- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Samsung health programından bakıyorum ablaToplam adım nasıl bakılıyor
Var da bulamadım saatten de telefondan da. Dur bi daha bakayımSamsung health programından bakıyorum abla
Senin saatinda ya telefonunda uygulama var mi ordan bakabilirsin
Verirsin canim. Ayy ne guzel hedefBen de yeni yıla 60in altında girerim diye hayaller kuruyodum sonra araya bir sürü olay girdi biliyorsunuz.
Ama 36 yaşıma 36 beden giricem marta kadar zamanım var hedefim 6 kilo vermek
Ziy olunca daha iyi oluyor zaten ne guzel iste tam bulmussunuz burbiriniziBizde işler biraz ters eşim romantik trip can men ciddi daralmayi sevmeyen biri
Ee daha hos daha cekici olunca tabi nasil bizim hodumuza godiyor onlarin da hosuna gidiyirEn kotun3 gun yerler 4 gun toparlariz ama ara verirsek 1 hafta yer herkes bak demedi deme
7 olacak canim subatta
Kk yi bilmeyen es kaldimi kiz kadinlar kulubu bile demiyorum kk diyorum . Hatta aksam bdv yi anlatiyorum arada sirada
Yok ya vardir ama evet zayifladikca tepkileri degisiyor kesinlokle
Maşallah yaaEki Görüntüle 2978434
1500 km yürümüşüm bir yılda
Belki bir iki kadehcik diyerektenKız boğa olmasın yükselen ya da ay burcun filan çünkü ikizlerde olan çok fikirlilik kafa karışıklığı yok sende, diyet dışında netsin bilgilerin sağlam ve kararlısın ondan şaşırdım burcunu biliyodum da
Hehe de ki sana da haşlama brokoli yediririm akşam canımı sıkma bağğğ
Eeee niye cuma ve haftasonu birkaç küçük kaçamakla devam edersin deyince yöööüüüğ hiç de bile devam diyete didin
Ay bizim için de yürü mis gibi içine çek canım
Dogru kiskanclik zor olurdu tabii. Ama sen beraberken giy bakiim birseyler bak nasil ilgi artiyirBen o kadar zayifladim ama hâla bir ilgi kiskanclik goremiyorum. Aman olmasinda kiskanclik zor
Dogru hersey gibi.Rica ederim ne demek
Dozu aşılmayacak sıkıntı sonra.
Hiic de tombul durmuyorsun canim
Mavi takımcım nasılsınız? Neler yaptınız bugün?
Adımım gezerek 7.000 olmuş. Karnımı doyurayım biraz dinleneyim sporumu yapıcam. Valla gözlerim kapanıyo, yol yordu. Ammaaa sporsuz gün geçiremem bu saatten sonra. 5 haftalık diyet ve egzersizle, içine giremediğim montumu giydim bugün.
Özellikle karın simit bölgemde bariz fark var. Cardiyo- pilates birlikte hızlı sonuç veriyordu, bir de burdaki adım yarışı eklenince tadından yenmez oldu Tabi ki en sinir olduğum yerim kollarım hiç erimedi. 1 kg lık dambıl aldım bugün, kol çalışmalarım daha etkili olacak bundan sonra.
Veeee bugünün motivasyonuTombul Şebnem ve köy yansa saçını tarayan kızı Elif karşınızda
Eki Görüntüle 2978404
@Kahve __Kokusu
aypare ackerman
@dolunaydagel
DeryaOnDiet
@SanSebastianCheesecake
@masal_19
Zipzip-
Hiic de tombul durmuyorsun canim
Ben de aksam spora gidecegim yollarda donup kalmazsam.
Arada olur canım önemli olan kontrolü kaybetmemek.Çok cısslı şeyler yedim
Yılbaşını atlatıp derhal diyete girmeliyim
Yapma hemen telafi et, yılbaşını bekleme canımÇok cısslı şeyler yedim
Yılbaşını atlatıp derhal diyete girmeliyim
Yoklamadan sonra kaçtın. Görmedim sanmaYoklama alalımm ben burdayım hocam
Tıklamayın yazmayı unutma.bundan sonra poğaça yersem spoilerlı yazıcam
Gece kuşuna Gündüz gelmek yasakmi, ondanmi sordun@SanSebastianCheesecake @Zeynep_Nihal Mefkurem @askrhpozitif @Kahve __Kokusu
Gece kuşları burda mısınız?
Arada olur canım önemli olan kontrolü kaybetmemek.
Akşam yemeği yemeyip 5bin adım atma cezası verdim kendimeYapma hemen telafi et, yılbaşını bekleme canım