Ah elisam ya , yine kötü enerji yayıyorsun. Takımı kapatıp gidelim diye diye kapandı . Şimdi de buraya el attın burası da mı kapansınGünlük ilk zaman çok aktif oluyor ileri zamanda kimse kalmıyor inşallah öyle olmayız
Takım yarışmasında listede sorumluluk vardı.
hepimiz eskisi gibi olamiyacaz
Tebrik ederim tatlım. Bir aferin de benden sanaSelam Mira 95 dk Eva yaptı geldi.Aferin sana Mira.
Menüsü şöyle v15 Eylül
Sabah 09.30
1 porsiyon üzüm
1 porsiyon erik
1 sütlü kahve
Öğle 14.00
Ton balıklı bol salata
1 dilim ekmek
yesil çay
Akşam 19.00
1 kase çorba
1 kase yogurt
50 gram et kavurma
Soda
Spor 15 Eylül
15.027 adım 1500 puan
Zipzip- E Elif_Eylul
Afiyet olsun canım.Menum
Sabah
1 sb sut
2 yk yulaf
1 tk kakao
1 tk chia tohumu
3 ceviz
1 muz
Ara
2 hurma
1 tk fistik ezmesi
Ara
1 cb leblebi
10badem
Aksam
6 yk kabak yemegi
Ayran
Salata
Ara
2 badem
3 grissini
Su 2,5
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Yok canim ya kötü enerji değilde günlükler takım yarışmasının yerini tutmuyor zaten dedim inşallah öyle olmayız diyeAh elisam ya , yine kötü enerji yayıyorsun. Takımı kapatıp gidelim diye diye kapandı . Şimdi de buraya el attın burası da mı kapansınpozitif düşün pozitif enerji yay . Karamsarlığa yer yok. Mesela ben bu hafta yedim mi yedim ama pişman mıyım evet, yapabilir miyim ? Tabiki yapabilirim beyin bedava yönetmesini bil yeterki
(Beyin bedava diyen adam geldi aklıma o yüzden beyin bedava yazdım )
Evet bu bizim elimizde guruba girmesek filiz zopayı gösterir zatenBu bizim elimizde canım misal bende bi degisim olmadı beni listede pek zapdedemiyordu
Elisacigim gruba girmeyi ilaç alımı gibi zoraki düşünürsek günde 3 kere yemeklerden sonra girmeye calisirsak her daim aktif kalır takım
Tartıya çıkmaya korkuyorumYok canim ya kötü enerji değilde günlükler takım yarışmasının yerini tutmuyor zaten dedim inşallah öyle olmayız diye
Elif yazmış bende ona karşılık yazdım bu hepimizin elinde sende durum nasıl artıda misin yoksa dikkat et canım almak kolayda vermek zor
Takimin kapanmasında kızlar espiri yapıyordu bende söylüyordum gerçek oldu
Kızına üzülüyorsun galiba ondan yeme düzenin bozuldu Allah kavuştursun çok uzak değilde gidip görebilirsin canım
Tebrik ederim tatlım. Mirayı etiketlemeyi unutma ❤Bugun spor yapmadan yatmicam dedim ve oyle yapicam kisa surede olsa yapicam devamli hala gelebilmek adinasimdi tara zamani
10000 adimatildi bugun
Aynen etiket olmazsa gorsemde liste yaparken atlıyorum. Birde resim olursa tadından yenmez.Tebrik ederim tatlım. Mirayı etiketlemeyi unutma ❤
kuzum daha menumle beraber yazicam sadece oylesine yazdim fotoda cektim tabiki
sagol kuzum menude sporla etiketlicemTebrik ederim tatlım. Mirayı etiketlemeyi unutma ❤
AyNenZorla hatırlatıyor zeynom kilo aldığımızı