- 3 Haziran 2015
- 36.921
- 118.964
- 35
hayırlı olsun ablacim emekliğine bol bol tadini çikart:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı olsun ablacim emekliğine bol bol tadini çikart:)
bu aralar telefonunda kafası gidik benim gibiAy ne güzel menü maşallahh
Fitfit çok güzel yaaa
Aaa ama o kadar adım (( neyse yansın yağlar
Leslieeee
Süper menü spor da varsa mükkemmel
Harika
Ayy yerinden çilek harika
Hayırlı olsuuuun Elhan
Ay doydun mu sen böyle ama protein var ne güzel menü maşallah keşke benim olsa
İnşallah etiketleyeyim
Ay buralarda -200 bile 2 kg gibi gider tebrikler canım
Çık iyiiii
Harikasın
Adımları resim ile mi atıypruzzz
Ben Leslie yapıyorum canım H içi yapabilir miyim deneyeceğim. Senin gaza ihtiyacın yök beybi içindeki güç sana yeter
Kilo bildirimleri için saat sınırı bar mıı
Teşekkür ederim bitanem çıraklar hayattan soğuttu beni kaç kaç dedimElhan ablam hayirli olsun...emekli olmussun
Amin pikapicim inşallah dediğin gibi olur sağlıkla geçsin ömrümüz.Elhan Allah hayırlara vesile etsin canımm bol gezmeli ,sağlıklı , mutlu bir emeklilik hayatı diliyorum
Günde 2 tane yeter zaten fazlasıda zarar olur,aynen kabızlık sıkıntılı br durum .rezeneyi bu sabahta içtim ama sürekli içiyorum dersem yalan olur canım ama bu hafta her gün bir tane en azından içecem kabızlık çok kötü bir şey
Hayırlı olsun ablacım, Darısı bizim başımıza. 20 sene var ama göz açıp kapayana kadar geçer diyollaaaTeşekkür ederim bitanem çıraklar hayattan soğuttu beni kaç kaç dedim
Hocam ciddenmi emekli oldun.
Hayırlı uğurlu olsun Elhanım.
Teşekkür ederim bitanem doğru söylüyorlar senin zamanın daha da hızlı geçecektir kapamaya fırsat bulamayacaksın o yüzden gözünü iyi aç darısı sağlıkla başına olsun.Hayırlı olsun ablacım, Darısı bizim başımıza. 20 sene var ama göz açıp kapayana kadar geçer diyollaaa
Teşekkür ederim kordişim benden bu kadar öbür kızlarımız devam ettirsin gari...ben gezip dolanayim birazHayırlı uğurlu olsun Elhanım.
Hoşgeldin hayırlı olsunDün 65.1 isim bugğn 64.2 ama tamamen ödem ve WC.. @Zipzip-
Kız sen dünürüm müsün yoksamAy ne güzel menü maşallahh
Fitfit çok güzel yaaa
Aaa ama o kadar adım (( neyse yansın yağlar
Leslieeee
Süper menü spor da varsa mükkemmel
Harika
Ayy yerinden çilek harika
Hayırlı olsuuuun Elhan
Ay doydun mu sen böyle ama protein var ne güzel menü maşallah keşke benim olsa
İnşallah etiketleyeyim
Ay buralarda -200 bile 2 kg gibi gider tebrikler canım
Çık iyiiii
Harikasın
Adımları resim ile mi atıypruzzz
Ben Leslie yapıyorum canım H içi yapabilir miyim deneyeceğim. Senin gaza ihtiyacın yök beybi içindeki güç sana yeter
Kilo bildirimleri için saat sınırı bar mıı
Evet tatlımCordelia cım yeşil takım için de sporda seni etiketliyor muyuz
Amannnn şimdi , yarın olmaz şimdiiii@Zipzip- kaptanım ben ne zaman bildirimlere başlıyım
Evet bitanecim. Bugün resmileşti istediğin gün ayrılabilirsin dediler Emekli sandığı olur yazısını göndermiş dilekçeme ithafen. temmuz maaşımı zamlı zamlı almadan olmaz didim. zaten tatile giriyoruz.Hocam ciddenmi emekli oldun.
Çilli bom bom bom bomAmannnn şimdi , yarın olmaz şimdiiii
Şimdiden hayırlı uğurlu olsun emekliliğin,çok sevindim artık yeter biryere kadar devam ediliyor artık.Evet bitanecim. Bugün resmileşti istediğin gün ayrılabilirsin dediler Emekli sandığı olur yazısını göndermiş dilekçeme ithafen. temmuz maaşımı zamlı zamlı almadan olmaz didim. zaten tatile giriyoruz.