- 31 Temmuz 2020
- 19.786
- 59.919
Allah kavuştursun kaptancımDün gitti canim 2 günlüğüne geldi 15 tatilde gelecek tekrardan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah kavuştursun kaptancımDün gitti canim 2 günlüğüne geldi 15 tatilde gelecek tekrardan
Amin canim az kaldi bu yil son senesi 6 ay sonra gelecek inşallahAllah kavuştursun kaptancım
5 yaşında saolun ablaKeyfe bak ne güzel kaç yaşındaydı kızın afiyetlr bal şekerler olsun annesi.
Arada patlamak lazım ki, etrafı titretelimPatlamam inşallah.
Geri kalanını okuldan izin al canım. Bir günden fazla olduğunda yazışmalarla hallediyorlar. En son kaymakamliga gidiyor.Canım bazı doktorlar sıkıntı çıkarabiliyor, mesela dün sabah aile hekimime gitmiştim 5 gün rica ettim 2 gün verdi
Başlangıç kilom 71 derken, nasıl oyunlar oynuyorsunuz oralarda kaptan hanımHalen yemege devam ediyorum canim
Yaa onu tamamen kafadan attim 2016 da en cok 75 i gordumBaşlangıç kilom 71 derken, nasıl oyunlar oynuyorsunuz oralarda kaptan hanım
Yaaa erken mi gelmişimÜzülsek mi sevinsek mi cnm hehe inşallah verirler raporu
Ve aleykümselam kaçıncı yıkamadalar
Oh şifa olsun yansın yağlarrr
Erkencisin canım
Ne yiyon bakalımm kaptanımm ben portakal yedim şimdi..Halen yemege devam ediyorum canim
Maşallah ona büyümüş bile5 yaşında saolun abla
Ya senin koy zamanın gelmis Meyve sebze bahçe olmayınca bak kendinle ugrasiyorsunYaa onu tamamen kafadan attim 2016 da en cok 75 i gordum
Simdide 57 yim
Ama kendimi sisko gormek icin 64 dedim
Ne yemedim ki ablaNe yiyon bakalımm kaptanımm ben portakal yedim şimdi..
Maşallah ona büyümüş bile
1 günde yediğinmi yoksaaaNe yemedim ki abla
Börek, çörek ,poğaça, pilav ,patates
Bu sogukta köye mi gidilir yaa gecen sene nisanda gittikde evi ısıtamadik 1 haftaYa senin koy zamanın gelmis Meyve sebze bahçe olmayınca bak kendinle ugrasiyorsun
Uc gunde yediklerim daha yazmadiklarim olabilir1 günde yediğinmi yoksaaa
Eyvah eyvahhhh naptın sen öyleee kzuumm ,benim yediğimi söyleyim sana bugün buda.Uc gunde yediklerim daha yazmadiklarim olabilir
Cok fazla karbon tuketiyorum farkındayım abla da kendime engel olamiyorumEyvah eyvahhhh naptın sen öyleee kzuumm ,benim yediğimi söyleyim sana bugün buda.
Sabah kahvaltısı demin kendimi ödüllendirdim 1 tane gofret 1 tanede portakal yedim .
Kayısı çayı birde bir kür yaptım onu içiyorum ..
karışık işlerdeyiizzz:)))
Sana çok parçalı puzzle mi alsak ne yapsakBu sogukta köye mi gidilir yaa gecen sene nisanda gittikde evi ısıtamadik 1 hafta
Meyve sebzelerede haziran ,temmuzda oluyor bizim o zamana kadar baska ugraslar bulmam lazim
Olsun ama gün içinde kendine sınır koy bunu yerken,ilerisini düşün bence kilo almaman zaten süper keşke bende öyle olabilsem..Cok fazla karbon tuketiyorum farkındayım abla da kendime engel olamiyorum
Tek tesellim kilo almiyorum 2 yildir ayni kilodayim 55-58 arasi degisiyor
Kedi var parcalari kaybolurSana çok parçalı puzzle mi alsak ne yapsak