valla canım hic bilmiyorum inan anlamadım.cektim resimleri koydumişte :uhm:tatlım inan bende senin kadar sasrmıs durumdayım benim mavilerimle senin mavilerin cok farklı duruyor sende yesilimsi bende ise griye yakın mavi =)=)oysakı 2 mizin gozlerinin rengi birbirine cok yakın =)
Bakırkoyde Lens Dunyasından aldım ben.Sahile inerken..Eger biliyorsan Bakırkoyu,Hayri ayakkabı magazasının hemen ustu.Taksıt yapıyorlardı,ama nakit indirimi var aklında olsun.800 mu...İnanmıyorum ya..Valla bence en sahane sende durur,benım gozlerım acık kahve ortaya super naturel bır tablo cıktı.Daliah İstanbul da nerede deneyebilirim Diamondsları? Bakırköy de bir yerde miydi? Gri ve açık mavisini denemem lazım, gözlerim ela bende nasıl bir renk çıkacak ortaya acaba?
Bu arada ben karar verene kadar fiyatları da 800 YTL olmuş. Aldığın yerde taksit yapabilirler mi acaba?kaydirigubbakcemile2
evet canım ya bariz yuklu bir zam gelmıs hemdeaaaaaaaaaaaa gercekten mı bana telefonla gorustugum kadın zam gelcek demıstide inanmamıstım =) tatlım biz cok iiye almıssız o zaman=)
kizlarr yaaa ben smdi lens alicam ama bi sorunum war
ben yillardir 8,4 kullanmistimm curve olarak..
ama doktor bana 8,6 hatta 8,7 sin dedi..
simdi siparis wericem ama korkuyorum 8,7 den denedigimde sanki lensler oynuyodu gozumde doktor 8,7 ye alissan daha iyi olr snin capin o dedi.ama ben smdi korkuyorum 8,4 de hic sorun yasamamstm 8,7 alinca sorun olur mu sizce kayma oynama yapar mi??lutfen acil yardimm
gunescim sen de burdaysan ozellkle cewaplarsan sewinirim
perfidiacım doktora danışmakla iyi etmişsin ama..aslında en doğru cevabı kendi bünyemiz veriyor bize..doktorlar sadece okudukları belli kurallardan yola çıkarak bilgi veriyorlar.
canım bence sen önce 8.6 lık lensleri denemekle başla bitanem..önceden 8.4 kullanıp sorunu olmayan birisi birdenbire 8.7 de sorun yaşayabilir..belki gözünün ölçüsü 8.7 olabilir birim olarak ama. gözünün hareketleri dar bombeye göre alışmış..
sen 8.6 lenslere bak canım daha sonra zamanla 8.7 lere geçersin :)
birdenbire büyük değişiklik kafadan sorun çıkaracağı için senin de moralini bozar..lensin kayması sonucu oluşabilecek sorunlar önlenmiş olur...mesela gözü oynatırken kayma sonucu lensin gözde yırtılması gibi...öylesi daha kötü..
yırtılmasa bile lensin kontrolsuzce sağa sola kayması göze de zarar verir bence..çünkü gözün maruz kalacağı ani darbeler bunlar.... hele lensler kalın lenslerse.....canım ölçüyü ufak ufak arttır sen...
canım çap olarak da 14.00 dan yukarısını alma şimdilik...çap ölçün kaç bilmiyorum ama çok geniş çaplar da kaymalara yol açıyor...bombesi nosu kadar çap nosunun da bunda payı var..
Koyu kahverengi gözlülere rainbow sky blue tavsiye ediyorum doğal durması açısından, benim gözlerimde koyu kahverengi ve beni rainbow sky blue lenslerimle görenlerin çoğu ne güzel gözlerin var yaaa fln oluyodu, bausch lomb blue çok damarlı ve dışı siyah çerçeveli pek tavsiye etmiyorum rengi canlı ama pek doğal olduğu söylenemez, merak edenler lens resimleri paylaşımına eklediklerime bakabilirler
canım madem 2 seçenek varmış...8.7 b&l dene o zaman bakalım canım...
evet b&l ler freshlooklara göre baya kalın...ve lensin su oranı yüzdesi b&l de çok daha düşük freshlooktan...freshlook resmen sudan yapılmış lens gibi..% 55 i su onun....böyle bir lensin kayma yapması kaçınılmaz...
b&l nin ise % 38 i su...göze daha iyi tutunacaktır..
sana b&l 8.7 büyük ihtimal olacak canım korkma....freshlook ile arasında dağlar var çünkü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?