Hesap detaylarında boy ve kiloyu yazdigin zaman çıkıyor ablaKilo hesaplamasını hesap detaylarından mı yapacağız hanımlar..
Kilo gittiğinde yeniliyormuyuz hep.
Amaç o zaten tarçınla o tatlı krizini ve açlığı bastırmak,birde hindistan cevizi yapı katın kahveye çok fark ediyor.Ben de burdan ogrenip gecen hafta 5 gun ictim sabah aç karna. Inanki tatli delisi ben hiç tatli krizi yasamadim. Icmedigim gun tatli istedi canim. Yani cok tesekkur ederim tavsiye edenHanimKelesimiGetir
Tamamdır istenilen zaman onu kaldırabiliyoruz demi.Hesap detaylarında boy ve kiloyu yazdigin zaman çıkıyor abla
Cumadan cumaya degistirmek lazim hafta ici degismelelr olabiliyor
Sıvı detoks muBu aralar yemek yiyemiyorum hiç nedense hep sulu tarzlara içeceklere dadandım.
Cumaya kadar hergün sabah aç karnına içmeyi planladım bakalım kaç eksi gelicemSüper bir kaç güne etkisini hemen fark edeceksin bende öyle olmuştu..
Sağol canısı bu aralar yemekle nedense hiçaram yok,hep sulu şeylere gidiyorum.
Umarım öyle olur şöyle 55 filan olsam yeter bana
Aynen abla kaldırabiliyorsunTamamdır istenilen zaman onu kaldırabiliyoruz demi.
Günlk 2 yaneye kadar içebiliyorsun bunu,akşam yemekten önce gibi açlık hissettiğin an oda.Cumaya kadar hergün sabah aç karnına içmeyi planladım bakalım kaç eksi gelicem
Saol canım kız hastaydı ateşi vardı ondan bana geçti mahsetmemistim misafir gelince tuz biber olduAfiyet olsun canim
Gecmis olsun canim
Afiyet olsun kaptanim
Afiyet olsun kaptanim
Afiyet olsun canim
Eline saglik abla dün unuttum yogun bir gündü
Menü tablosu bende kaptanim bugun bildirimler sonrasi duzenleme yaparim
Afiyet olsun canim
Hastamiydin canim cok gecmis olsun
Denedim ama olmadı nedense boy kilo yazdım değişikliği kaydet deim çıkmadı sayfada.Aynen abla kaldırabiliyorsun
Kilo ve boyu silince eski haline dönüyor
teşekkür ederim. kaptanimmAfiyet olsun canim
Gecmis olsun canim
Afiyet olsun kaptanim
Afiyet olsun kaptanim
Afiyet olsun canim
Eline saglik abla dün unuttum yogun bir gündü
Menü tablosu bende kaptanim bugun bildirimler sonrasi duzenleme yaparim
Afiyet olsun canim
Hastamiydin canim cok gecmis olsun
Arada onuda yaptım birde yeşil çay ve kayısı çayı normal çay içtimSıvı detoks mu
Geçmiş olsun kahvecimSaol canım kız hastaydı ateşi vardı ondan bana geçti mahsetmemistim misafir gelince tuz biber oldu
Gelince etrafımi aydınlatan gönlüme sevinç katan hatunHadi sözlüğe baktırıp yorma beni
Teşekkür ederim
Tamam canım kolay gelsin
Hindistan cevizli yag da az kaldıGünlk 2 yaneye kadar içebiliyorsun bunu,akşam yemekten önce gibi açlık hissettiğin an oda.
Arada yapıyorum öyle.
Çok geçmiş olsun şimdi nasılsınız düzeldinizmi.Saol canım kız hastaydı ateşi vardı ondan bana geçti mahsetmemistim misafir gelince tuz biber oldu
Vki 25 in altinda oldugu iicn not cikmamis sadece abla görünüyor gostergelerDenedim ama olmadı nedense boy kilo yazdım değişikliği kaydet deim çıkmadı sayfada.