varsada rainbowlarda oluyomu merak ettim bnm gözlerim fazla büyük sayılmaz çnkü dahada küçülmesin sora çinliler gibi olmıyım sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?