- 27 Ekim 2008
- 3.363
- 15.850
Zeynoş gelmedi bu gece...napiyor ki kesin kahve içiyordur.
Kahve dediğiniz an canım kahve istiyor burada, bir saat önce içtim halbuki
Bi hastaydım ki 10gibi uyudum şimdi de kızlar da hasta ya ondan uyandım kriz yok çok şükürAfiyet olsun canım. Az yemişsin. Kriz gelmez inşallah.
Tahtaya vurKahve dediğiniz an canım kahve istiyor burada, bir saat önce içtim halbuki
Canıım 5-6 kilo kalmış gözükmesineOluyo tabi canım , ama kas görünmesine daha çok var tabi. Her pazar ölçüyorum oramı buramı
Noluyo burda ararun 155’i gece gece başımıza taş yağacak
Ayağına sağlık canım
Geldim canım
youtube da baktım. en pratiği bu. tadı da güzelmiş. deneyenler öyle yazıyor
Kimin ortisi.Bi hastaydım ki 10gibi uyudum şimdi de kızlar da hasta ya ondan uyandım kriz yok çok şükür
Canım ye bence benim yerime deyoutube da baktım. en pratiği bu. tadı da güzelmiş. deneyenler öyle yazıyor
❤❤Kimin ortisi.
Geçmiş olsun canım.
Hahaha kahve mi yineyaa tatliş şeyler siziii.dizim yeni bitti valla şimdi kahvem ile birlikte geçmişi okuyorum
bu aralıkta yapmayı düşünüyorum. hazır ara vermişken. ama belli olmaz belki yarım ölçü yaparımCanım ye bence benim yerime de
Afiyet olsun canımAyıptır söylemesi ben yedim Sebastian tadı çok güzel yaa
İyi geceler spor kaptancımİyi geceler. Öpüyorum kocaman.
Aynen canım kahve zaten uykumu etkilemiyor dün en son saate baktığım da 4 e geliyordu uyursun inşallahHahaha kahve mi yineafiyet olsun
Ben biraz erkene aldım uyku saatimi 1 buçuğa çektim
Al al canımbu aralıkta yapmayı düşünüyorum. hazır ara vermişken. ama belli olmaz belki yarım ölçü yaparımyarın malzemelerini alayım da
En sevdiğim çizgi film iyi geceler