Canım spor yapan yapıyor, yapmayan yapmıyor. Çünkü ona da vakit ayirmak lazım. Kırmızı takım kaptanı spor yapan ilk 5 ten seçsin mavi takım kaptanı mesela. Düşünürüz birşeylerBir hafta en cok spor puanı yapan mavi takım kaptani olabilir
Spor için ne yapabiliriz ki spora katilim az oluyor genelde
Ya bi ara arastirmam gerekHic kullanmadım ama burda gormustum modlari vardi galiba belki o yüzden saymiyor olabilir
Zipzipla diyete hosgeldinBen nirdeyim acep
Ya bi ara arastirmam gerek
Vakit bulursam
Bu arada kullanipda memnun kalan varsa bana anlatabilirmi kizlar tesekkur ederim
rengi dibinden bulanıklaşır gibi olduğun da musluk suyunun altına bir kaç dk tutuyordu annem bazen her gün bazen iki güne bir yapıyordu , rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah gülümSağol canım benim onuda sipariş edim suya neden ne zman ve nasil koyuyorsun
Bune lan
Gögüs sıkısması,nefes alamama,herseye sıkılma,gittiğim yerde duramama,basıyolar gibi kalkip gitmek oldugum yerden,gözlerim kararmasi,birden ölcek gibi nefesim kesiliyodu gibi gibiYaaa ciddimisin sen sendeki belirtiler nasıldı peki geçmiş olsun
Kızlar tek tek alintiyanayadim sagolun dilekleriniz için
Afiyet olsun canımSelam kızlar bugünün menüsü kahvaltı saat 09.30
Ara 11.30 Nescafe
Öğlen 14.30
Ara 16.00
Aksam 17.20
Malesef spor yok
Zipzip- E Elif_Eylul
Sagol canim benimHayırlı olsun tatlım.Tebrikler.
sagol kuzumHayırlı olsun canım
Sagol kaptanim darisi zipzip karnesineTebrik ediyorum canim
Sagol canimHayirli olsun çok tebrik ederim azminize saglik
Sagol tatlimHayırlı olsun canım tebrikler
Hayirli olsun canimBende mezunum artık
Neden yapamayalimYaa aslinda yapsak mi karne bizde
Yapabilir miyim
Mezuniyeti kutladimCanım hoşgeldin
Canım sen niye o kadar çok yedin bakalim ?? Kaç kg aldın
Allah şifasını versin canım. Ahh çocuklar hasta olmasa keşke
Artık gösterme zamanı geldi
Benimkinin de bazen gece bazen sabah tikaniyo burun spreyi skiyorum iyi geliyo
ellerine saglik canim cok guzel olmus
sagol canimTebrikler canm
Evet canim bu yapiyor muyuz
Olur zipzip karnesi moda simdiSen halledersin canım
Eminim cumaya eksi gelirsin sen napip edip
WC regl olunca normal canim
Galiba o canim
Yapmıyorsa eşek sudan gelene kadar doveri z tartiyi
Benim böyle bir karnem olamayacak
Xiamio kullanıyorum ben canım
Evet canım bu 4 günlük
aldim canim bendw eksiklerimi
xiaomi 6 cikmis :)Peki Xiaomi den farki var telefonum samsung degil bağlanırken sorun olurmu acaba fiyati Xiaomi 5 ile ayni sanirim hangisini tercih etsem acaba
Ben yildizim kaptan :)Biliyorsunuz takim yok artik kilo vermek isteyen ve kilo korumak isteyenler olacaktır
Böyle birsey dusunuyorum ,önerisi olan var mi
Akil akıldan üstündür akliniza gelirse soyleyin düşünelim birlikte
yildizlar takimi
Yildizlar takimindan mezun olanlar icin karne hazırlanacaktır gibi...
️ ️free liste
Nasil saymaz bazen saymiyor gibi olup birden sayiyor baktin saymadi zipla hemen saymadiklarinida ekliyor cok mu yavas adimlarinYa ben bi tane aldim xiomi 5 ama hic iyi saymiyo ben mi yanlis kullaniyorum acaba
Onunde egiliyorum masallah
ne var bende biraz delilik mi evet :)
Noluyorrr ya deli misiniz neyi bu kadar takiyorsunuz az rahat birakin beyninizi gelip gecen dunya bu kadar takilir miBune lan
Gögüs sıkısması,nefes alamama,herseye sıkılma,gittiğim yerde duramama,basıyolar gibi kalkip gitmek oldugum yerden,gözlerim kararmasi,birden ölcek gibi nefesim kesiliyodu gibi gibi
sen at at kendine, bak şunun şurasın da 3-4 gündür buradayım daha ilk yazdığın da senin nasıl biri olduğunu hissettim o yüzden yemezlerrrrr bebişimmm
Valla tembeller, zora gelmeyenler, döner olacağım ama dönmek istemiyorum diyenler sevmeyebilir. Bilemem ama sen olmasan burası sohbet odası olur ki amaç sohbet değil zayıflamak. Tatlı sohbetler ekstramiz.Biz hala takımız. Kaptanlarimizla formda kalmaya devam.
YatiyoruzAdim atiyor muyuz
Deliyim gözü kara deliyim yakarim romayida yakarimNoluyorrr ya deli misiniz neyi bu kadar takiyorsunuz az rahat birakin beyninizi gelip gecen dunya bu kadar takilir miyazik kendinize
İnşallah güzel eksi getiririr 2 dardanele 27 TL verdim içim acıdıaldim canim bendw eksiklerimi
Sağol canım teşekkür ederim inşallah aksma aacikmmAfiyet olsun canım
bi deniyim mi seni nasıl hissettiği mi sen de doğru mu yanlış mı yazarsın
Yatiyoruz
Yakin iste romayida yakin sorun burda icinize atmayin siz copluk degilsiniz yada sizin degil yukler paylasinDeliyim gözü kara deliyim yakarim romayida yakarim
Ne yedin 15 günde
Heee valla öyleyimbi deniyim mi seni nasıl hissettiği mi sen de doğru mu yanlış mı yazarsın
sevecensin, planlı olmayı kuralları seviyorsun hatta bazen fazla zorlayıp kendini her şekil de yoruyorsun hırslı olmayı seviyorsun ama hayatın da sürekli hırs yok , aklına bir şeyi koydun mu o olmadan yapılmadan ya da alınmadan neyse o şey , olana kadar rahat edemiyorsun , rahat edemiyorsun derken için içini yemiyor , hep bir minik de olsa eksiklik hissi oluyor , kendin gibi olmayı davranmayı seviyorsun ama her zaman olamıyorsun , kendini tuttuğun frenlendiğin zamanlar daha çok
Baska marka alsaydinİnşallah güzel eksi getiririr 2 dardanele 27 TL verdim içim acıdı