- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 40.001
Kahve dediğiniz an canım kahve istiyor burada, bir saat önce içtim halbukiZeynoş gelmedi bu gece...napiyor ki kesin kahve içiyordur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kahve dediğiniz an canım kahve istiyor burada, bir saat önce içtim halbukiZeynoş gelmedi bu gece...napiyor ki kesin kahve içiyordur.
Tamam bebeğim inşallah, teşekkürlerLilimam tatlım arada bir gel ozletme kendini. Ortam hoşuna giderse bize katıl...
Yarın nöbetim var. Mutfağı düzene koyup uyuyayım yavaş yavaş.
İyi geceler tatlı rüyalar kırmızılar ve maviler
Süper hayatım tebrikler11.000 adım attım. hatta fazlası
Elhanım bu ne çok az yiyiyon, dikkat et27 Aralık
09.00 tarçınlı iki küçük elma
Bir paket form bisküvi
13.00 Yeşil çay, yer fıstığı
17.00 Bir büyük kase tavuklu yeşil salata
19.00 Bir mandalina
İki litre su+ detoks suyu, bitki çayları
Spor
Yarım saat bölgesel bacak, bel
Zipzip- Cordelia
Eki Görüntüle 2977544
Heyy maşşşallah 13 mü
Valla ben uyudum bileKırmızı takım rahat, hazır ol. Doğru uykuya marş marş.
Mavi takım siz, sohbet edin kahve için. Uykunuz açılsın, sonra karnınız acıksin. Bol ve bol yiyin.
Amin.
Cumaya fena hırs yapmış bak menüden belli dikkat et yediklerine kaptanSüper hayatım tebrikler
Elhanım bu ne çok az yiyiyon, dikkat et
Adımı da atmış
Heyy maşşşallah 13 mü
O kadar kolay kas oluyo mu yaa. Ben 5 haftadır hergün spor yapıyorum, Hedef60kgolmak ın sütlacı gibiyimCumaya fena hırs yapmış bak menüden belli dikkat et yediklerine kaptan
daha olurdu o da kasa dönüşüyor diye yurumuyorum canım
Canım, benim listemi diyetisyen yazıyor. Ne yazarsa onu yiyiyorum vallahCumaya fena hırs yapmış bak menüden belli dikkat et yediklerine kaptan
daha olurdu o da kasa dönüşüyor diye yurumuyorum canım
Diyetisyene dua edeceğiz o zamanCanım, benim listemi diyetisyen yazıyor. Ne yazarsa onu yiyiyorum vallah
Yaramaz senin çocuklarKırmızılar yattı benim çocuklar yatmıyo. Haftaya benim çocukları kırmızı takıma yazdıracaaam
Kıız oluyoduur ölçü aldın mı baştaO kadar kolay kas oluyo mu yaa. Ben 5 haftadır hergün spor yapıyorum, Hedef60kgolmak ın sütlacı gibiyim
Bekle birazKırmızılar yattı benim çocuklar yatmıyo. Haftaya benim çocukları kırmızı takıma yazdıracaaam
Perşembe cuma nasilda sönük kalmış
ay bende baya hamlamisim vucudum yeni yeni aciliyor yaMigim yapar. Benim karnım ağrıyor.cok hamlamisim
Dinlenme molasıPerşembe cuma nasilda sönük kalmış
youtube den ozet takip ediyorum hizlandirilmis .1.75Masterchef izliyorum son 2 bin adimim kaldı
Oluyo tabi canım , ama kas görünmesine daha çok var tabi. Her pazar ölçüyorum oramı buramıKıız oluyoduur ölçü aldın mı başta
Bekle biraz
Ayağına sağlık canım