Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohhh yaramasinKimle uğraşıyorum ben peeeh
Günaydın orticim...iyi olmanıza çok sevindim. Kolaylıkla almanı dilerim raporu. Sen bilinçli hareket ettin mecbur verecekler seve seveGüüüünnnnaaaayyyyddddııınnn
Nabersiniz? Ben iyi, hepimiz negatif çıktık. Rapor bulma peşindeyim şimdi
mali işlerde çalışıyorum... yılsonu.. acayip yoğunHerkes temizlik yapıyor galiba. Sayfa sakin.
hemen arttırıyorum hemenAfiyet olsun canim su 1 lt icmissin artirmaya calis
Allah'ım herkes olmadığı yerde mutlu olacağıni zannediyor.mali işlerde çalışıyorum... yılsonu.. acayip yoğun
beynim eror veriyor
temizlik yapmayı tercih ederdim
Burdayım abla da bulasik makinesi boşaltiyorum evde is bitmiyor :)HanimKelesimiGetir bacım burada
Zipzip- im de geldi oh oh
Güzelliklerle dolu bir kulüp yaşamımız olsun inşallah.
Aynı yaşta mışızBenim kızımla yaşıtmışsın onunda 3,5 yaşında bir kızı var..
teşekkürler cinimYa sütlü tatlıya tepki gösterdin emoji de yok diyorum bu kız ciddi mi ya
Aynen
Tamammm
Ahahaha
Hayırlı sabahlar canım ay çok sevindim sıpalar bazen evde yemediğini dışarda yiyor aynen afiyet şifa olsun miniğe kocaaaman büyük adam olsun annesini ailesini seven
Günaydın cnm afiyet olsun
selamlar cinimSelamlar hanımlaar
Kolay gelsin canım. Mali İşler ne zaman yoğun değil ki.mali işlerde çalışıyorum... yılsonu.. acayip yoğun
beynim eror veriyor
temizlik yapmayı tercih ederdim
abla cidden gözlükle bile gözlerimi hissetmiyorum artık yaAllah'ım herkes olmadığı yerde mutlu olacağıni zannediyor.
tşk ederm tatlıişşşşşşşşşşşşşşKolay gelsin canım. Mali İşler ne zaman yoğun değil ki.
Bitmez tatlım bitmez Hayat telaşı kirlet, temizle , yerleştir, sonra dağıt derken öyle öyle gidiyoruz işteBurdayım abla da bulasik makinesi boşaltiyorum evde is bitmiyor :)
Valla ütü yaptım demindenBurdayım abla da bulasik makinesi boşaltiyorum evde is bitmiyor :)
Ben işyerinde yılsonu çok yoğun olacagından kaçtım izine çıktımAllah'ım herkes olmadığı yerde mutlu olacağıni zannediyor.
Günaydın canimGunaydin mutlu gunler herkese.
Burdayım hocam sağol hep birlikte olalımHanimKelesimiGetir bacım burada
Zipzip- im de geldi oh oh
Güzelliklerle dolu bir kulüp yaşamımız olsun inşallah.
Bir çoğunuz benim çocuğum yaşındaşınızAynı yaşta mışız
Gunaydin canim@askrhpozitif @EppekArasi @Mefkurem masal3487 @Lavinia83 @kackaloribu @sulisim @asysss günaydın kızlar nerelerdesiniz?
Ah ah nerdeHerkes hedefine ulasti demek ki Cordelia gelen giden yok