- 31 Temmuz 2020
- 19.787
- 59.919
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunaydin tutkum gorusemiyoruz pekgünaydınn herkeseee
Günaydın canimgünaydınn herkeseee
Günaydın canimSelamlaaar herkeşe
Oglum anneannesi ve dedeyle sehir disina cikacak ama ben ilk defa oglumdan ayrilacagim asiri duygusalim cocugun umrunda degil esim pastqci oldugu icin calisiyor zaten kizimla bende 10da yatariz artikYılbaşı akşamı varmı program hanımlar,bende aileyi davet edecem arayacağım birazdan gelne isteyen buyurur gelir.
Herkes cuma gunu abartacak gibi duruyor canim toparlayabilir miyizKasiniyorsun bak
Biz bir program yok ablacim gecen sene 00.00 olmadan uyumustumYılbaşı akşamı varmı program hanımlar,bende aileyi davet edecem arayacağım birazdan gelne isteyen buyurur gelir.
sabahında maydonozlu limonlu su icmistim bide 300 mlsalı menusu
2 kuru kayisi 1 brdk ılik su
10.00 1 kase sute chia kuru dut keten tohumu kuru uzum tarcın
16.30 bol rokali salata 2 yk kıyma kvrmasi 5 yk yogurt
19.00 yarim avuc leblebi kuru uzum +kursburnulu kiraz sapli cay 1 kupa
su 1.75lt
spor
30 dk leslie
10 dk eva
8424 adım
@Cordelia
Zipzip-
@MaYa_MiLa
Elhan
Eki Görüntüle 2978149
Adimlar gec saate kalinca menu yazdigimda her seferinde eşim geliyo bakiyo ki mutfakta telefonla ugrasiyorum bu sefer iyi olmuyo.hatta ben spor yaoarken online olmayi seviyorum ama tamamen evdeyiz hep yanıma geliyo bakamiyorum sayfaya .. hakkinizj helal edin walla sabah namazimi kildım simdi hemen gondefim burda daha erken
Benzer sıkıntılar hepimizde var tatlım. Kahvaltida eşim telefonuma taciz eylemlerinde mutlaka bulunur. Bak deli gibi yer şişko olurum diye tehdit ediyorum. Kulubume karışma yoksa fena olur diyorum. Sen de uygula etkili oluyor.salı menusu
su 1.75lt
spor
30 dk leslie
10 dk eva
8424 adım
@Cordelia
Zipzip-
@MaYa_MiLa
Elhan
Eki Görüntüle 2978149
Adimlar gec saate kalinca menu yazdigimda her seferinde eşim geliyo bakiyo ki mutfakta telefonla ugrasiyorum bu sefer iyi olmuyo.hatta ben spor yaoarken online olmayi seviyorum ama tamamen evdeyiz hep yanıma geliyo bakamiyorum sayfaya .. hakkinizj helal edin walla sabah namazimi kildım simdi hemen gondefim burda daha erken
Birini dada çağırsam yermisin clara dünden beri çağırıyorum Topige adını duyunca gelirim dediKıskanma gel ablanda iştah çok. senin dilini de yerim ben.
Bizimde ortak olan mesajlarımız vardı bir aktım yok dedim herhalde yanlışlıkla sildim arkadaşımda bendede yok dedi.Bende bilmiyordum abla nasil olur silinir derken kazene sordum öğrendim
Hay masallahhh kac yassindasinizBenim kızımla yaşıtmışsın onunda 3,5 yaşında bir kızı var..
oyyy yerimm sut kokulumoy maaşallah
bizimki daha minik 1,5 yaşında
Ahh içim rahatladı
biz tatildeyiz ve ev ahalisi yerinde durmuyor yok sunu yapalim yok suraya gidelim hakikaten kendi duzenimi kuramiyorumHerkes temizlik yapıyor galiba. Sayfa sakin.
Aynı yaşta mışız
Şu an hiç canım çekmiyo valla, süper bir ara öğün yapmışım açlık hissi tatlı isteği hiçbiri yok
Ben ıspanak yıkıyom, baya kaynaştık çok selamı var
abla su an icin dugun salonlari acik diye biliyorum ne tarafa geliyorsunuz bende geleyim dugune sıra kızına geldi demekMakine olunca öyle oluyor cnm
Elimde kahvemle geldim bebegim
Herkese mutlu günler
Sagolasin tatlim burda düğün salonlari kapatildi, kizin düğün yemegi icin belki bize yarim saat uzakliktaki belcikada bi yeri tutmak istiyoruz onun icin sordum
oyyyyy kuzummm canımm benim yaa baya çileli oldu ama insa sifa olsunYılan hikayesine döndü canım bizim iş depo onuda iptal etti aradım hastaneyi asistana biraz sert çıkmıştım sonunda doktora ulasabildim o bi kaç eczane aradı buldu gittim diğer eczaneden e - reçete aldım , sonra ilacı buldugum eczaneye bir güzel misliyle ücret ödeyerek temin edebildim az daha huni takacaktim sonrada apar topar okula yetişme telaşına düştüm cocuklarin pilav günü vardı bugün anca eve girdim totom yer gördü
ortim harikaaaBenim kızlar naptınız bugün
Ortilerimizi teşvik etmeyi bırakmayalım. Son iki gün
@Cordelia North River Tutku44 @MaYa_MiLa @Migim @Korkuluanne
@fesang
Hele bir ses verin özledim sizi
Nöbet çıkışı boş patates çuvalı gibi yigildim kaldım...heeh diyecek halim yok.
@pastel34 noldu bize ...senden de ses çıkmıyor.
gecmis lSelam
Sagol kaptanim
Pazar gunu kizi acile götürdük. Butun gun acildeydik. O gun bende de öksürük basladi. Ayni gece bebekte ateslendi. Dün de bebeği hastanede yatirdik serum bağlandı. Aksam eve geldik. Dun gece hem ben hem bebek atesliydik. Ates 39 40 bu sabah bebeğinde düştü bir daha cikmadi. Ama bende cok kötüyüm
kiz sen dogru duzgun bise yememissin ki
geldim geldim burdayim kuzum bir millet uyurken sabah vakti rahat yazabiliyorumTutku44 kız nerdesin gerçekten yazmamışsın menünü bu sefer kesin eminim
burdayim bebegim ama sk giremiyorum tatildeyiz ve ev ahalisi evde surekli birseyler istiyorlar ve surekli bir yere gidelim derdi .. kendi duzenimde olamiyorumGunaydin tutkum gorusemiyoruz pek
Günaydın canim
oglun kac yaşındaydıOglum anneannesi ve dedeyle sehir disina cikacak ama ben ilk defa oglumdan ayrilacagim asiri duygusalim cocugun umrunda degil esim pastqci oldugu icin calisiyor zaten kizimla bende 10da yatariz artik
Cok iyi dusunmussun canim. Aslinda en guzeli ailecek.Yılbaşı akşamı varmı program hanımlar,bende aileyi davet edecem arayacağım birazdan gelne isteyen buyurur gelir.
Allah kabul etsin canımsalı menusu
su 1.75lt
spor
30 dk leslie
10 dk eva
8424 adım
@Cordelia
Zipzip-
@MaYa_MiLa
Elhan
Eki Görüntüle 2978149
Spor saati dersi oluyor mu cnm biraz enerji atarlardı ,Allah kolaylık versin zorTatlim dün nöbet çok yorucuydu. Öğrenciler patlamaya hazır bomba gibi. İki üç kişi bir araya gelse hemen başlarında bitiyorum. Birkaç küçük olay oldu. Eve gelince sızmış kalmışım. Bir uyandım 23.45 Mavilerin spor üstünlüğüne biraz canım sıkıldı. Cumartesi pazar eksikliklerimiz olunca sonuç kaçınılmaz oldu tabi....Genel durum yine de fena sayılmaz. Kızlarım elinden geleni yapacaktır.
Vuuuuu28 Aralık
07.30 Bir bardak detoks suyu
12.30 Tavuk suyu çorba, bir kase salata
13.30 Sade Türk kahvesi , biraz yer fıstığı
18.30 Yoğurtlu ıspanak, bir dilim tb ekmeği
İki litre su
Bitki çayları
Spor Eki Görüntüle 2978137
Zipzip- @Cordelia
Afiyet şifa olsuunEki Görüntüle 2978143
Kırmızı başlıklı kızlarım ben kahvaltıya başlıyorum. Hadi gelin beraber olsun.
Yaa canım beniim çok sevindim iyileşmene Allah doktorundan hemşirelerden tedavinle ilgilenen herkesten de razı olsun Bu yılbaşında mutlucuk gir bebişle tüm ailenleGeçen sene yılbaşında öğlen hastaneden cıkmıştım.. çıkmamam gerekiyordu ama doktorum acıdı günlerdir burdasın
yeniyıla ailenle gir mutlu ol biraz dedi
o gün herkes yemek yerken ben öyle izleyip bu günler geçecekmi diye ağlıyordum
o yüzden bu yıl onun acısını cıkaracam
biz de eltimlere gidicez ama çocuklar hasta cumaya kadar toparlarlarsa giderizYılbaşı akşamı varmı program hanımlar,bende aileyi davet edecem arayacağım birazdan gelne isteyen buyurur gelir.
abla esim burayi bilmiyor bilmesinide istemiyorum ama gerek yokBenzer sıkıntılar hepimizde var tatlım. Kahvaltida eşim telefonuma taciz eylemlerinde mutlaka bulunur. Bak deli gibi yer şişko olurum diye tehdit ediyorum. Kulubume karışma yoksa fena olur diyorum. Sen de uygula etkili oluyor.
sagol canımAllah kabul etsin canım
sifa olsun ablacimmEki Görüntüle 2978143
Kırmızı başlıklı kızlarım ben kahvaltıya başlıyorum. Hadi gelin beraber olsun.
Yaşlandım artık 57 yaşındayımHay masallahhh kac yassindasiniz
oyyy yerimm sut kokulum
biz tatildeyiz ve ev ahalisi yerinde durmuyor yok sunu yapalim yok suraya gidelim hakikaten kendi duzenimi kuramiyorum
burdaki ıspanaklar kucuk yaprakli ve koksuz pırıl pırıl ayyy nasil sevindmistim gorunce anaaam dedim biz kac lt su harciyoruz bir ispanak icin icim parcalaniyo fazla su gidince
abla su an icin dugun salonlari acik diye biliyorum ne tarafa geliyorsunuz bende geleyim dugune sıra kızına geldi demek
oyyyyy kuzummm canımm benim yaa baya çileli oldu ama insa sifa olsun
ortim harikaaa
gecmis l
olsun canim
kiz sen dogru duzgun bise yememissin ki
geldim geldim burdayim kuzum bir millet uyurken sabah vakti rahat yazabiliyorum
burdayim bebegim ama sk giremiyorum tatildeyiz ve ev ahalisi evde surekli birseyler istiyorlar ve surekli bir yere gidelim derdi .. kendi duzenimde olamiyorum
oglun kac yaşındaydı
Demin valideyi aradım gelemiyor artık yaşlandı uzanıyor filan öylede olunca diğerlerine söylemeyeceğim evdeyiz bzde ediyle büdü hesabı.Cok iyi dusunmussun canim. Aslinda en guzeli ailecek.
Biz de gorumcemlere gitcez insallah bir hastalanan filan olmazsa. Gonul isterdi disarda kutlamak ama korona, bebek derken evlerdeyiz yine bu sene de. Belki seneye fit fit cikarim disarilara
kolay gelsin canımSelam kızlar
1 bucuk saattir temizlik yapiyorum ara verdim bakayim dedim nasilsiniz