- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.934
Ahaha yeşil takım çok güzel gelsene :)Aaaaa çok saçma
55 görene kadar yarıştan ayrılmamalıyım beni tahrik etme beybiAhaha yeşil takım çok güzel gelsene :)
Geldim aşkisi kilom ile geldimAklimdaydin etiket yapacaktım sana şimdi
canım tebrikler :) ben de bu sabah 63 görmeyi çok istemiştimGeçen cuma 64.0
Bu cuma 63.8
-200 grbu haftaki hastalık ve kaçamaklara ragmen mutluyum 63 leri gördüm ilk defa
Zipzip- kardeşinin mezuniyeti hayırlı olsun canım. İnşallah hayırlı rızık kapıları açılsın kardeşine
Cordelia çok üzüldüm bizimde kuşumuz var ona bir şey olma ihtimali bile beni aglatıyor Allah sabır versin güzelim
@HanimKelesimiGetir ablacım igne iplik oldunn
Ben hep yeşilde olucam canımCordelia
Sagol canımGünaydın canim
Günaydın canim
Geçmiş olsun
Afiyet olsun canim
Göbüş falan yoktur ablacım iyi bakTebrikler bitanem süpersin,valla oldum göbüş kaldı biraz
Canim zipzipim. Eline saglik❤Masterfit (Kilo +Adım Yarisi )(Menu yazmak zorunlu)
Kilo yarısi (menü yazmak zorunlu )
Adim yarisi (menu yazmak istege bagli )
Kizlar yarin bildirimlerinizi fotoğrafli ve nikli olarak en gec 13.00 e kadar bekliyoruz
Bildirimlerinizde hangi takima dahil olmak isterseniz belirtmeyi unutmayin
Not:kirmizi ve mavi renkler Kaptan secimleri sonrasında belli olacak...
NOT:yarin yogun bir gun olacak benim icin lütfen bildirim mesajinizda takimlari söylemeyi unutmayin....
Cordelia
@Elhan
@North River
@askrhpozitif
@HanimKelesimiGetir
@aypare ackerman
@Kmsl Hnd
@eceboce
@busra ytez
60kiloyum
@Kahve __Kokusu
@sara_28
@menekse_kokusu
@dolunaydagel
fesang
@Bal0ncuk
@KarlarKralicesi
pastelfit
@Tutku44
@ugurbocuuu
@Zeynep_Nihal
@Aomine Daiki
@gezegenfeza
@DombiliKus
@Beth18
@Kinoalihatun
Lavinia_98
@L u c i a
@s i d e l y a
sandriyon
@She-Raa
@gewezebidik
@_ASTRAL_
@Migim
@Maviokur
@Tesnim1903
@Chedarice
@erenmothers
Kendinin en iyi hali ol
@19Temmuzda69um
@Suskunkardelen
@Ytmz
@sabahvesen
minerva1988
@iceteavecheesecakelutfen
@kackaloribu
@balpamuk
@ada81
@Tempus
@Beklenen2
@Mehfam
@zeyneppk
@Bmsh
@Anka
E Emnis
@ummhnisa
Hedef65tir
@UcurtmaAvcisii
hllgkchl
@Bar_na
@amylee0
nnurc
@pikapi
Bende hiç beklemiyordum canımcanım tebrikler :) ben de bu sabah 63 görmeyi çok istemiştim
Süpersin tatlim tebrik ederimokula geldim ve tartı fotosunu çekmediğimi farkettim ama tartıldım
Geçen cuma 59.3
Pazartesi 58.2
Cuma 57.6
Fark 1.7 sanırım kafam durdu
Zipzip- @Bar_na sandriyon minerva1988
inşallah canım dikkat edince gidiyor haklısınBende hiç beklemiyordum canımAllah sağlık versin dikkat ettikçe gidiyor kilolar inşallah haftaya 63.0 oluruz ikimizde
ben yazmıştım canım bu hafta oğlum ameliyat olacağından sarı olsun yada yeşil yani menü ve adımlarımı yazmak yapmak kopnusunda sıkıntı yaşayacağım için diyete devam tabi vakit buldukça spora o ayrı yine paylaşmaya çalışırımHerkese Günaydın Hayırlı Cumalar
Hangi takımda olmak istediğini bldirmeyen br çok arkadaşıomız var. Kilo bildirimler ile birlikte lütfen girmek istediğimiz takımı mutlaka yazalım.
Bu hafta bildirmeyenlerin de bildirmesini rica ederim.
@Bar_na fesang @North River @She-Raa @Nikinik TRANSFER @iceteavecheesecakelutfen @DombiliKus @amylee0 @Migim @Kinoalihatun Cordelia @erenmothers
60kiloyum pastelfit @L u c i a @UcurtmaAvcisii TRANSFER Hedef65tir sandriyon hllgkchl @Tutku44 @ummhnisa nnurc Zipzip- @_ASTRAL_ @gezegenfeza
Aklımdaydı unuttum fitkaptanımHerkese Günaydın Hayırlı Cumalar
Hangi takımda olmak istediğini bldirmeyen br çok arkadaşıomız var. Kilo bildirimler ile birlikte lütfen girmek istediğimiz takımı mutlaka yazalım.
Bu hafta bildirmeyenlerin de bildirmesini rica ederim.
@Bar_na fesang @North River @She-Raa @Nikinik TRANSFER @iceteavecheesecakelutfen @DombiliKus @amylee0 @Migim @Kinoalihatun Cordelia @erenmothers
60kiloyum pastelfit @L u c i a @UcurtmaAvcisii TRANSFER Hedef65tir sandriyon hllgkchl @Tutku44 @ummhnisa nnurc Zipzip- @_ASTRAL_ @gezegenfeza