- 7 Mart 2010
- 20.701
- 100.222
Bugün erken başladım ben bitmek uzere :)Daha 2300 adimdayim kalkip adimlari bitirmem lazim :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün erken başladım ben bitmek uzere :)Daha 2300 adimdayim kalkip adimlari bitirmem lazim :))
Bende erken basladim da yarim kaldi yaa :)Bugün erken başladım ben bitmek uzere :)
Hadi o zaman walk walk walkBende erken basladim da yarim kaldi yaa :)
İnşallah canimZipzip- bu evde yürüme alışkanlık olur inşallah sayende.
Oooooo harikasın ya maşallahİnşallah canim
Yaris olmayan gunlerde de adim atmaya calisiyorum ben genelde
Gecen sene 1.500.0000 adim atmisim bu
Sene 3.000 000 adıma ciktim
2022 de hedefim 4 milyon bakalim
Yaa 8000 i zor tamamlayanlar oluyor canimYeni yılda adımı 10.000 mi yapsak?? Zipzip-
Olur kuşum. Benim adım bitti bu arada, ama 10bine tamamlamaya calisicam bugünYaa 8000 i zor tamamlayanlar oluyor canim
Ama kendi icimizde yarisabiliriz istersen
kuzum çok çok geçmiş olsunAbla emzirdigim icin kendi kafama göre birşey kullanamiyorum. Dra da gitmedim. Şimdilik o ates sitma hali gecti. Cok fena öksürük var hepimizde. Çocuklarda da ishal var. Bugun onlara öksürük surubu aldım burun spreyi aldim
Yok kuzu ben halis milis türk kahvesi seviyorum şu ocakta cezvede ağır ağır pişen den .. firtle sevmiyorum cezve candırBen cogunlukla makinede filtre kahve iciyorum cnm daha pratik geliyor
T. Kahvesinide küçük eski makinelerden var onda yapıyorum ama cezvede heralde daha iyi oluyordur , bilemiyorum :))
Bizim düğün değilde 50-60 kisilik bi yemek olacak cnm
Ne taraf oldugunu hiç bilmiyorum NRV eyaletine yakin taraf diyeyim bizim burasi hollanda belcikaya sınır
Hayirdir kizzz pek enerjiksin
insanın yüzüne yüzüne de söylenmez kiayy onu bana ilk tayin yerin de ben daha 22 yaşındayken benden 2-3 yaş büyük öğretmen bir kadın demişti balina etlisin ya hahahah diyerek (
Supersin canim bende kalktım adıma basliyorum simdi 10 bin atacagimOlur kuşum. Benim adım bitti bu arada, ama 10bine tamamlamaya calisicam bugün
Hadi tabana kuvvet canısıSupersin canim bende kalktım adıma basliyorum simdi 10 bin atacagim
Gunes var ,sagligim yerinde mutluyum ablaHayirdir kizzz pek enerjiksin
Aman hep mutlu ol cnmGunes var ,sagligim yerinde mutluyum abla
Ben kapalı havaları daha çok severim ama hastalık olmasınAman hep mutlu ol cnm
Burada hava dün cok kötüydü firtina yagmur
Bugün sakin ama yinede kapali tabi
Helal sanaben de şu an 6 bindeyim
ben 8 bine tamamlayamayacağım diye gaza gelip her gün 10 bin adımda bitiriyorum