Kaptanım bir anda 1 kase yiyince midem şişti bayağı. Ama 9 gibi acıktım bir bardak ayran içtimAz olmuş ama sen doyduysan afiyet olsun papatyam
Afiyet olsun güzel menü
Çok güzel olmuş afiyet olsun ablacım
Kız neyi fazla geldi ben doymam bunlarla, afiyet olsun
Kek fazla geldi başta ama akşam az yemişsin afiyet olsun canımcım
Neden üzgün ifadesi koydun gı gayet az yemişsin afiyet olsun
Teşekkür ederim papatyam
Yaa yerim sizi nasıl düzelttiniz moralimi
Sen de benim gibi sarmaya karşı kıyamıyorsun heralde, sabah da bir tane de olsa yenmiş hahaha, afiyet olsun güzel olmuş yine de
İnşallah ablacım yaa kaçamak yapmadığım halde böyle olunca üzülüyor insan ama geçti. Toparladım daha iyiyim sayenizde
Afiyet olsun çikolar az diye sesimi çıkarmıyorum
Suyu 2ye tamamlarsan tadından yenmez kuşum afiyet olsun Allah kabul etsin
Teşekkür ederim ablam düzelecek inşallah
Nescafe ler fazla şekerli oluyor ama sağlıklı içecekler bulsan daha iyi olabilirBugünkü menümü yazayım
Sabah aralıklı oruç yapayım diye bır şey yemedım evde çok işim vardı öğlen yerim dedim erteledım
Öğlen yıne yıyemedım işim bitmedi
Saat 16.20 gıbı yarım simit yarım bardak 3u bırarada içtim. Aslında oturup avokadolu yumurtalı kahvaltı yapacaktım ama vakıt yetmedı
Akşam 20.00 civarı yarım levrek
Bır porsiyon spagettı
Bol salata
Yedim ve bu saatten sonra çay falan içerim yatarım
LenaG
Güzel olmuş afiyet olsun ablam5 Kasım
12:00
5 yada 7 küçük hurma (unuttum)
1,5 incir
18:00
Somon
Soğan salatası
Biraz fazla karışık kuruyemiş
1 lt su
4 kupa zencefil, limon
3 kupa kahve
2 kupa çay
LenaG Boncuk2307
Kör olmayası tartıdan sonra kahvaltı yapınca geliyor bir işe de yaramıyor kiKaptanım bir anda 1 kase yiyince midem şişti bayağı. Ama 9 gibi acıktım bir bardak ayran içtim
Kaptanım sebeplerin var. Cts gününe geçer ki. Hepsi bi wc’ye bakar. Wc öncesi sonrası bayağı farkediyor
Evin içinde birkaç turla canım aşağı iniversinKızlaaaar ben bu içeceği bitirecem diye uğraştım ama karnım kocaman oldu kıaaazz
Yattım ama sağdan sola dönemiyorum fenalık geçirecem
Siz yavaş yavaş için he
Annemler salonda yatıyor dur odamda ip atlar gibi hafif zıplayayım iyi fikir verdin sağol bacımEvin içinde birkaç turla canım aşağı iniversin
Afiyet olsunBen de menümü yazayım yarın bakacağım menülere sporlara bugün moralim bozuldu iyice çarpıntım var. Yarın tam gaz devam yanınızdayım maviş boncuklarım
Kahvaltı 14.00
3 yk granola + 1 sb süt + 1 çk bal
Akşam yemeği 19.00
1 kepçe tarhana çorbası, 3 yk yoğurt , 4-5 sarma (pişirirken yedim)
2 lt su + 1 lt dukan kiraz saplı
Spor yok ama yapacağım
LenaG Mthn83
Sarmaları gün icine birer ikişer dagitirsam kimsecikler fark etmez dediydimAfiyet olsunneeyy bunu da mı yemeyecektin
Kız iyi ki yanmamışsın Allah korumuş
Afiyet olsun çoğunlukla salata ağırlıklı olmuş neyseki birazcık menemen ve ekmek var
Afiyet olsun kuvvetli bir tek öğün olmuş
Afiyet olsun koruma menüsüne göre bişi yememmişsin
Afiyet olsungüzel olmuş
Çok güzel menü canım afiyet olsun
Afiyet olsun güzel menü
Afiyet olsunkomşularla imtihan
Afiyet olsun güzel menü canımadımlar da
Geçmiş olsuncanım artı için hiç bozma moralini ben napam nerelere gidem
Afiyet olsun genele bakacak olursak bugün az olmuş
Afiyet olsun 15 deki sarma biraz fazla geldi bir de ya çikolata ya hurma olaymış
Canım afiyet olsun aralar fazla geldi ve akşamki sarma sanki fazla gibi
Afiyet olsun tek öğün için tamamdır
O kadar da şetmeseydin kizKızlaaaar ben bu içeceği bitirecem diye uğraştım ama karnım kocaman oldu kıaaazz
Yattım ama sağdan sola dönemiyorum fenalık geçirecem
Siz yavaş yavaş için he
Ahaha işte ne bilim görev insanı ben o içecek bitirilecek diye beyne komut verdim ya bitecekO kadar da şetmeseydin kizgun boyu oruçluydun zaten icecek zaman da az
Ben de yapamıyorum ki nasıl fikir vereyimKilo bildirimi
Cuma 67.7
Bugün 67.7
Ben ne ara spor yapayım fikir veren yok mu
Tartıya degilde yag oranına takılıyorum onu azaltmak hedef kas kutlem cok ıyı masalları var bıraz yaglanmısım emmeee halledecukYa Allah’ın izniyle sen o işi yaparsın maşallahın var canım benim hem sporla destekliyorsun kas da kaybetmeden zayıflayacaksın. Bi de tartıya çok takılma aynada görmek istediğin vücuda ulaşmaya çalış biliyorsun kaslar daha ağır tartı çok baz almamak lazım
amin inşallah cano Allah razı olsun, daha benim çoooook var borcum üç hanelilerde birlikte de tutarız inşallah
Apa sevıyelerımı yapıyorsunuzKeten tohumlu kefir öğün yerine geçer, incirleri ayrı yiyebilirim, birleştiremem yasak
Kefiri de marketten alabilirim
Zaten 10 Kasım son gün, hurma, incir yersem çay serbest diye kahvaltı olarak onları tercih ediyorum
11 kasımdan itibaren akşam tek öğün yiyeceğim