- 19 Haziran 2013
- 24.362
- 92.111
ADINIZ: Nur
YAŞINIZ: 31
BOYUNUZ:165
KİLONUZ:70
HEDEF KİLONUZ:60
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ: bilgisayar mühendisi
ÇOCUK SAYISI: 2
KİLO ALMA NEDENİNİZ: sağlıksız beslenme, hareketsizlik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: sağlık ve istediğim şeyleri giyebilmek :)
Zipzip- kaptanım formu doldurdum, kuralları okudum, iki haftalık deneme süreme hazırım
Çok teşekkür ederim canımHoşgeldin canımgecmis olsun salgın heralde hep çocuklar hasta
Sagolasin abla inşallah çabuk toparlanirHerkes hasta tatlım yaCok geçmiş olsun. Evet şimdilik ama çok çabuk iyileşir inşallah.
Kızı götürdüm canım ilaçların etkisiyle iyi şimdilik 3 gün rapor verdiKizini mi götürdun canim nasil iyilesti mi
Hümayi götürdüm ablaNe oldu cnm hayırdır
Teşekkür ederimGeçmiş olsun önemli b,şey değildir umarım.
Teşekkür ederimçok geçmiş olsun
Kızı götürdüm canım hastane ana baba günü gibi özel değil sanki devlet doktor öğle arasında bile hasta kabul ediyor üst solunum yolu enfeksiyonu dedi doktorSorun yok canım. Bugün değişimi etkilemiyor senin kilon. Ne dedi doktor nasılsın canım. ?
Kaptanım bu hafta beni listeden çıkar boşuna zahmet etme sirazem kaydı benim bu hafta24-30 Aralik Menü Bildirimleri
MasterFit 15.Etap Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Persembe Kırmızı Takım 1 @Elhan Kırmızı Kaptan 69.1 2 @Korkuluanne Kırmızı 66.0 3 Cordelia Kırmızı 62.0 4 @Tutku44 Kırmızı 80.2 5 Wilma11 Kırmızı 71.6 6 @EppekArasi Kırmızı 75.1 7 Ankee Kırmızı 58.3 Mavi Takım 1 @pastel34 Mavi Kaptan 69.3 2 Kahve __Kokusu Mavi 55.25 3 @aypare ackerman Mavi 58.1 4 DeryaOnDiet Mavi 74.9 5 Hedef60kgolmak Mavi 66.0 6 @dolunaydagel Mavi 87.7 YEŞİL TAKIM 1 @Sonsuz umut 64.05 2 askrhpozitif 76.55 3 @sara_28 99.4 4 @aytozuvegece 83.2 5 @Bal0ncuk 62.05 6 @nnurc 7 @limonlutarcinlikek
canımm çok teşekkürler inşallah güzel eksilerle devamı gelir
eline sağlık canımm
canım hoşbulduk ben de haftaya 69ları görmek istiyorum hadi bakalım inşallah yarışalım
bende 70 hadi bakalım kim öne geçecekcanımm çok teşekkürler inşallah güzel eksilerle devamı gelir
eline sağlık canımm
canım hoşbulduk ben de haftaya 69ları görmek istiyorum hadi bakalım inşallah yarışalım
Olur mu yaa fistik olmussun ne guzel. Keske biz de olabilsekAsk olsun kimsede beni beğenmiyor zayıfım diye geri alayım bari kiloları
Çok geçmiş olsun canım.Çok teşekkür ederim canım
Sagolasin abla inşallah çabuk toparlanir
Kızı götürdüm canım ilaçların etkisiyle iyi şimdilik 3 gün rapor verdi
Hümayi götürdüm abla
Teşekkür ederimbüyük kız biraz rahatsız onu goturdum
Teşekkür ederim
Kızı götürdüm canım hastane ana baba günü gibi özel değil sanki devlet doktor öğle arasında bile hasta kabul ediyor üst solunum yolu enfeksiyonu dedi doktor
Sağolasın kuzumÇok geçmiş olsun canım.
Artik ne seker ne karbonhidrat yokkSütlaç yemeyi bıraktın mi
Cok gecmis olsun canim. Sukur bulmussunuz1 buçuk saattir eczane eczane ilaç arıyorum yazdığı antibiyotik hiç bir yerde yok 8 eczane dolaştım en sonunda bir yerde buldu eczacı her girdiğim yer rahat 5-6 yer aradıson kullanım tarihin bitmesine 1 ay kalan bir şurup bulduk sonunda
Hedefim bu haftalik 73u gormekCanım hedef koy1 ayda 1.5 2 ayda 3 olsa doğumgününe kadar çoktan varmış olursuuun
Oo superBaska birsey istesem olacakmis cok sukur regl olduminerim cumaya insallah 73 e
Bir koparamadiniz çekirgeleriHala okuldayim canım. Dersim bitti ama bir arkadaşımı( aynı zamanda komşum) da evine bırakacagim için onu bekliyorum.
Kıran kırana mücadele devam ediyor velhasıl. Maviler bizi tıraş etti cumaya kadar daha uzun çıkacak ama biz onların kanatlarını koparacagiz.
4 kasaden sonra çıkmıştır inşallah diyabet. yoksa bile bile yedim deme sakın düşer bayılırımArtik ne seker ne karbonhidrat yokkzaten hem diyabetim var hem de una intoleransim. Bu ikisini iki gundur yemiyirum ne jarnim acikiyir ne enerjim bitiyir
1 buçuk saattir eczane eczane ilaç arıyorum yazdığı antibiyotik hiç bir yerde yok 8 eczane dolaştım en sonunda bir yerde buldu eczacı her girdiğim yer rahat 5-6 yer aradıson kullanım tarihin bitmesine 1 ay kalan bir şurup bulduk sonunda
NBir çok ilaç bulunamyor maalsef.1 buçuk saattir eczane eczane ilaç arıyorum yazdığı antibiyotik hiç bir yerde yok 8 eczane dolaştım en sonunda bir yerde buldu eczacı her girdiğim yer rahat 5-6 yer aradıson kullanım tarihin bitmesine 1 ay kalan bir şurup bulduk sonunda
Geçmiş olsun canım ilaclar iyi gelir insallahÇok teşekkür ederim canım
Sagolasin abla inşallah çabuk toparlanir
Kızı götürdüm canım ilaçların etkisiyle iyi şimdilik 3 gün rapor verdi
Hümayi götürdüm abla
Teşekkür ederimbüyük kız biraz rahatsız onu goturdum
Teşekkür ederim
Kızı götürdüm canım hastane ana baba günü gibi özel değil sanki devlet doktor öğle arasında bile hasta kabul ediyor üst solunum yolu enfeksiyonu dedi doktor
Tamam canim yarin liste yaparken cikartirimKaptanım bu hafta beni listeden çıkar boşuna zahmet etme sirazem kaydı benim bu hafta
Afiyet olsun canimmenüm
09:00 kepekli ekmeğe kaşarlı tost
09.30 süt kremalı nescafe
15:00 nohut pilav (bi tabak almıştım ama çok yağlı olmuş, o nedenle hepsini maalesef yiyemedim)
17:00 sade türk kahvesi
akşama belki yoğurt yerim
adımım 5 binde akşam yürürüm tamamlarım muhtemelen
buradan ucuza alınıp diğer ülkelerde pahalıya satılıyor ..NBir çok ilaç bulunamyor maalsef.
Artik ne seker ne karbonhidrat yokkzaten hem diyabetim var hem de una intoleransim. Bu ikisini iki gundur yemiyirum ne jarnim acikiyir ne enerjim bitiyir
Uuuukalkayım da adımları tamamlayim daha yemek yapcam
Kaptancım eline sağlık24-30 Aralik Menü Bildirimleri
MasterFit 15.Etap Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Persembe Kırmızı Takım 1 @Elhan Kırmızı Kaptan 69.1 2 @Korkuluanne Kırmızı 66.0 3 Cordelia Kırmızı 62.0 4 @Tutku44 Kırmızı 80.2 5 Wilma11 Kırmızı 71.6 6 @EppekArasi Kırmızı 75.1 7 Ankee Kırmızı 58.3 Mavi Takım 1 @pastel34 Mavi Kaptan 69.3 2 Kahve __Kokusu Mavi 55.25 3 @aypare ackerman Mavi 58.1 4 DeryaOnDiet Mavi 74.9 5 Hedef60kgolmak Mavi 66.0 6 @dolunaydagel Mavi 87.7 YEŞİL TAKIM 1 @Sonsuz umut 64.05 2 askrhpozitif 76.55 3 @sara_28 99.4 4 @aytozuvegece 83.2 5 @Bal0ncuk 62.05 6 @nnurc 7 @limonlutarcinlikek
Canım çok geçmiş olsun inşallah etki eder ilaçlarÇok teşekkür ederim canım
Ooo canım hadi gayrettHedefim bu haftalik 73u gormekve 9 ocakta kar tatiline gidiyotuz. Ondan ince 71 olmak istiyorum