- 14 Nisan 2017
- 5.663
- 25.958
Densizlikte master yapmış ablaayy onu bana ilk tayin yerin de ben daha 22 yaşındayken benden 2-3 yaş büyük öğretmen bir kadın demişti balina etlisin ya hahahah diyerek (
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Densizlikte master yapmış ablaayy onu bana ilk tayin yerin de ben daha 22 yaşındayken benden 2-3 yaş büyük öğretmen bir kadın demişti balina etlisin ya hahahah diyerek (
İnsallah abla sağolasınToparlayin bitanem. İnşallah iyilestik artık deyip müjde verirsin.
Sagol abla herşeyi deniyorum bakalim neler olacakkuzum çok çok geçmiş olsun
c vit, dvit içebilirsin
havuç suyu , siyah çay, ayva çayı içebilirsin.
elma suyu/ kompostosu içebilirsin.
ayranlı çorbalar hem ishale iyi gelir hem genel halinize fayda eder
ishal için ayrıca patates haşlama yoğurtla bebek kaç aylık bilemiyorum ama eğer ek besine geçtiysen ona da verebilirsin
Bizede lazım bu formüll bende 55 olsam yeter banaa dahada azına razıyım yani
Aaah ahh formulu bilsem keske
64 den 57 e dustum 50 ye dusmek isterim.
Aslinda yemese hic sIkinti yok
Afiyet olsun canım
Eşim de çok çekiyor. Ama beni dinlemiyo hiç, yatana kadar tıkınıyo. Evin heryeri gaviskon dolu
Ben de yıkarken suya içim gitti. Aslında bu tip sebze yıkama sularını filan biriktirip bir şekilde kullanmak lazım
bir bırakınca pir bırakılıyormuş :/ ama tamamen bir kopuş hiç olabileceğinide düşünmüyorum ne de olsa burada birbirimizin hayatlarına az dokunmadık 2 ay olur 5 ay olur ama mutlaka dönüp bakılırGel sende
Kaptanlar olarak devam.ediyoruz kaptanlar birakinca takimlar dagiliyor ne yazik ki
El_Em kaptanimda gelmiyor artik
Nasilsin canim bir gittin gelmedinbir bırakınca pir bırakılıyormuş :/ ama tamamen bir kopuş hiç olabileceğinide düşünmüyorum ne de olsa burada birbirimizin hayatlarına az dokunmadık 2 ay olur 5 ay olur ama mutlaka dönüp bakılır
selamm canlar
hoşbuldum canımEl_Em Hosgeldin canim.
Bu el cabukluguyla o da olur okus pokus
Aaah ahh formulu bilsem keske
64 den 57 e dustum 50 ye dusmek isterim.
Az kaldi az bende bırakıp kacacagim buralardanhoşbuldum canım
senin üstüne de artık bu kk yı yapsınlar bence sen ne azimli istikrarlı bir kız çıktın bırakmıyorsun buraları ya
50 yazsam mi acaba 50 ye dusermiyim.Bu el cabukluguyla o da olur okus pokus
bende herkesin burada olmasına sevindimNasilsin canim bir gittin gelmedin
Gordugume sevindim
yo yoo buna inanmam işte :))Az kaldi az bende bırakıp kacacagim buralardan
Iyiyim bende canimbende herkesin burada olmasına sevindim
iyiyim çok şükür sen nasılsın canım
yo yoo buna inanmam işte :))
valla hayaldi gerçek olduIyiyim bende canim
Takimlarda kapanmaz derdik kapandi Herseyin bir sonu var :)))
Bugün senin kahvenden içtim canım. Formülü bulmuşumdur inşallah.Bizede lazım bu formüll bende 55 olsam yeter banaa dahada azına razıyım yani
Olabiliro taktiği 60kiloyum uyguluyor bence
Beğendinmi tadını hocam içimi güzel oluyor,ben ki kahveyle bile aram yoktur çok rahat içiyorum .Bugün senin kahvenden içtim canım. Formülü bulmuşumdur inşallah.