- 13 Mayıs 2013
- 10.882
- 49.925
Hayatım ceza verme telafi etAdımını at ama aç kalma. Yarın iseAkşam yemeği yemeyip 5bin adım atma cezası verdim kendime
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayatım ceza verme telafi etAdımını at ama aç kalma. Yarın iseAkşam yemeği yemeyip 5bin adım atma cezası verdim kendime
Valla cezalık yedim canımın içiHayatım ceza verme telafi etAdımını at ama aç kalma. Yarın ise
Amanııındiyosun ki bugün beni idare ederValla cezalık yedim canımın içi
Yarım ekmeğe Nutella sürüp şurup yedim diyim sen anlaAmanııındiyosun ki bugün beni idare eder
Afiyet olsunEki Görüntüle 2978143
Kırmızı başlıklı kızlarım ben kahvaltıya başlıyorum. Hadi gelin beraber olsun.
Çok geçmiş olsunPufff anneannem fenalasmis yasli olunca insan Allah kurtarsin cektirmesin diyor ama kucuk olunca hep umut etmek istiyor, kuzenin cocugu ameliyat olacak dua edin daha cok kucuk beyin ameliyati ve zor malesef
Yapman guzum böyleYarım ekmeğe Nutella sürüp şurup yedim diyim sen anla
Gözüm döndü. Hadi bir iki lokma yiyip bıraksam sorun etmezdimYapman guzum böyle
Son iki gün ben yapmıyorum ödem oluşmasin diye canım sende çok zorlamaBen spora gidiyorum
Yarın Perşembe hadi bakalım geri sayım başladı
Kahve __Kokusu
aypare ackerman
DeryaOnDiet
dolunaydagel
Hedef60kgolmak
menekse_kokusu
Zipzip-
Ortim süpersin. Bugün de bomba gibi geleceksin.
Şebnem istesem bu kadar kolay olmazdı...hep merak ediyordum seni
Mavi takımcım nasılsınız? Neler yaptınız bugün?
Adımım gezerek 7.000 olmuş. Karnımı doyurayım biraz dinleneyim sporumu yapıcam. Valla gözlerim kapanıyo, yol yordu. Ammaaa sporsuz gün geçiremem bu saatten sonra. 5 haftalık diyet ve egzersizle, içine giremediğim montumu giydim bugün.
Özellikle karın simit bölgemde bariz fark var. Cardiyo- pilates birlikte hızlı sonuç veriyordu, bir de burdaki adım yarışı eklenince tadından yenmez oldu Tabi ki en sinir olduğum yerim kollarım hiç erimedi. 1 kg lık dambıl aldım bugün, kol çalışmalarım daha etkili olacak bundan sonra.
Veeee bugünün motivasyonuTombul Şebnem ve köy yansa saçını tarayan kızı Elif karşınızda
Eki Görüntüle 2978404
Kahve __Kokusu
aypare ackerman
dolunaydagel
DeryaOnDiet
Hedef60kgolmak
menekse_kokusu
Zipzip-
Afiyet olsun. Bi bağımlılığin olmasa burada olmazdin. Mücadele etmek için geldin. Ve bunu yapacaksın.Yarım ekmeğe Nutella D şurup yedim diyim sen anla
İyi akşamlar canım.İyi akşamlar arkadaşlar
Iyi akşamlar canımİyi akşamlar arkadaşlar
Afiyet olsun canimMenümü paylaşıyorum
Kahvaltı 06.30
2 haşlanmış yumurta
1 parça peynir
3 siyah zeytin
Tere ve Marul bolca
Ara 10.30
3 ince dilim ayva limonlu
Öğle 12.00
1 kase ıspanak yemeği bulgurlu