- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.934
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
7397
oluur canım dünkü menü bayağı kötü ama bugünden başlarımBenimle ortak olmak ister misin şekerim
13bin
Oluştu canim da tablo yapmadımtakımlar oluştu mu kızlar
Teşekkür ederim lavinimGeçmiş olsun canım
Telefon hep yanımda canim adimlar cok bosa gitmiyorZipzip- bir de saatten dolayı da yüksek kuzum mesela telin adımı her gün en az bı 3 4 bin az , sen saate geçersen baya artar
Cok iyi fesangim
Huhu ez geç :))
Teşekkür ederim canım Ben 2 yıldır aktif kullanıyorum arabayı. Bu ilk kazam Şükür çok büyük değil hasar.canım geçmiş olsun
Allah'tan sana bişey olmamış, arabanınki de küçük hasar
cesaretin çok güzel bişey,ben daha yalnız süremedim
Evet görünce suratı düştü ama ne yapayım canım. Biraz masrafımız olur, arabanın da biraz değeri düşer. Neyse olan oldu. Canlarımıza bir şey olmadı ona şükretmek lazım. Allah beterinden korusun inşallah hepimizi yavrularımızı Fotoğrafı ekledim, bak çok bir şey yok gibi, yapılabilir yaniGeçmiş olsun güzelim eşin de ilk bir sinirlenirse de daha sonra anlayış gösterecektir eminim
ayy hayali bile çook güzellTeşekkür ederim canım Ben 2 yıldır aktif kullanıyorum arabayı. Bu ilk kazam Şükür çok büyük değil hasar.
Yaa bir de Allah a binlerce kez şükürler olsun. Diyarbakır yolundan gittim , şükür ki orda bir şey olmadı. Mahalle arasına girdiğimde oldu, hızım çok yavaştı Allahtan
Mecbur olunca cesaret ediyorsun kuzum . Okulum uzaktı , arabayla gidip geliyordum geçen sene. Sen de mecbur kalınca trafiğe tek çıkacaksın . Mecbur kendine güveneceksin
Çok geçmiş olsunEvet görünce suratı düştü ama ne yapayım canım. Biraz masrafımız olur, arabanın da biraz değeri düşer. Neyse olan oldu. Canlarımıza bir şey olmadı ona şükretmek lazım. Allah beterinden korusun inşallah hepimizi yavrularımızı Fotoğrafı ekledim, bak çok bir şey yok gibi, yapılabilir yani
Hatun bu haftada birinci olacak :)
Olur kuzucum , inşallah hayırlısıyla, kazasız belasızayy hayali bile çook güzell
Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun
Benim de kötüydü canım ama 9000 adım atabilmiştimoluur canım dünkü menü bayağı kötü ama bugünden başlarım
Afiyet olsun canim ❤11 Haziran menü
Çok karışık bir gün oldu
Sabah 9.30
1 haşlanmış yumurta
1 lokma ekmek
Peynir zeytin
2 tane kızartma
Domates
Salatalık
Saat.13.40
1 wasa fıstık ezmeli
Saat 16.30
Dondurma
1 küçük kurabiye
Saat 18.30
Et döner ( dondurulmuş evde az yağda yaptım )
Yoğurt
Hala açım ya
Zipzip- Cordelia HanimKelesimiGetir pastelfit