- 26 Ocak 2009
- 2.317
- 11
- 156
ben 2 yildan fazla b&l kullandim we cok memnundum hic sorun yasamadim.ama artik uretmiyolar benim kullandiklarimi o yuzden freshlook deneym dedim ama pek mutlu degilim o yuzde b&l alicam belki kisiden kisiye degisiodur uyum olayi wardir bilemiyorum ki
Aynen arkadasım benım lensler de freshlook gri ve ben varm dıyorlar yani.Bi de su batmaları anlamıyorum bı de onları anlasamona gore bır cozum getırıcem.Bı de bazen kayma oluyo gözbebegi ile birlikte kahverengi kısımlar da bellı oluyor anlamıyorum.Ben hazel rengıne bayıldım aslında benım ıstedıgım canlı gorunen belırlı bır yesıl,hazel ya da gri.Fotomu eklıyorum arkadaslar.Gunescım fotomu eklesem ne renk gıder ya da ne renk secmelıyım onerıde bulunurmusun?
Damarsız mavi ve yeşil lens yokmu yaaaaaa? Lütfen bilen varsa bana özeldem mesaj atabilir mi.......
diamonds grey lere devam :)
tatlım sophistic ile amazon birebir aynı dokuda degiller kesinlikle amazonlar biraz daha damarsız sophistic e gore ... amazonlar aylık lens oldukları için sophistic lerden daha pahalıya geliyor ... bi de sophistic dia capı 14.50 iken amazonun capı ise 14.20 ... rainbow dark green in pupıl bosluguda kesinlikle fark edilmıyor ama bu gozden goze tabikide degisir...sac ve ten rengide lens secimde cok buyuk rol oynuyor bana cok guzel olan rainbow yesiller saclarımı siyah yaptrdıgım için gitmıyor simdi begendigim lensi bile kullanımıyorum o yuzden sac ve ten rengini goz onune alarak bir secim yapmak gerekiyor...
tesekkur ederim canım.oyle valla.buraya acıldı acılalı herseyım ordan :)tatlım cok guzel durmus =)cok alakasız olcak ama soylemeden edemıcem farın harika...biliyorum kesinlikle m.a.c dir gene =)
lensler çok fena kaymış.sorunlular galiba biraz.
Benimkiler henüz gelmedi ama lens forumundan bir kaç resim koyuyorum:
rock on
rica etsem,esmeraldanın renklerindende bulabilir misin. sana zahmet olmazsa....
canım tesekkurler,aldıgım bayan grilerin herkese yaskımayacagını soylemıstı fakat ben tonunu cok begendgim icin uzaylı gibi gozukmesine aldırmayıp aldım onuda :) o yanlarındakı kahvelik lens ile ilgili sanırım cunku mavilerde oyle bir sorun olmadı,işin tuhafı kayma kucuk gelme falanda yok.ama resimdeki gibi fokuslanmadigi icin insanlar gozunun icine o fark sankı kendi gozunmusun gibi oluyor,daha da naturel duruyor ama dedigim gibi kesinlikle almadan once denenmeli diamondlar..cunku bende mavi renkli olan yesilimsi durdu,bu ise gri olmasına ragmen mavi duruyor.cıkamadım ısın ıcınden :)Daliah fotoğraf çok güzel çekilmiş, lenslerin yapısı ve rengi çok net görünüyor. Fotoğraftaki lensler Diamonds Gri mi yoksa Diamonds Açık mavi mi?
Fotoğrafta lensler kaymış galiba. Diamondsların çapı standart 8.6 sanırım, yoksa lensler gözüne küçük mü geliyor? Canım sıkıldı şimdi.
canım tesekkurler,aldıgım bayan grilerin herkese yaskımayacagını soylemıstı fakat ben tonunu cok begendgim icin uzaylı gibi gozukmesine aldırmayıp aldım onuda :) o yanlarındakı kahvelik lens ile ilgili sanırım cunku mavilerde oyle bir sorun olmadı,işin tuhafı kayma kucuk gelme falanda yok.ama resimdeki gibi fokuslanmadigi icin insanlar gozunun icine o fark sankı kendi gozunmusun gibi oluyor,daha da naturel duruyor ama dedigim gibi kesinlikle almadan once denenmeli diamondlar..cunku bende mavi renkli olan yesilimsi durdu,bu ise gri olmasına ragmen mavi duruyor.cıkamadım ısın ıcınden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?