Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok gecmis olsun Allah sifa versin canim
Soğolun canlarım aminGesmis olsun canim
Afiyet olsun canımMenümü yazayım içler acısı nenüm var bugün de
10 30 gibi
1 peynirli pide
2 çay
Ara 1 elma 1 kahve
14 50 gibi
1 dilim Ekmek domates salatalık marul
19 30
Yarım tabak haşlama
2lt su
Zipzip- E Elif_Eylul
Afiyet olsun canim sabah pide olmamis aksamda salata yogurt ekleseydinMenümü yazayım içler acısı nenüm var bugün de
10 30 gibi
1 peynirli pide
2 çay
Ara 1 elma 1 kahve
14 50 gibi
19 30
Yarım tabak haşlama
2lt su
Zipzip- E Elif_Eylul
Ayy çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin bol bol c vitamini alınKizlar evden cikmazken hasta olduk. Oglum nezleydi okulda arkadasinsan kapmus. Zaten bütün cocuklarin burnu akıyornus. Kızımda 2 gündür nezle. Burnu akıyor sürekli aspiratörle temizliyorum. Bugün benimde agzim burnum akmaya basladi. Korona mi olduk diye korkmaya basladim. Ev hastaneye döndü. Benim cocuklarla ilgilenmekten hastaligimi yaşama lüksüm bile yok aman sizler dikkat edin.
Bak mesela bu elbise mevzusunu çözemedimElbise dar geldi demek isterdim ama denemedim
KV çok yapıyor yazik oluyor birde domatesleri sözde dolaba koyuyor ama her sene tavuklara yem oluyor dolaba koyduğunu yemeyi unutuyorBizdede cogunlugu fasulye ,domates ve biber olusturuyor digerleri azar azar yani yada artik alıştım bana az geliyor
Yarın dan itibaren normale donucem canım inşallahAfiyet olsun canım
Bana göre az yiyorsun eksiyi göremezsin birden azalttin yemegini
Kesinlikle catlarimBende okumazsam rahat edemiyorum
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versinSağol canım, kardeşim iyi de bu sefer annem hastalanmış, bayılmış. Allahım hasta olanlara sen şafi.ismiyle şifalar ihsan eyle hayırlısıyla amin
Bana çok kötü gelmedi canim sabah pideyle gecistirmissin öğlen de gecistirilmis ama fena değilMenümü yazayım içler acısı nenüm var bugün de
10 30 gibi
1 peynirli pide
2 çay
Ara 1 elma 1 kahve
14 50 gibi
19 30
Yarım tabak haşlama
2lt su
Zipzip- E Elif_Eylul
Cumartesi gunu ablamın dugunu var canimBak mesela bu elbise mevzusunu çözemedim
Iyi geceler canim dinlen iyiles inşallahIyi geceler kizlar yatayim ben bari yarina iyilesmis olarak kallayim
Sende mi hastasın canım gecmia olsun rabbim şifa versin , gruba kurşun mu doktursek ne herkeste bir hastalikIyi geceler kizlar yatayim ben bari yarina iyilesmis olarak kallayim
AnladımAllah mutlu mesut etsin canım inşallah ya kapanmazsa alternatif elbise varmıCumartesi gunu ablamın dugunu var canim
Geçen hafta elbisemi aldım ama bana bir rahatlama geldi cok yemege basladim
Onun üzerine espiri yapiyoruz kapanmayacak diye :)
Unutacak kadar cok yapmiyoruz yaaKV çok yapıyor yazik oluyor birde domatesleri sözde dolaba koyuyor ama her sene tavuklara yem oluyor dolaba koyduğunu yemeyi unutuyor
Sagol canim insallahAnladımAllah mutlu mesut etsin canım inşallah ya kapanmazsa alternatif elbise varmı
Bizimki unuttuğu dan değil canımUnutacak kadar cok yapmiyoruz yaa
Süper o zaman kaptanımSagol canim insallah
Yok yaa elbisem oluyor canim kilo almadim alirken de 56ydim simdide o rakamdayim :)
Dugun olsunda foto paylasirim insallahSüper o zaman kaptanım
Sagol canim birden geldi gözüm burnum cesmeSende mi hastasın canım gecmia olsun rabbim şifa versin , gruba kurşun mu doktursek ne herkeste bir hastalik
Şimdiden çok merak ettim kaptanımDugun olsunda foto paylasirim insallah
Simdide var da buraya atinca silemiyorum
Ahh canım ya tabi o kadar yorgunluğa vücut eror verdi yat dinlen inşallah çabuk toparlarsinSagol canim birden geldi gözüm burnum cesme
Simdi çıkacağım canim sabah burda olursan paylasirimŞimdiden çok merak ettim kaptanım