- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
kilonu değiştirsene yaa
Tamam tamam güncelleme yapayim :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kilonu değiştirsene yaa
Ben de 3-4 kez izledim. Finalde Beren saat olaydı. Muhteşem oyunculuk sergiledi.Aşkı-Memnu tekrarı final gene seyrediyorum bihter ağlıyorrrr kahroldu gene
Tamam tamam güncelleme yapayim :))
benimki kaç acabaVki 22,9 çıktı :))
Erken bitirince çok iyi oluyor yoksa kafam hep adımda kalıyorBende 7200 deyim erkenden bitireyim bugun
Nisan gibi gormustum aslında 53 u ama pis bogazimla ancak 57 yi koruyabiliyorumha şööyleee
ay şu an aynıyız 1.58 boya ben de sabah 57.30 um
bence 53 ideal
Senin 20 den düşük cikabilir canim yazip girsene hesap detaylarindanbenimki kaç acaba
Yaa sorma kac gundur akşam tamamliyorum oda zor geliyorErken bitirince çok iyi oluyor yoksa kafam hep adımda kalıyor
19,8 cikiyorSenin 20 den düşük cikabilir canim yazip girsene hesap detaylarindan
Boyun uzun
ben dun akşama biraktim kalktım habire rahat edemedim bugün erken bitiricemYaa sorma kac gundur akşam tamamliyorum oda zor geliyor
Erkenden bitirmek en güzeli
Ne güzel şeyler hazırlıyorsun bakalım hane halkınaben kalktım yemek hazırlıklarına girişeyim
Ne guzel 20 altinda19,8 cikiyor
ben dun akşama biraktim kalktım habire rahat edemedim bugün erken bitiricem
Nöbet sayesinde adımımı bugünlük hallettim.Yaa sorma kac gundur akşam tamamliyorum oda zor geliyor
Erkenden bitirmek en güzeli
7200 oldu bile abla :))Nöbet sayesinde adımımı bugünlük hallettim.
Mavişlere de bugün yürümeyiver canım
Deden hücum eder inşallah7200 oldu bile abla :))
800 de her turlu biter bugun
Anladim canim ben senin sinifindan sandim. Cuma gunu hasta olmussa buyuk ihtimal bugune en azindan ustunde bi kirginlik olurdu. Gayet iyiyim, kirginlik filan da yok diyorsan sen bilirsin tabiki.Hmm hiç öyle düşünmemiştim kuzum ya öğrenci benim öğrencim değil aslında başka sınıftan . Cuma günü hasta olmuş bu hafta gelmemiş. O yüzden olayım demiştim
Hahahahah ay patlattım kahkahayıDeden hücum eder inşallah
İşimiz dedenin haletiruhiyesine kaldı napak Bir umut işteHahahahah ay patlattım kahkahayı
Bilim kurgu olur. Ask olur. Aglak cok sevmiyorum ama asiri surukleyiciyse o da olur canim. Aylardir elime kitap almadim. Dun hazir kindle da sarj ettim. Hic okumadam geceleri okurum bi yar saat. Iyi gelir.Ben de atlayayım buraya. Hangi türleri seviyorsun canım