- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Hep mutlu olalim ablacimAman hep mutlu ol cnm
Burada hava dün cok kötüydü firtina yagmur
Bugün sakin ama yinede kapali tabi
Kapali havayi hic sevmiyorum..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hep mutlu olalim ablacimAman hep mutlu ol cnm
Burada hava dün cok kötüydü firtina yagmur
Bugün sakin ama yinede kapali tabi
Burasi cogunlukla kapaliBen kapalı havaları daha çok severim ama hastalık olmasın
5 senede az değil gerçi,inşallah bundan sonra daha kolaycana verirsiniz kilolarıda.troid bezsiz 5 sene de verdim son 2 senedir aynı rakamlarda gidip geliyorum , bazısı 10 ayda 30-35 kilo veriyor maşallah
Rica ederim ne demekTeşekkürler
Dozu aşılmayacak sıkıntı sonra.Haklisin canim kesinlikle
Hafta ici 10000 hafta sonu 6000 olsunYeni yılda adımı 10.000 mi yapsak?? Zipzip-
Her yerde görünüyor olmasi lazim ablaKilo durumu sadece buradamı gözüküyor,yemek topiğindeydim deminde orada gözükmüyor hiç.
Ben nereye gitsem gorunuyor yesillenemedik diye galibaKilo durumu sadece buradamı gözüküyor,yemek topiğindeydim deminde orada gözükmüyor hiç.
Demin oradaydım mesajı yazdıktan sonra fark ettim yoktu.Her yerde görünüyor olmasi lazim abla
Bana garezi var herhalde gözükmüyorBen nereye gitsem gorunuyor yesillenemedik diye galiba
Kilo durumu sadece buradamı gözüküyor,yemek topiğindeydim deminde orada gözükmüyor hiç.
ayy onu bana ilk tayin yerin de ben daha 22 yaşındayken benden 2-3 yaş büyük öğretmen bir kadın demişti balina etlisin ya hahahah diyerek (
Oldu şimdi 2 kere bakmıştım yoktu .öyle değildir yaa
çünkü bdv de görüyordum ben bir sürü kişide VKİ
Kilo vermişsin kaptanBurasida sisli yeni yeni acıliyor abla
biz balık etliyiz diyorum ya
şişko değiliz
kabul etmiorum
Bir gunde 7 kilo verdim.Kilo vermişsin kaptan
Bir gunde 7 kilo verdim.
O nasıl oluyorrrrr formül alalım hemencecikkk sjksjksjksjksjkBir gunde 7 kilo verdim.
Öde öde bitmediiiödemmiş demek ki
Seni gördükçe karnım acıkıyorEn kotun3 gun yerler 4 gun toparlariz ama ara verirsek 1 hafta yer herkes bak demedi deme
7 olacak canim subatta
Kk yi bilmeyen es kaldimi kiz kadinlar kulubu bile demiyorum kk diyorum . Hatta aksam bdv yi anlatiyorum arada sirada
Yok ya vardir ama evet zayifladikca tepkileri degisiyor kesinlokle
ödemmiş demek ki
Aaah ahh formulu bilsem keskeO nasıl oluyorrrrr formül alalım hemencecikkk sjksjksjksjksjk