Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şu an hiç canım çekmiyo valla, süper bir ara öğün yapmışım açlık hissi tatlı isteği hiçbiri yokKebapçida pide yemesek hepten diyet zaten...ben onu özlemiyorum.
Künefeciye gidelim...
Ben ıspanak yıkıyom, baya kaynaştık çok selamı varHerkes temizlik yapıyor galiba. Sayfa sakin.
Olsun canimBen yorgun uykusuzdum canım, sen geldin ben gittim
Günaydın canımcımHerkese kocaman bir gülümseme ile günaydın
Günaydın canimHerkese kocaman bir gülümseme ile günaydın
Rabbim şifanı versin inşallah canımKızlar bu hastalıktan sanırım, hayatımda ilk defa iştahım yok. Her şeyden yiyorum ama eskiden yedigimin yarısı yetiyor. Cumaya tartilmayacağım bakalım fark olacak mı
Makine olunca öyle oluyor cnmCay gibi demlenip doldur doldur iç olsa ne güzel olur du
Elimde kahvemle geldim bebegim@askrhpozitif @EppekArasi Mefkurem @masal3487 @Lavinia83 @kackaloribu @sulisim @asysss günaydın kızlar nerelerdesiniz?
Sagolasin tatlim burda düğün salonlari kapatildi, kizin düğün yemegi icin belki bize yarim saat uzakliktaki belcikada bi yeri tutmak istiyoruz onun icin sordumEvet sınırlamalar var 23 ten sonra kapali eglence uerleri ve restarontlar.. 3 doz aşilama hizla ilerliyor. 2 haftalik tatil 3 hafta yaptilar ..simdi tatildeyiz abla ..
Hasta olunca 1 hafta falan rapor alamiyormusun cnmKızlar bu hastalıktan sanırım, hayatımda ilk defa iştahım yok. Her şeyden yiyorum ama eskiden yedigimin yarısı yetiyor. Cumaya tartilmayacağım bakalım fark olacak mı
Teşekkür ederim canım benimRabbim şifanı versin inşallah canım
Kızlar bu hastalıktan sanırım, hayatımda ilk defa iştahım yok. Her şeyden yiyorum ama eskiden yedigimin yarısı yetiyor. Cumaya tartilmayacağım bakalım fark olacak mı
Canım bazı doktorlar sıkıntı çıkarabiliyor, mesela dün sabah aile hekimime gitmiştim 5 gün rica ettim 2 gün verdiHasta olunca 1 hafta falan rapor alamiyormusun cnm
Valla canım grip mi domuz gribi mi hiç bilmiyorum henüz teşhis konmadı, iki kere covid testi yaptırdım negatif çıktısen grip mi oldun canım
Saat ayarlarindan düzeltebilirsin sanırımKk nın saatide ayarsiz heralde
Bende cok farkli gösteriyor
Dün gitti canim 2 günlüğüne geldi 15 tatilde gelecek tekrardanZipzip- canım gitti mi kardeşin?
Benim ablam da şehir dışında yaşıyor inşallah 15 tatilde gelecek onlar da. Hadi ikimizi de Allah kavuştursun canımcımDün gitti canim 2 günlüğüne geldi 15 tatilde gelecek tekrardan