- 1 Kasım 2012
- 11.061
- 25.635
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tebrikler canım maşallah o ne güzel eksi öyle10 Haziran Cuma Kilo ,
Zipzip- Cordelia @60kiloyum
Hedef65tir bu direnci de kırarım inşallah
mavi takım
2 Haziran Cuma=65
1 kilo eksideyim
Gecmis olsun inşallah ameliyat iyi geçerben yazmıştım canım bu hafta oğlum ameliyat olacağından sarı olsun yada yeşil yani menü ve adımlarımı yazmak yapmak kopnusunda sıkıntı yaşayacağım için diyete devam tabi vakit buldukça spora o ayrı yine paylaşmaya çalışırım
Geçmiş olsun canım bnence sertbest ol. Bir de burayı düşünme ca Zipzip-ben yazmıştım canım bu hafta oğlum ameliyat olacağından sarı olsun yada yeşil yani menü ve adımlarımı yazmak yapmak kopnusunda sıkıntı yaşayacağım için diyete devam tabi vakit buldukça spora o ayrı yine paylaşmaya çalışırım
ödem olduğu halde böyleyse dahada erimisimdirtebrikler canım maşallah o ne güzel eksi öyle
Senin günün benimkinden daha ilginçmişZipzip- Cordelia
Sarı takımda olmak istiyorum.
Bugün Yeğene kız isteyeceğiz. Yogun bir gün olacak. Bence sen de Konyadasın seçmeleri yarına bırakabiliriz canım. Ben bugün pek gelemem. Sen müsat olursan bilemiyorum.
Şuan Spor ve Kiloları yapıyorum inşallah yetişecek.
Kardeşin için hayırlı olsun. Tebrik ediyorum. Konya da ailene odaklan canım. Ben 13.30 a kadar evdeyim. kediler mediler koşturuyorum.
yazmaya fırsatım olmuyor. evde böyleyim. Komşuda cocuğunu okula bırakmamı istedi mümkün değil çok uzakta okulu.
3 gündür makinede bekleyen çamaşırı asmasa da olurmuş zatenSenin günün benimkinden daha ilginçmiş
Çocukkarı okula yetiştirmeye çalışıyorum, görevlinin hanımı geldi , temizliğe gittiği evde 3 gün önce çamaşır yıkamış, beni götür de onları asayım dedi. Tövbe yarabbimBirlikte çocukları okula götürüp, sonra bilmem nereye gittik , bekledim astı çamaşırları evine geri bıraktım. Yaw benim dün annem babam geldi , rahat bıraksana beni
Ahh kuzum yaa. Ne garip insanlar. Vallahi çok isterdim çocuğu okula bırakmayı birçok şey yapmayı ama inan bana Banyoya gireceğim daha ona vaktim olmadı çocuk 12.30'da okula bırakılacak ben 2'de kuaförde olacağım burada listeler var Bunlar mümkün değil yetişmez ütü yapmıştım onları söylemiyorum bile hepsi ortada dolaba kaldırılacak ama ne zaman kaldırılacak bakalımSenin günün benimkinden daha ilginçmiş
Çocukkarı okula yetiştirmeye çalışıyorum, görevlinin hanımı geldi , temizliğe gittiği evde 3 gün önce çamaşır yıkamış, beni götür de onları asayım dedi. Tövbe yarabbimBirlikte çocukları okula götürüp, sonra bilmem nereye gittik , bekledim astı çamaşırları evine geri bıraktım. Yaw benim dün annem babam geldi , rahat bıraksana beni
Yeşilde de yarış var ki kaptanimiz bizi yaristiriyoo:)55 görene kadar yarıştan ayrılmamalıyım beni tahrik etme beybi
Tebrik ederim canımGeçen cuma 73.0 bugün 71.7 fark -1.3 kg
% 1.78
yeşil takım bu hafta 🖒
Bar_na Cordelia
Eki Görüntüle 3081683
Göbüş falan yoktur ablacım iyi bak
Bşzde menü var spor mecburi değil fitcim,gel bekleriz senide yeşil takımda.
Harikasın tevbrik ederimGeçen cuma 73.0 bugün 71.7 fark -1.3 kg
% 1.78
yeşil takım bu hafta 🖒
Bar_na Cordelia
Eki Görüntüle 3081683
Adım kapışması var bizde sjskjksjk:))Yeşilde de yarış var ki kaptanimiz bizi yaristiriyoo:)
Şifa olsun ablacimİğnem, oldum geldim..
Teşekkür ederim canım sizede kolay gelsinZipzip- Cordelia
Sarı takımda olmak istiyorum.
Bugün Yeğene kız isteyeceğiz. Yogun bir gün olacak. Bence sen de Konyadasın seçmeleri yarına bırakabiliriz canım. Ben bugün pek gelemem. Sen müsat olursan bilemiyorum.
Şuan Spor ve Kiloları yapıyorum inşallah yetişecek.
Kardeşin için hayırlı olsun. Tebrik ediyorum. Konya da ailene odaklan canım. Ben 13.30 a kadar evdeyim. kediler mediler koşturuyorum.
yazmaya fırsatım olmuyor. evde böyleyim. Komşuda cocuğunu okula bırakmamı istedi mümkün değil çok uzakta okulu.
Sağol kuzu 6 ay rahatım şimdi:))Şifa olsun ablacim
Maşallah bugün saati takmadım bile adım yok diye,üşenmezsem pazara gideceğim bakalım.6026 adim
Adım her gün var bize :))Maşallah bugün saati takmadım bile adım yok diye,üşenmezsem pazara gideceğim bakalım.
Şifa olsun canimİğnem gelmiş sağlık ocağında hemen vurdurup geleceğim