- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Amin canim Allah kavuştursunBenim ablam da şehir dışında yaşıyor inşallah 15 tatilde gelecek onlar da. Hadi ikimizi de Allah kavuştursun canımcım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canim Allah kavuştursunBenim ablam da şehir dışında yaşıyor inşallah 15 tatilde gelecek onlar da. Hadi ikimizi de Allah kavuştursun canımcım
MasterFit 15.Etap | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Persembe | |||
Kırmızı Takım | ||||||||||
1 | Elhan | Kırmızı Kaptan | 69.1 | |||||||
2 | @Korkuluanne | Kırmızı | 66.0 | |||||||
3 | Cordelia | Kırmızı | 62.0 | |||||||
4 | Tutku44 | Kırmızı | 80.2 | |||||||
5 | Wilma11 | Kırmızı | 71.6 | |||||||
6 | @EppekArasi | Kırmızı | 75.1 | |||||||
7 | Ankee | Kırmızı | 58.3 | |||||||
Mavi Takım | ||||||||||
1 | @pastel34 | Mavi Kaptan | 69.3 | |||||||
2 | Kahve __Kokusu | Mavi | 55.25 | |||||||
3 | aypare ackerman | Mavi | 58.1 | |||||||
4 | DeryaOnDiet | Mavi | 74.9 | |||||||
5 | Hedef60kgolmak | Mavi | 62.6 | |||||||
6 | dolunaydagel | Mavi | 87.7 | |||||||
YEŞİL TAKIM | ||||||||||
1 | @Sonsuz umut | 64.05 | ||||||||
3 | sara_28 | 99.4 | ||||||||
4 | aytozuvegece | 83.2 | ||||||||
5 | Bal0ncuk | 62.05 | ||||||||
6 | nnurc | |||||||||
7 | @limonlutarcinlikek | |||||||||
eceboce |
24-30 Aralik Menü Bildirimleri
MasterFit 15.Etap Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Persembe Kırmızı Takım 1 Elhan Kırmızı Kaptan 69.1 2 @Korkuluanne Kırmızı 66.0 3 Cordelia Kırmızı 62.0 4 Tutku44 Kırmızı 80.2 5 Wilma11 Kırmızı 71.6 6 @EppekArasi Kırmızı 75.1 7 Ankee Kırmızı 58.3 Mavi Takım 1 @pastel34 Mavi Kaptan 69.3 2 Kahve __Kokusu Mavi 55.25 3 aypare ackerman Mavi 58.1 4 DeryaOnDiet Mavi 74.9 5 Hedef60kgolmak Mavi 62.6 6 dolunaydagel Mavi 87.7 YEŞİL TAKIM 1 @Sonsuz umut 64.05 3 sara_28 99.4 4 aytozuvegece 83.2 5 Bal0ncuk 62.05 6 nnurc 7 @limonlutarcinlikek eceboce
Afiyet olsun canımMakine olunca öyle oluyor cnm
Elimde kahvemle geldim bebegim
Herkese mutlu günler
Sagolasin tatlim burda düğün salonlari kapatildi, kizin düğün yemegi icin belki bize yarim saat uzakliktaki belcikada bi yeri tutmak istiyoruz onun icin sordum
Az önce çorbacidan geldim. Bol acılı , limonlu iyi hissettirdi. ispanağina selam...söyle çamurluk yapmayı bıraksın yormasin rakibimifazla enerji harcatmasinŞu an hiç canım çekmiyo valla, süper bir ara öğün yapmışım açlık hissi tatlı isteği hiçbiri yok
Ben ıspanak yıkıyom, baya kaynaştık çok selamı var
Afiyet olsun ablacimAz önce çorbacidan geldim. Bol acılı , limonlu iyi hissettirdi. ispanağina selam...söyle çamurluk yapmayı bıraksın yormasin rakibimifazla enerji harcatmasin
Teşekkür ederim bitanemAfiyet olsun ablacim
amaniiinn pazartesiden önceki menülerimi hiç yazmayayım24-30 Aralik Menü Bildirimleri
MasterFit 15.Etap Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Persembe Kırmızı Takım 1 Elhan Kırmızı Kaptan 69.1 2 @Korkuluanne Kırmızı 66.0 3 Cordelia Kırmızı 62.0 4 Tutku44 Kırmızı 80.2 5 Wilma11 Kırmızı 71.6 6 @EppekArasi Kırmızı 75.1 7 Ankee Kırmızı 58.3 Mavi Takım 1 @pastel34 Mavi Kaptan 69.3 2 Kahve __Kokusu Mavi 55.25 3 aypare ackerman Mavi 58.1 4 DeryaOnDiet Mavi 74.9 5 Hedef60kgolmak Mavi 62.6 6 dolunaydagel Mavi 87.7 YEŞİL TAKIM 1 @Sonsuz umut 64.05 3 sara_28 99.4 4 aytozuvegece 83.2 5 Bal0ncuk 62.05 6 nnurc 7 @limonlutarcinlikek eceboce
Valla canım grip mi domuz gribi mi hiç bilmiyorum henüz teşhis konmadı, iki kere covid testi yaptırdım negatif çıktı
Canım cumartesi ve dün test yaptırdım ikisi de negatif çıktı. Pozitif çıksa evde dinlenir rahatlardık en azından çünkü çocuğum çok hasta onu okula göndermem mümkün değil, ben de öğretmenim okula keyfi gitmemezlik yapamıyorum rapor lazım rapor almak ile uğraşacağımhay allah yaa
çok geçmiş olsun
ben covid olduğumda 4 gün sonra bir daha test yaptırdığımda pozitif çıkmıştı
zaten koku gidince emin olduk
annemin hiç pozitif çıkmadı, antikor testinde anladık meğer geçirmiş
inşallah değilsinizdir, neyse de çabucak geçer. ama test pos çıksaydı en azından 14 gün karantinanız olurdu dinlenirdiniz.
Canım cumartesi ve dün test yaptırdım ikisi de negatif çıktı. Pozitif çıksa evde dinlenir rahatlardık en azından çünkü çocuğum çok hasta onu okula göndermem mümkün değil, ben de öğretmenim okula keyfi gitmemezlik yapamıyorum rapor lazım rapor almak ile uğraşacağım
Koku tat gitmedi bizde ama onun dışındaki her belirtiyi yaşıyoruZ bilemedim.
Sana ve annene de geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın
Bedenen ayakta ruhen yataktayim 6'dan beriGünaydın canim
Güzel oluyor mu canım ben cezvede seviyorum eşim alalım dedi ben aldırmadımMakine olunca öyle oluyor cnm
Elimde kahvemle geldim bebegim
Herkese mutlu günler
Sagolasin tatlim burda düğün salonlari kapatildi, kizin düğün yemegi icin belki bize yarim saat uzakliktaki belcikada bi yeri tutmak istiyoruz onun icin sordum
Geçmiş olsun canınValla canım grip mi domuz gribi mi hiç bilmiyorum henüz teşhis konmadı, iki kere covid testi yaptırdım negatif çıktı
Oh oh afiyet olsun kaptanim Yalnız ne yedin be köydeAnnem yakinda yapar
Günaydın canim Bomba gibi döndün maşallah
Keyfe bak ne güzel kaç yaşındaydı kızın afiyetlr bal şekerler olsun annesi.Kahve içtik kızımla
Kızıma cocuk kahvesi ( pekmezli su )
Muhabbet sohbet bacak bacaga atıp içiyor
Patlamam inşallah.Günaydın canim Bomba gibi döndün maşallah
Üzülsek mi sevinsek mi cnm hehe inşallah verirler raporuGüüüünnnnaaaayyyyddddııınnn
Nabersiniz? Ben iyi, hepimiz negatif çıktık. Rapor bulma peşindeyim şimdi
Ve aleykümselam kaçıncı yıkamadalarŞu an hiç canım çekmiyo valla, süper bir ara öğün yapmışım açlık hissi tatlı isteği hiçbiri yok
Ben ıspanak yıkıyom, baya kaynaştık çok selamı var
Erkencisin canımHerkese kocaman bir gülümseme ile günaydın
Halen yemege devam ediyorum canimOh oh afiyet olsun kaptanim Yalnız ne yedin be köyde