Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buna bayıldımAfiyet olsun. Bi bağımlılığin olmasa burada olmazdin. Mücadele etmek için geldin. Ve bunu yapacaksın.
Haha imzamı atıp sıvıştım camdanYoklamadan sonra kaçtın. Görmedim sanma
3 mil leslie oldu ve 4 bin küsür adım az kaldı kaptancımmmBen spora gidiyorum
Yarın Perşembe hadi bakalım geri sayım başladı
@Kahve __Kokusu
aypare ackerman
@DeryaOnDiet
@dolunaydagel
Hedef60kgolmak
@masal_19
@Zipzip-
Burdayım efendim moralim sıfır sıfır sıfır bizim kızın sınıfı kapandı ve temasli.daha önce söylemiştim kızım hasta diye belirtileri de aynıydı ama çok şükür 3 gündür iyiydi cumartesi günü test yapılacak gerginim aradılar eve kapandik
inşallah negatif çıkar canım. geçmiş olsun.Burdayım efendim moralim sıfır sıfır sıfır bizim kızın sınıfı kapandı ve temasli.daha önce söylemiştim kızım hasta diye belirtileri de aynıydı ama çok şükür 3 gündür iyiydi cumartesi günü test yapılacak gerginim aradılar eve kapandik
Cok geçmiş olsun.Burdayım efendim moralim sıfır sıfır sıfır bizim kızın sınıfı kapandı ve temasli.daha önce söylemiştim kızım hasta diye belirtileri de aynıydı ama çok şükür 3 gündür iyiydi cumartesi günü test yapılacak gerginim aradılar eve kapandik
Amin canım inşallah teşekkür ederiminşallah negatif çıkar canım. geçmiş olsun.
Cok teşekkür ederim canımCok geçmiş olsun.
Canım burada son katılmada zayıfladım. Ondan önce tekrar takımlarda idim izin aldım gittim. Defalarca diyete başladım 3 kilo verdim 5 kilo aldım. Ama asla pes etmedim. Mücadeleye devam ettim. Sen de asla pes etme durmayı da öğreneceksin kilonu korumayı da öğreneceksin vermeyi de öğreneceksin sadece kendine güven ve elinden geleni yap.Buna bayıldım
Simdi baktım herkes toplanmış. K.v evin çöp olacak demiş. Beni sarmadı. İsveç diyeti yapacaksan sana katılırım.İsveç diyeti günlüğü var mı yeni bakayım
Bdv de sürükleyici topik var mı kızlar
Bana da nasip olsun inşallahCanım burada son katılmada zayıfladım. Ondan önce tekrar takımlarda idim izin aldım gittim. Defalarca diyete başladım 3 kilo verdim 5 kilo aldım. Ama asla pes etmedim. Mücadeleye devam ettim. Sen de asla pes etme durmayı da öğreneceksin kilonu korumayı da öğreneceksin vermeyi de öğreneceksin sadece kendine güven ve elinden geleni yap.
İnsallah canım. O ışığı görüyorum sende.Bana da nasip olsun inşallah
çok geçmiş olsunn..Burdayım efendim moralim sıfır sıfır sıfır bizim kızın sınıfı kapandı ve temasli.daha önce söylemiştim kızım hasta diye belirtileri de aynıydı ama çok şükür 3 gündür iyiydi cumartesi günü test yapılacak gerginim aradılar eve kapandik
Canım çok motive edici bir yazı bu, çok teşekkür ederim. Ben iradesi zayıf biriyim ama burası beni büyük ölçüde tutuyor.Canım burada son katılmada zayıfladım. Ondan önce tekrar takımlarda idim izin aldım gittim. Defalarca diyete başladım 3 kilo verdim 5 kilo aldım. Ama asla pes etmedim. Mücadeleye devam ettim. Sen de asla pes etme durmayı da öğreneceksin kilonu korumayı da öğreneceksin vermeyi de öğreneceksin sadece kendine güven ve elinden geleni yap.
gerçekten bu sefer çok kararlıyım. vazgeçmek istemiyorum hiç. bu bir hafta can sıkıntısından oldu. gerçi sabit kalsaydım en azından iyiydi.İnsallah canım. O ışığı görüyorum sende.
Teşekkür ederim canımçok geçmiş olsunn..