- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.161
İnşallah canımGünaydın gençler kilo vermeli haftamız olsun inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canımGünaydın gençler kilo vermeli haftamız olsun inşallah
Çok teşekkür ederim bitanem Çok yaşlanmadan emekli olmak lazım şimdiki çocuklar da eskisi gibi dur hötten anlamıyor. Ben nazenin bir ruha sahibim çabuk bozuluyorum eski sabrım kalmamış yokladım kendimi de...emekli olmalısın artık dedim. Sağlıkla yaşamak hepimize nasip olsun. Temmuz 18' de tasi tarağı topluyorum okuldan .Şimdiden hayırlı uğurlu olsun emekliliğin,çok sevindim artık yeter biryere kadar devam ediliyor artık.
Huzur mutlluk sağlık getirsin yeni hayatında
Aynen zamlı maaş olmadan gidilirmi hiç yaniii çatır çatır alacan o senin hakkın sonuçta.
Katılıyorum sana bitanem haklısın herşey bir yere kadar yani,bunun yorgunluğu,çilesi,stresi var kolay değil elbette.Çok teşekkür ederim bitanem Çok yaşlanmadan emekli olmak lazım şimdiki çocuklar da eskisi gibi dur hötten anlamıyor. Ben nazenin bir ruha sahibim çabuk bozuluyorum eski sabrım kalmamış yokladım kendimi de...emekli olmalısın artık dedim. Sağlıkla yaşamak hepimize nasip olsun. Temmuz 18' de tasi tarağı topluyorum okuldan .
Yarın evaya başlıyorum kuzumKizlarr spor ne yapıyorsunuz....pilates yapacağım yanıma kanki arıyorum...çok üşeniyorum yapmaya
Ayy bu cok tatli
Guzel eksi tebrik ederim canimDün 65.1 isim bugğn 64.2 ama tamamen ödem ve WC.. Zipzip-
En gec 13.00 diyoruz canim bildirimler icinKilo bildirimleri için saat sınırı bar
Gule gule kullan canimYemin ederim şu telefonu yaptırmak için verdiğim paraları biriktirsem orta halli bir telefon alırdım. Neyse, kavuştum telefonuma
Iyi aksamlar ablacimKaçtım ben iyi akşamlar hanımlar görüşürüz
-2.3 kilo verdim iki günde
Teşekkürler canım benimLavinia_98 tebrik ederim kaptanım
Cuma eksiyim canim
Hayırlı olsun ablacım, Allah sağlıklı güzel bir ömür versin emekliliğinde bol bol gez, ye içEvet bitanecim. Bugün resmileşti istediğin gün ayrılabilirsin dediler Emekli sandığı olur yazısını göndermiş dilekçeme ithafen. temmuz maaşımı zamlı zamlı almadan olmaz didim. zaten tatile giriyoruz.
Cuma eksiyim canim
Cumaya eksilerle bekliyoruz canim
Cumaya eksiye dusersin canim