- 3 Ocak 2020
- 5.694
- 31.546
3 kez niyetlendim sonra tamamen vazgectimBazen söyleyeyim geliyor sonra halt yeme kahve otur oturduğun yere diyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 kez niyetlendim sonra tamamen vazgectimBazen söyleyeyim geliyor sonra halt yeme kahve otur oturduğun yere diyorum
Afiyet olsun canimSelamlar annemdeyim şimdi
Kahve paylaşayım
Ohh anneyle kahve. Kiskandim vala. Canim annem ya.Selamlar annemdeyim şimdi
Kahve paylaşayım
İlk duyan şaşırıyor önce sonra alışıyorlar:))aaa masallah bilmiyordum
Evet hocam yazları fena oranın kışın hç görmedim de nasıl olduğunu pk bilmiyorum.Teşekkür ederim bitanem
Antalya' nin ayrıcalığı Ne güzel bir şehir yazına bir şey diyemem ama kışının tadına doyulmuyor.
Aslında dşarda olmak istedi eşim ben pek istemedim hem maddi olarakta çok olacaktı bir yemek yiyip gelmek olmaz yani.Olsun canim. Suzde beraberliginizi sagliginizi kutlarsiniz ne yazik ki ben de seviyorum. O yuzden bu haftaki odulum yilbasinda icmek olacak. Mumkun oldugunca yememete ozen gostercem.
Aman eksik olsun, benimkinin genlerinden fışkırıyor 100 kiloda olsamFistik gibi hatunu var kiskaniyor tabii
Benimkinde dogustan kislanclik eksiklik. Ama zayif oldugum donemlerde cok daha fazla ilgi gosteriyirdu
Afiyet olsun canimMerhabalar hanımlar
28 aralık menüsü
kahvaltı
1 yum omlet
peynir zeytin domt biber
1 dlm tbe
ara 1 elma
ikindi
tavuklu yeşil salata
1 dlm tbe
akşam
1 kepçe buğday çorbası
8 adet etli lahana dolması
1 dlm tbe
3 adet form busküvi 3 gong
su 1,5 lt
spor yok
Zipzip-
Oyle tabi. Haklisin.İlk duyan şaşırıyor önce sonra alışıyorlar:))
Evet hocam yazları fena oranın kışın hç görmedim de nasıl olduğunu pk bilmiyorum.
Herhakde ılımandır iklimi,yazın oraya geldik kızımla tatil için manavgat taraflarındaydık .
Aslında dşarda olmak istedi eşim ben pek istemedim hem maddi olarakta çok olacaktı bir yemek yiyip gelmek olmaz yani.
İçki olunca mutlaka yenir yoksa mideyide bozarız aç olmamak lazım.
Afiyetler olsun anneyede hürmetlerSelamlar annemdeyim şimdi
Kahve paylaşayım
Afiyet olsun canim. Ee spor neden yokkMerhabalar hanımlar
28 aralık menüsü
kahvaltı
1 yum omlet
peynir zeytin domt biber
1 dlm tbe
ara 1 elma
ikindi
tavuklu yeşil salata
1 dlm tbe
akşam
1 kepçe buğday çorbası
8 adet etli lahana dolması
1 dlm tbe
3 adet form busküvi 3 gong
su 1,5 lt
spor yok
Zipzip-
Bende bende sonuçlarıni düşününce ,kimle konuşuyor sun ,kim o nasıl güveniyorsun, bana harcayacağin zamanı tanımadığın insanlarla harciyorsun sonu gelmez tripleri düşündükçe baz geçtim3 kez niyetlendim sonra tamamen vazgectim
Unuttum ben bakmayi, bugün incelerim ins.Birini dada çağırsam yermisin clara dünden beri çağırıyorum Topige adını duyunca gelirim dedi
Aman sakın söyleme sonra merak ediyorlar ne yazıyon diyeeBazen söyleyeyim geliyor sonra halt yeme kahve otur oturduğun yere diyorum
Malatyaya kadar devem eder beydağları hatta yolcu otobüsü bile vardır onunToroslarin uzantısı Beydağları tatlım o dağlar...tesekkur ederim sana afiyetler olsun.
İyiolmuş aman sakın herşeyidebilmesinler yanii3 kez niyetlendim sonra tamamen vazgectim
Afiyet olsun ablacimEveeet Abbas yolcu...
İneyim deniz kenarına Ama önce kahvemi içeyim
Kışı genelde ılıman canım. Sizin o taraflara kar yağdığı zaman ayazı bize vuruyor o kadar Manavgat' ta çalıştım gerçekten harika oraları da...İlk duyan şaşırıyor önce sonra alışıyorlar:))
Evet hocam yazları fena oranın kışın hç görmedim de nasıl olduğunu pk bilmiyorum.
Herhakde ılımandır iklimi,yazın oraya geldik kızımla tatil için manavgat taraflarındaydık .
Aslında dşarda olmak istedi eşim ben pek istemedim hem maddi olarakta çok olacaktı bir yemek yiyip gelmek olmaz yani.
İçki olunca mutlaka yenir yoksa mideyide bozarız aç olmamak lazım.
benimki kiskansa zaten isimiz zor. Ben teknolojide calisiyorum koca sirkette topu topu 2-3 kiz variz, hepsi erkek.Aman eksik olsun, benimkinin genlerinden fışkırıyor 100 kiloda olsam
kıskanır o beni yapısı bu .. tatlım elinden gelse mumyalayacak beni
Aman sakın söyleme sonra merak ediyorlar ne yazıyon diyee
Malatyaya kadar devem eder beydağları hatta yolcu otobüsü bile vardır onun
İyiolmuş aman sakın herşeyidebilmesinler yanii
Kesinlikle birde saat olayı var eğlence anlamında değiştimi o bilmiyorum ..Oyle tabi. Haklisin.
Yeni yilda heryer iki uc kati fiyatina cikiyor.
Benimki alır kendi cevap yazar.Aman sakın söyleme sonra merak ediyorlar ne yazıyon diyee
Malatyaya kadar devem eder beydağları hatta yolcu otobüsü bile vardır onun
İyiolmuş aman sakın herşeyidebilmesinler yanii