- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
Allah'a şükür ben de cok iyiyim çok mutlu hissediyorumHep mutlu olalim ablacim
Kapali havayi hic sevmiyorum..
bir arkadaşım risale hediye etti okumam için, çok mutlu oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah'a şükür ben de cok iyiyim çok mutlu hissediyorumHep mutlu olalim ablacim
Kapali havayi hic sevmiyorum..
Tabi sayıyor, onun için bitti sayıyorum adımı. Spordu ev işiydi derken ohooooSporu yaparken adım satmıyormu
Hadi kalkKosturun beni çok işim var
İste dün onu dedim sana ,bütün gün sayinca seninki de oluyordur 15 bin spor artı ev işiTabi sayıyor, onun için bitti sayıyorum adımı. Spordu ev işiydi derken ohoooo
Hic kalkasim yok ama kalkmam lazım görüşürüz beni ozleyin anacımHadi kalk
Kolay gelsin canimHic kalkasim yok ama kalkmam lazım görüşürüz beni ozleyin anacım
Yok yaa olmuyo o kadarİste dün onu dedim sana ,bütün gün sayinca seninki de oluyordur 15 bin spor artı ev işi
Kolay gelsinHic kalkasim yok ama kalkmam lazım görüşürüz beni ozleyin anacım
27485838594 defa söyledin sonuç aynıBu hafta ara mi versek mastefite
eline sağlık kaptanim24-30 Aralik Menü Bildirimleri
MasterFit 15.Etap Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Persembe Kırmızı Takım 1 @Elhan Kırmızı Kaptan 69.1 2 @Korkuluanne Kırmızı 66.0 3 Cordelia Kırmızı 62.0 4 @Tutku44 Kırmızı 80.2 5 Wilma11 Kırmızı 71.6 6 @EppekArasi Kırmızı 75.1 7 @MaYa_MiLa Kırmızı 58.3 Mavi Takım 1 pastelfit Mavi Kaptan 69.3 2 Kahve __Kokusu Mavi 55.25 3 aypare ackerman Mavi 58.1 4 @DeryaOnDiet Mavi 74.9 5 @SanSebastianCheesecake Mavi 62.6 6 @dolunaydagel Mavi 87.7 YEŞİL TAKIM 1 @Sonsuz umut 64.05 3 @sara_28 99.4 4 @aytozuvegece 83.2 5 @Bal0ncuk 62.05 6 @nnurc 7 @limonlutarcinlikek @eceboce
afiyet olsunyemekten sonra nasıl uykum geldi yaaa
bu arada tavuk pilav bitmişti
ben de tavuk şiş ve yanında az bulgur pilavı koymuşlar onu yedim bir de ayranı içince oohhh
hb kapkek7 kilo kalmış bugün de diyet yap tamamdır canım
Şaka bir yana akşamı erken kapatıp baharat,detoks çayı eklesen en kötü 2-3 gider kaptannn
Hoşgeldin kaptannn ben de leslie yi bitireyim
Eline sağlık
Hg eline sağlık
Cnm öbür eliyle yazıodu di mi çok geçmiş olsun
aşk olsun bu listede ben eksigim@SanSebastianCheesecake @Zeynep_Nihal @Mefkurem askrhpozitif Kahve __Kokusu
Gece kuşları burda mısınız?
ayy ne güzel ana kiz masallah size
Mavi takımcım nasılsınız? Neler yaptınız bugün?
Adımım gezerek 7.000 olmuş. Karnımı doyurayım biraz dinleneyim sporumu yapıcam. Valla gözlerim kapanıyo, yol yordu. Ammaaa sporsuz gün geçiremem bu saatten sonra. 5 haftalık diyet ve egzersizle, içine giremediğim montumu giydim bugün.
Özellikle karın simit bölgemde bariz fark var. Cardiyo- pilates birlikte hızlı sonuç veriyordu, bir de burdaki adım yarışı eklenince tadından yenmez oldu Tabi ki en sinir olduğum yerim kollarım hiç erimedi. 1 kg lık dambıl aldım bugün, kol çalışmalarım daha etkili olacak bundan sonra.
Veeee bugünün motivasyonuTombul Şebnem ve köy yansa saçını tarayan kızı Elif karşınızda
Eki Görüntüle 2978404
Kahve __Kokusu
aypare ackerman
@dolunaydagel
@DeryaOnDiet
@SanSebastianCheesecake
@masal_19
Zipzip-
Buradayım canım ısınmaya çalışıyorum azicik isinsam akşam yemeği yapicam@SanSebastianCheesecake @Zeynep_Nihal @Mefkurem askrhpozitif Kahve __Kokusu
Gece kuşları burda mısınız?
Usennmeden saydın mi27485838594 defa söyledin sonuç aynı
Aferin. Otur.Yoklama alalımm ben burdayım hocam
Kolay gelsin. Gece bekliyorum.Buradayım canım ısınmaya çalışıyorum azicik isinsam akşam yemeği yapicam
İnşallahKolay gelsin. Gece bekliyorum.
ben de hala 7 leri göremiyorum. herkesin derdi ayrıartık şu 5li rakamları görsem... bi türlü göremiorum ya
Sen karma kuşsun.eline sağlık kaptanim
afiyet olsun
hb kapkek
aşk olsun bu listede ben eksigim
ayy ne güzel ana kiz masallah size
Cidden ben de soracaktım. Talep ne durumda acaba?Bu hafta ara mi versek mastefite
Cogunluk devam edelim diyor gibi canimCidden ben de soracaktım. Talep ne durumda acaba?