- 31 Temmuz 2020
- 19.780
- 59.919
ama önce hammırları açalım canımmBen bunları bir yere kaydetip bakayım.
hele gurbanGaziantep
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ama önce hammırları açalım canımmBen bunları bir yere kaydetip bakayım.
hele gurbanGaziantep
Gundogmadan neler dogar cuma ola hayrola dukan birasini hazirlayim ben sabaha hazir olsun
hadi bakalim kim ulasacak haftalik hedefine
hadi bakalim kim ulasacak haftalik hedefine
Çok şükür menü de spor da harika26 Aralık Menüm
Uyanınca ılık limonlu sirkeli su
Kahvaltı yarım simit, 1 yumurta 2 dilim peynir 1 tk erik reçeli söğüş şekersiz çay
Ara 2 fincan limonlu yeşil çay ,
Yağ yakıcı türk kahvesi , 2 ceviz 3 hurma
Saat 18.30 akşam yemeği mercimek çorba salata ve çinekop buğulama
2.5 lt su
55er mekik, kol ,bacak hareketi
4 mil leslie , 9928 adım
@Cordelia @Zipzip- Elhan
Eki Görüntüle 2976753
Şükür canım ilaç alınca biraz daha iyiyim.. üstüne misafir ağırlayinca ilaç gibi geldi odaKahve __Kokusu canım biraz daha iyi misin
Hamur işi candır diyeceğim ama demiyorum bak dikkatini çekerim.kaptanlar beniama önce hammırları açalım canımm
hele gurban
İyi geceler canımİyi geceler kızlarcım öpüyorum hepinizi
Dogru orasi da sogumustir simdi canim.Ordu/Ünye abla
İyi canımİyi geceler kızlarcım öpüyorum hepinizi
Bulamadın mi beni beni kahveni
Canım ben eskişehir deyimDogru orasi da sogumustir simdi canim.
Ne guzel ya herkes dort bir yandan ayni amac icin burdayiz.
Oo super olsun olsun. Tamamdir o zamanSüpersiniz. Perşembe canım. Cumartesi itibariyle bakalım ne yapacağız? Mekik +plank olabilir.
Gece gece şirinledim sayende.
Güzel intibalar edindirdigimiz için çok çok sevindim.Ayy Antep mutfagi himm. Hosgorulu konuskan insanlari. Ogrenciyken gittim birkac kere Gaziantebe gezmeye. Cok begenmistim.
sen iyi didin de cınım o öyle olmıcıkkkMasallah canim menu de spor da harikaa.
Amma cumaya sizi yenecegiz o ayri
iyi geceler canım daha sağlıklı huzurlu kalk inşallah yarınİyi geceler kızlarcım öpüyorum hepinizi
sağol kaptannnnÇok şükür menü de spor da harika
Afiyet olsun canım
Rakip dort nala cikti geliyooor.Gundogmadan neler dogar cuma ola hayrola dukan birasini hazirlayim ben sabaha hazir olsun
Antep'limisin yoksa canım senGüzel intibalar edindirdigimiz için çok çok sevindim.
bu hayali cınım bişi olmaz 0 kalori ayy Oktay Usta program yaparken her tarife 0 kalori derdi aklıma geldi şimdi kilo aldırmazzz aslaaa deyip yağları dökerdi cızır cızırrrrHamur işi candır diyeceğim ama demiyorum bak dikkatini çekerim.kaptanlar beni
Aa memleket mi Ordu. Biz de memleketten cook uzaktayiz.Canım ben eskişehir deyim
İstatistiklere göre kışın insanların canı daha çok karbonhidrat istermiş ısınmak içinbu hayali cınım bişi olmaz 0 kalori ayy Oktay Usta program yaparken her tarife 0 kalori derdi aklıma geldi şimdi kilo aldırmazzz aslaaa deyip yağları dökerdi cızır cızırrrr