- 31 Temmuz 2020
- 19.783
- 59.919
Canım kaşıkla o sıyırma hareketinde kremamsı değil bu ama Refikanın tarifi tam öyle görünüyor pınar peynirle de yapıp tam tutturan olmuş 3e bölebilirsin miktarlarını
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cıma günü cıma günüBende limonlu cheesecake yapmayı düşünüyorum bayadir yapmıyorum
İyi gecelerrr
neye kızaypare ackerman kız ben kafayı dediğine taktım
KahveeeeeKahve dediğiniz an canım kahve istiyor burada, bir saat önce içtim halbuki
Simaycim belcikada corana yasaklari ne durumda, restorantlar falan acikmi, eglenceler sınırlımınapiyonuz kızlarr
birazdan spora baslicam gelen var mı karar versin hemen
Ilaclarin çoğu disardan geldigi için, dolar yüzünden sıkıntı olacagini soylemislerde cnmKuduruyorlar kız bugün ordan oraya dolapçı beygiri gibi dolandım durdum doktora da ulaşamadım sinirler tavan
İnşallah cabuk toparlanirsiniz cnmCanim artık pozitif gelsin istiyorum çocuğum çok hasta onu okula yollamam mümkün değil raporla ugrasmayalim direkt karantinaya girelim yoruldum
Demi yani yılbaşına özel yapayım bariCıma günü cıma günü
İyi gecelerrr
Ben de yatayım canlar
Maçın ortasında galibiyet kutlaması yapanlar var.EVet sende bugün tartıda yendiğimiz kırmızı takım
Ben yorgun uykusuzdum canım, sen geldin ben gittimGeldim canım
Cay gibi demlenip doldur doldur iç olsa ne güzel olur duKahveeeee
Yagimizin son damlasına kadar güzel sloganmisMaçın ortasında galibiyet kutlaması yapanlar var.
Kırmızı takım Cuma günü kazanmak için yağımızın son damlasına kadar savaşıyoruz. Söz mü?
Elhan
North River
Ankee
Tutku44
K KarlarKralicesi
fesang
Wilma11
Günün bu kadar güzel mesajına yorum yazmak da pek keyifli canım.27 Aalık spor güncelleme
Adımlar 11.000
Mekik 50 adet. (No pain no gain)
Toplam 1600 puan
Zipzip- Elhan K KarlarKralicesi
B planı tatlım...az ama vitamin ve protein eksiksiz...cumaya kadar böyleSüper hayatım tebrikler
Elhanım bu ne çok az yiyiyon, dikkat et
Adımı da atmış
Heyy maşşşallah 13 mü
Söz tabikimMaçın ortasında galibiyet kutlaması yapanlar var.
Kırmızı takım Cuma günü kazanmak için yağımızın son damlasına kadar savaşıyoruz. Söz mü?
Elhan
North River
Ankee
Tutku44
K KarlarKralicesi
fesang
Wilma11
Hırs mıCumaya fena hırs yapmış bak menüden belli dikkat et yediklerine kaptan
daha olurdu o da kasa dönüşüyor diye yurumuyorum canım
Afiyet olsunB planı tatlım...az ama vitamin ve protein eksiksiz...cumaya kadar böyle
Hoş geldin diğer yarımımAfiyet olsun
Aysın bakalımGÜNAYDIN HANIMLAR