- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Iyiyiz canim sen nasilsinMerhabalar nasılsınız inşallah hepiniz iyisiniz ve bol bol kilo vermişsinizdir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyiyiz canim sen nasilsinMerhabalar nasılsınız inşallah hepiniz iyisiniz ve bol bol kilo vermişsinizdir
Sorma bitecek gibi de değilsen de kış girdiğinden beri hastalıkla uğraşıyon kuzum
Çok geçmiş olsun canım benim gözümden kaçmış kusura bakma rabbim şifa versin
Teşekkür ederim ikinizedeçok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun canım keşke sende covid testi yapsan en azından için rahat ederdiSelam
Sagol kaptanim
Pazar gunu kizi acile götürdük. Butun gun acildeydik. O gun bende de öksürük basladi. Ayni gece bebekte ateslendi. Dün de bebeği hastanede yatirdik serum bağlandı. Aksam eve geldik. Dun gece hem ben hem bebek atesliydik. Ates 39 40 bu sabah bebeğinde düştü bir daha cikmadi. Ama bende cok kötüyüm
Spor kilo aldırmıyor doğru ama istediğim eksiye inebilmek için kalori açığı oluşturmak zorundayım...benim meto sıfır öyle düşün
Bende iyiyim canım teşekkür ederim özledim burayıIyiyiz canim sen nasilsin
Tat koku gitse yaptirirdim ama covot degilde influenza diye dusunuyorumÇok geçmiş olsun canım keşke sende covid testi yapsan en azından için rahat ederdi
Bendensin desene benimde metabolizmam çok yavaş çalışıyor
Haftasonu spor yarisi bitti ve sonuclar acoklandi. Kazanaaan mavii takimmNoluyo biri bana anlatsın
Valla plank çok iyi yapmışsın hayatım
Canım afiyet bal şeker olsun. Biraz daha fazla yesen, bana az geldi . Doymadım yani ben bunlarla
Anaaam benim burnuuum işten kurtulur mu aheeeey aheeey . Ayrı bi tiyatro az sonra anlatırım.Benim kızlar naptınız bugün
Ortilerimizi teşvik etmeyi bırakmayalım. Son iki gün
Cordelia @EppekArasi @Tutku44 Ankee @Migim K KarlarKralicesi
@fesang
Hele bir ses verin özledim sizi
Nöbet çıkışı boş patates çuvalı gibi yigildim kaldım...heeh diyecek halim yok.
pastelfit noldu bize ...senden de ses çıkmıyor.
Eline sağlık canım brn de emeklerin için sana çok teşekkür ederimhellOOOOO
MasterFit Yarışmamızın 15. etap haftasonu bölümü tamamlandı. Ve kazanannnnnnnnnnnn
Mavi Takım oldu. pastelfit kaptanım ve Maviş Çekirgeleri tebrik ederiz. Harikasınız.
Kırmızı Takım ve Elhan kaptanım sizi de tebrik ederim. Muhteşem sporlar yaptınız.
Zipzip-
MasterFit takımı Bireysel 15. Etap Spor Yarışması haftasonu Sıra No Üye Adı Takım 24 Aralık Cuma Kg. 25 Aralık Cumartesi Adım Sayısı 26 Aralık Pazar Adım Sayısı TOPLAM ADIM SAYISI 1Elhan Kırmızı Kaptan 69,1 8.000 8.000 16.000 2Hedef60kgolmak Kırmızı 62,6 8.000 8.000 16.000 3Cordelia Kırmızı 62 8.000 8.000 16.000 4@Tutku44 Kırmızı 80,2 2.865 4.076 6.941 5@Migim Kırmızı 71,6 8.000 8.000 16.000 6@EppekArasi Kırmızı 75,1 6.047 8.000 14.047 7Ankee Kırmızı 58,3 0 8.000 8.000 8@fesang Kırmızı Sarı 8.000 8.000 16.000TOPLAM 108.988 9pastelfit Mavi Kaptan 69,3 8.000 8.000 16.000 10@Kahve __Kokusu Mavi 55,25 8.000 8.000 16.000 11@aypare askerman Mavi 58,1 8.000 8.000 16.000 12DeryaOnDiet Mavi 74,9 8.000 8.000 16.000 13K KarlarKralicesi Mavi 66 4.583 8.000 12.583 14@dolunaydagel Mavi 87,7 8.000 8.000 16.000 15@masal_19 Mavi Sarı 8.000 8.000 16.000 16Zipzip- Mavi Sarı 8.000 8.000 16.000TOPLAM 124.583 109.495 124.076 233.571
Canım canımEline emegine saglik kaptanim ❤❤❤❤
Tebrik ederim her iki takimi
Mavi takim pastelfit tebrikler kaptanim
Çok teşekkür ederim balım
Tatile girdiğini zannediyor deli Allah yardımcımız olsun saracim...Çok geçmiş olsun canım keşke sende covid testi yapsan en azından için rahat ederdi
Bendensin desene benimde metabolizmam çok yavaş çalışıyor
Omicron da tat koku kaybı çok olmuyor diye okumuştum ama sen bilirsin tabi Rabbim şifa versin hepinizeTat koku gitse yaptirirdim ama covot degilde influenza diye dusunuyorum
Amin canımTatile girdiğini zannediyor deli Allah yardımcımız olsun saracim...
Hedef60kgolmak canim kitap kurdum. En az 3-4 aydir ekime 1 kitap alip okumadim. Bana iki veya uc tane sin zamanlarda okuyup cok begendigin akici kitap ismi verir misin? Sayende yeniden severek okumaya baslayayim en cok begendiklerini istiyorum ama
Canlar ferfecir kitap kulübüne misafir olarak uğrayıp yazın onlarca kitap önerirler vallaBen de atlayayım buraya. Hangi türleri seviyorsun canım
Vee bu sabah 74,4 u gordumm cumaya 73u ucundan gorebilmek icin tum gayrett yuru Derya, kos Derya zipla hopla ver su kilolarin en azindan bir kismini
Ayy nasil etkiliyor su kilo insani. Verdikce mutluluk geliyor. Off yaa niye yapmisim bunu kendime niye yetip yeyip de kendimi mutsuz etmisim mutlu olmak varken. Bugun oncesi video ve resim cektim kizlarimla youtube kanalimiz var. insallah sonrasini da oraya atarim
Vee alin size Polonya ve kar ve soguk
BrrrrrrSagol kaptancim. Bu videoda tam eksi 14 dereceydi.
Sana da merhaba Kırmızı Başlıklı Kız
Kırmızı başlıklı sadece bu emoji var
Afiyet olsun canimMenümü yazayım
Sabah
Peynir ve zeytin
İki dilim ekmek
Şekersiz çay
Öğle
Et haşlama
İki dilim ekmek
Akşam
Kabak yemeği
Üç kaşık makarna
Yoğurt
Su 1.5 litre spor yok
Zipzip-
Şimdi ben biliyosunuz yaklaşık olarak bütün öğleden sonra yarım kilo ıspanağı yıkadım durdum. Arada da diğer işlerimi yapıyorum falan.Bu bi kenarda dursun
Eşim dün babasını görmeye görümceme gitti. Dünden beri yoktu. Ben de çocukları getir götür ve ayrıntılı temizlikle kendimi oyalıyordum. Saat 1’e doğru geldi rengi renk değil. Sultanım , cennet evim falan ayaklarıma kapanacakGörümcemde yemeklerden motor bozulmuşSabaha kadar wc’de kalmış. Hala uyuyup uyanıp söyleniyo
Şimdi gelelim banabenim bütün derdim ıspanak ve sporumu yapmak tabi. Neyse onu uyuttum biraz toz aldım yer sildim yemek yaptım okula gittim geldim sofra kurdum spor yaptım duş aldım ben pert. Yemeğimi az önce yedim düşün Elhan
Çok geçmiş olsunSelam
Sagol kaptanim
Pazar gunu kizi acile götürdük. Butun gun acildeydik. O gun bende de öksürük basladi. Ayni gece bebekte ateslendi. Dün de bebeği hastanede yatirdik serum bağlandı. Aksam eve geldik. Dun gece hem ben hem bebek atesliydik. Ates 39 40 bu sabah bebeğinde düştü bir daha cikmadi. Ama bende cok kötüyüm
Allah rahmet eylesin.Bugün nasıl bir gün ya..
Çocuk hasta full hızla devam ediyor.
Diyete tekrar başlayayım cumaya hazırlık olsun dedim, eşim evde durmadan yedik durduk
Ve bugün hem Bihter Ziyagil hem de Ali Rıza Tekin bir kez daha öldü