- 5 Haziran 2021
- 4.521
- 19.545
Sağol canım benim çok teşekkür ederimrengi dibinden bulanıklaşır gibi olduğun da musluk suyunun altına bir kaç dk tutuyordu annem bazen her gün bazen iki güne bir yapıyordu , rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah gülüm
Aynıları var ama arada kalbimde ağrıyorBune lan
Gögüs sıkısması,nefes alamama,herseye sıkılma,gittiğim yerde duramama,basıyolar gibi kalkip gitmek oldugum yerden,gözlerim kararmasi,birden ölcek gibi nefesim kesiliyodu gibi gibi
GalbimizdeBen nirdeyim acep
Sen bir kardiyoloji git ilk önce ekg falan cekerler cikmazsa bisey psikolojiktir canim gecmis olsunAynıları var ama arada kalbimde ağrıyor
dobrasın da o yüzden :)))Heee valla öyleyim
Heleki sinirlenince ağzimdanda burnumdanda laflar çıkıyor
allah senden de razı olsun gülümSağol canım benim çok teşekkür ederimAllah razı olsun
Randevu aldım cnm prof. Gidcm bişey çıkmazsa psikiyatriSen bir kardiyoloji git ilk önce ekg falan cekerler cikmazsa bisey psikolojiktir canim gecmis olsun
Canım bu mu taşallah senden de razı olsun gülüm
Dobrayım gerçekten,herkesi yakin hissederim kendime heleki birisi benden uzaklasıp baskasina yönelirse hemen silerim hayatimdanda,yüzlesmeyi severim yalan söylemesin bana kimse yaaa iste böyleyim merhamette çokdobrasın da o yüzden :)))
tam güvenilir kişiliğin var işte
hepsini bildim mi doğru hissetmiş miyim
Yok canim ya normal yuruyus yaniNasil saymaz bazen saymiyor gibi olup birden sayiyor baktin saymadi zipla hemen saymadiklarinida ekliyor cok mu yavas adimlarin
Senden uzaklaşıp başkasına yonelirse ...Dobrayım gerçekten,herkesi yakin hissederim kendime heleki birisi benden uzaklasıp baskasina yönelirse hemen silerim hayatimdanda,yüzlesmeyi severim yalan söylemesin bana kimse yaaa iste böyleyim merhamette çok
O zman bekle beni bi kaç kilo verip yanındayımHahah guldum valla mesajina
Ben 78le basladim
Tam 63,5 oldum tatile gittik
E 1 ay Turkiyede yedim ictim gezdim
69la dondum
Simdi yeniden basladim 1 eylulde
6 bucuk kilom kaldi
Kapisalim senle beybisi
Olur canim bekliyorum seniO zman bekle beni bi kaç kilo verip yanındayım
Heee mesela senSenden uzaklaşıp başkasına yonelirse ...
Afiyet olsun canim ❤Selam kızlar bugünün menüsü kahvaltı saat 09.30
Ara 11.30 Nescafe
Öğlen 14.30
Ara 16.00
Aksam 17.20
Malesef spor yok
Zipzip- E Elif_Eylul
Be insafsizlar
Be vicdansizlar
Nasil gecmistir bu uuuu
Sevmek dedik sevmedik mi
Diyet dedik yapmadikkk mi
Butun karbonhidratlari
Kahve yani cikolatalarii
Sizin icin terk etmedik miiii
En iyisi
Yatiyoruz
Inciiri hic sevmiyorumO incirler yok mu o incirler hep o incirler yüzünden
İnciri çok severim mm.Afiyet olsun canim ❤
En iyisi
Inciiri hic sevmiyorum
Kuru incir belki ama onuda en son ne zaman yedim hatırlamıyorumİnciri çok severim mm.
Afiyet olsun canim aksam az olmamis mi13 Eylül menü
Sabah 12.00
2 kaşık yulafla 2 yumurtadan omlet
30 gram tam buğday ekmeği
Öğlen 16.00
1 kase yoğurt
6 erik
Akşam 19.00
1 haşlanmış tavuk but
Bol yeşil salata.
2 litre su
Menü böyle. Ana doydum. Bol salata yedim. Sabahta bol salata yedim. Teşekkürler.Afiyet olsun canim aksam az olmamis mi