Bu solotica lenslerin dokusunda sim de varmı ? pek çözemedim dokularını ben ama...sanki opak boya ile sim karışığı var gibi...çünkü ne yarı şeffaf lenslere benzetebildim ne de tam opaklara...
şeffaf etki versin diye aralıklı noktalar halinde dokunmuş ama biraz uzaktan basbaya gözü 100 de 100 örtüyo gibi gözüküyo....sanırım içinde sim var ve ışığı bolca yansıtıp şeffaf lenste opak etki sağlıyor..doğru mu bilmiyorum...sadece tahmin ve varsayım...
freshlookun sadece renkli simden oluşan radiance lensleri var...soloticalar onların daha sık dokuyla boyanmışı ve opak boya katılmışı gibi....
masallah tatlım senin ne kadar cok lensin var oyle ....
GalPal bu konuda bayağı bir bilgili. Denemediği lens kalmamış okuduğum kadarıyla (Ondaki sonuçları gördükten sonra pekçok lens hakkında fikrimi değiştirdim. İki lens ısmarlayacağım. Biri şu gözleri iri gösteren ama doğallıklarından çok da emin olmadığım GEO lensler.hem çok ucuzlar hem de senelikler. Diğeri de GalPal'da gördükten sonra taptığım solotica natural colors topaziolar.
okypete sana esmeraldaların yakışacağından hiç şüphem yok. sarışınlarda kesinlikle yeşil renk taraftarıyım,mavi yapaylık katıyor. ben koyu kumral olduğum için mavi daha cazip geliyor. Ama quartzo için de mükemmel bir renk olduğu kanısındayım.
topazio , esmeralda ve quartzo. harikalar kaydirigubbakcemile5
Rainbow Fantasy Line Light Blue almıştım. Onların da bir kaç resmini koyuyorum:
Light Blue olmasına rağmen rengi koyu geldi, sanırım benim gözlerim siyaha yakın olduğundan böyle oldu. Dizaynını Elite'lerden daha çok beğendim, ortadaki delik daha iyi gibi..
Tatlım ya gozlerın kıpkırmızı olmus
Rainbow Fantasy Line Light Blue almıştım. Onların da bir kaç resmini koyuyorum:
Light Blue olmasına rağmen rengi koyu geldi, sanırım benim gözlerim siyaha yakın olduğundan böyle oldu. Dizaynını Elite'lerden daha çok beğendim, ortadaki delik daha iyi gibi..
Bu arada Esmeraldaların çok daha iyi resimlerini çektim ama ancak akşama buraya koyabileceğim.
guneşcim ben artık gözümü doğal yollarla açıyorum seninde geçnelerde dediğiğn gibi artık belki lens bile almam henuz yeni başladım ama gelişme var ama benim yöntem daha farklı yani biyokinezi ile
evet cnm benimde dikkatımı cekti o yuzden paylasmak ıstedim ....bende kesinlikle tavsiye etmıyorum ...
benim düşündüğüm renk bu delikafaduldenSolotica Natural Colors - Ice siparis ettim bir arkıma hadi hayırlısı gelsin bakalım paylasırım
valal cok oovdunuz umarım deger :)))
ayrica satısta da var site ustunde express shipment icin 27 dolar alıyorlar,total 147 dolara
gelıor
Mikla tatlım,
resimde ustundeki burberry gömlek sanırım canım,en sevdigim gomleklerimden kaydirigubbakcemile2
cok alakasız oldu kabul :teytey:
güneşcim peki telkini ne aralıklarla dinilyorsun sen canımcanım evet ben mümkün olduğu kadar doğal veya doğala yakın yolları tercih ediyorum..
hala lens kullanıyorum ama bundada artık doğal rengime yakın renkleri seçmeye başladım..
lenssiz değişim konusunda da biyokineziyi tavsiye etmiyorum aslında canım...
ben sadece alternatif olarak değişik yollar arayan arkadaşlara "böyle bir yöntem de varmış" demek için seçenek sunma amacıyla paylaştım biokinezi olayını..doğru yapılmazsa gözde kalıcı zararlar oluşabilirmiş...
onun için doğal da olsa radikal renk değiştirmekten yana değilim çünkü genlerle oynanıyo..Allah korusun görme sorunlarına körlüğe de yol açabilir..bu yüzden seni bu konuda yüreklendirip kötü bir sonuca neden olmak istemem...
ben göz rengimi telkin yoluyla açtım..telkinin de ana amacı göz rengini açmak değil..psikolojik rahatlama ve kötüdüşüncelerden arınmak...bunun sonucundada yan etki olarak vucut toksinlerden arınıyor ve gözlerin 1 ton kadar açılıp daha parlak olmasını sağlıyor..
öyle kahve gözü mavi veya yeşil yapımıyor anlayacağın...ve en sağlıklısı da bu....ben bunu tavsiye ederim..biyokinezi değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?