- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
Kolay gelsjn canim. Ben de hep yemegimi sabahtan yaoarim. Karni acikan yesin gun icinde degilse calisirken 18 den sobra wvde oluyorum ne ara hazirliycqm da saat kacta yiycez.ben kalktım yemek hazırlıklarına girişeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kolay gelsjn canim. Ben de hep yemegimi sabahtan yaoarim. Karni acikan yesin gun icinde degilse calisirken 18 den sobra wvde oluyorum ne ara hazirliycqm da saat kacta yiycez.ben kalktım yemek hazırlıklarına girişeyim
Kolay gelsin ablaben kalktım yemek hazırlıklarına girişeyim
Okuldan inince nedir ya servisten ininceHerkese selamlaaaarrr okul bitti dönüş yolundayim.
Bugün 3.doz aşım var ona gideceğim okuldan inince. Bir hatirlatma olsun dedim ,okulda pozitif öğrenci çıktı bugün
Canim karar senin tabiki ama. Pozitif ogrenci ciktiysa acaba birkac gun bekleyip eger sende bir korona belirtisi yoksa oyle mi olsan ki asini. Tabii sen kendin icin en iyisini bilirsjn nacizane sana zarar gelmesin diye fikrimi soylemek istedim. Biliyirsun azicik hastayken bile asi olunursa cok buyuk zararlari var.Herkese selamlaaaarrr okul bitti dönüş yolundayim.
Bugün 3.doz aşım var ona gideceğim okuldan inince. Bir hatirlatma olsun dedim ,okulda pozitif öğrenci çıktı bugün
Okuldan inince nedir ya servisten inince
Hmm hiç öyle düşünmemiştim kuzum ya öğrenci benim öğrencim değil aslında başka sınıftan . Cuma günü hasta olmuş bu hafta gelmemiş. O yüzden olayım demiştimCanim karar senin tabiki ama. Pozitif ogrenci ciktiysa acaba birkac gun bekleyip eger sende bir korona belirtisi yoksa oyle mi olsan ki asini. Tabii sen kendin icin en iyisini bilirsjn nacizane sana zarar gelmesin diye fikrimi soylemek istedim. Biliyirsun azicik hastayken bile asi olunursa cok buyuk zararlari var.
Selam canim gecmis olsun simdiden sifa olur insallahHerkese selamlaaaarrr okul bitti dönüş yolundayim.
Ayyy evet 52 yim hala, dün tartildim Aslında gece çikolatam cipsim çekirdeğim de var Tabi dün itibariyle bıraktım artık, böyle gitmez çünkü yaşadık biliyoruzOlabilir abla valla her günüm aynı geçiyor bunaliyorum bazen
Kilonu koruyor musun
Nereye sürüklenelim
Teşekkür ederim ablacim
İnşallah kaptanımSelam canim gecmis olsun simdiden sifa olur insallah
Guzel koruyorsun masallah ben 55 altina inemiyorum artikAyyy evet 52 yim hala, dün tartildim Aslında gece çikolatam cipsim çekirdeğim de var Tabi dün itibariyle bıraktım artık, böyle gitmez çünkü yaşadık biliyoruz
Bendede var bir tane yemek yarışmalarında yazarken başarılar yazacağıma yarılmalar yazıyorum gördüğüm an düzeltiyorum hemenOkuldan inince nedir ya servisten inince
Ben de atlayayım buraya. Hangi türleri seviyorsun canım@SanSebastianCheesecake canim kitap kurdum. En az 3-4 aydir ekime 1 kitap alip okumadim. Bana iki veya uc tane sin zamanlarda okuyup cok begendigin akici kitap ismi verir misin? Sayende yeniden severek okumaya baslayayim en cok begendiklerini istiyorum ama
eline sağlık kaptanim24-30 Aralik Menü Bildirimleri
MasterFit 15.Etap Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Persembe Kırmızı Takım 1 @Elhan Kırmızı Kaptan 69.1 2 @Korkuluanne Kırmızı 66.0 3 @Cordelia Kırmızı 62.0 4 @Tutku44 Kırmızı 80.2 5 @Migim Kırmızı 71.6 6 @EppekArasi Kırmızı 75.1 7 Ankee Kırmızı 58.3 Mavi Takım 1 @pastel34 Mavi Kaptan 69.3 2 @Kahve __Kokusu Mavi 55.25 3 aypare ackerman Mavi 58.1 4 DeryaOnDiet Mavi 74.9 5 @SanSebastianCheesecake Mavi 62.6 6 dolunaydagel Mavi 87.7 YEŞİL TAKIM 1 @Sonsuz umut 64.05 3 @sara_28 99.4 4 @aytozuvegece 83.2 5 @Bal0ncuk 62.05 6 @nnurc 7 @limonlutarcinlikek @eceboce
Metabolizmam iyi davranıyor bana, diyet yaparken takıldığım da olmuyor çünkü. İncecik sin maşallahGuzel koruyorsun masallah ben 55 altina inemiyorum artik
Bende 7200 deyim erkenden bitireyim bugun7000 adım yapayım da oturayım
Yok canim yaa nerem ince 1.58 boylaMetabolizmam iyi davranıyor bana, diyet yaparken takıldığım da olmuyor çünkü. İncecik sin maşallah
Kız ben kaçta geliyorum ki valla merak ettimZeynep_Nihal seni görünce saate baktım. Bu saatte ne işin var burda.
Yok canim yaa nerem ince 1.58 boyla