- 7 Mart 2010
- 20.701
- 100.222
Aaaaa çok saçmaKuzum ben yeşil takimdayim:) masterfit beni strese soktu:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaaa çok saçmaKuzum ben yeşil takimdayim:) masterfit beni strese soktu:)
Bar_na |
fesang |
North River |
She-Raa |
Nikinik TRANSFER |
Hedef60kgolmak |
Hallederiz |
@amylee0 |
Wilma11 |
Kinoalihatun |
Cordelia |
erenmothers |
60kiloyum |
pastelfit |
L u c i a |
YaparsinMinii TRANSFER |
Hedef65tir |
sandriyon |
hllgkchl |
Tutku44 |
ummhnisa |
nnurc |
Zipzip- |
_ASTRAL_ |
gezegenfeza |
Veririsin merak etme,ben verdikten sonra bide,benim menopoz olduğu için ancak bu kadar verebildim.Çok güzel
Darısı başıma ❤
Şimdilik 74 diyorumda bende 60 kiloyu görmek istiyorum
Bizim için pide de ye kaptanımKonyaya geldim kizlar bir selam vereyim dedim
Cordişim masterfit istiyorumHerkese Günaydın Hayırlı Cumalar
Hangi takımda olmak istediğini bldirmeyen br çok arkadaşıomız var. Kilo bildirimler ile birlikte lütfen girmek istediğimiz takımı mutlaka yazalım.
Bu hafta bildirmeyenlerin de bildirmesini rica ederim.
Bar_na fesang North River She-Raa Nikinik TRANSFER Hedef60kgolmak Hallederiz @amylee0 Wilma11 Kinoalihatun Cordelia erenmothers
60kiloyum pastelfit L u c i a YaparsinMinii TRANSFER Hedef65tir sandriyon hllgkchl Tutku44 ummhnisa nnurc Zipzip- _ASTRAL_ gezegenfeza
Canım ben bu hafta da free takılayım sakıncası yoksaHerkese Günaydın Hayırlı Cumalar
Hangi takımda olmak istediğini bldirmeyen br çok arkadaşıomız var. Kilo bildirimler ile birlikte lütfen girmek istediğimiz takımı mutlaka yazalım.
Bar_na fesang North River She-Raa Nikinik TRANSFER Hedef60kgolmak Hallederiz @amylee0 Wilma11 Kinoalihatun Cordelia erenmothers
60kiloyum pastelfit L u c i a YaparsinMinii TRANSFER Hedef65tir sandriyon hllgkchl Tutku44 ummhnisa nnurc Zipzip- _ASTRAL_ gezegenfeza
Canım ben yeşil takımda olayımHerkese Günaydın Hayırlı Cumalar
Kaptanım ben mezun oldum. Artık sarı takımdayımHerkese Günaydın Hayırlı Cumalar
Sağol canım beniimGeçmiş olsun kızlar
SelammKonyaya geldim kizlar bir selam vereyim dedim
Yaa biz de tebrik ederiz canım hayırlı olsunYok ablacim onlar Ereğlide
Kardesimin mezuniyetine geldik
Oyy tebrik ederim canıımKaptanım ben mezun oldum. Artık sarı takımdayım
Tebrikler bitanem süpersin,valla oldum göbüş kaldı birazGeçen cuma 64.0
Bu cuma 63.8
-200 gr bu haftaki hastalık ve kaçamaklara ragmen mutluyum 63 leri gördüm ilk defa
Zipzip- kardeşinin mezuniyeti hayırlı olsun canım. İnşallah hayırlı rızık kapıları açılsın kardeşine
Cordelia çok üzüldüm bizimde kuşumuz var ona bir şey olma ihtimali bile beni aglatıyor Allah sabır versin güzelim
HanimKelesimiGetir ablacım igne iplik oldunn
Ay yavrum takıma girdiğimde regl fln veremedim aldım takımda en çok alan bendim başkalarının emeğine üzüldüm o yüzden yeşilde daha mutluyum . Performans , yarış gibi durumlari sevmiyorum :)Kuzu cidden neden stres oldun özel değilse tabi.
Vala kaptanım bu kadar iradeli miyim bilmiyorumVeririsin merak etme,ben verdikten sonra bide,benim menopoz olduğu için ancak bu kadar verebildim.
Metabolizmam çok çalışmadı aslında,66 ile başadım diyete.
Biraz sabır ve zaman istiyor,tarçınşı türk kahvesiyle zayıfladım birde,içinede hindisatn cevizi yağı kattım ciddi zayıflattı oda.