- 31 Temmuz 2020
- 19.779
- 59.919
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım yaa hastasiniz zorlamayin
3000 oldu bakalımHadi yine aldın gönlümü
Maşallah canım inşallah hep böyle olur
Benim bitti , sıra sende
Geçmiş olsun canım. İyi olursan yaparsın
Bende yürüyom hala gel beraber yürüyelimBen de 4500deyim 2 mil leslie bitti akşam yemeği de az sonra biter beybiler
Afiyet olsun canimmenum Sabah 11
1 kase yulaf lapasi 1 orta boy muz üstüne 1tk fıstık ezmesi
ara
1 hurma topu
1 ceviz
1 kupa kahve
aksam 17 30
1 kepçe mercimek çorbası
4 köfte
1 kase salata 2 elma dilim firin patates
2lt su
sporumu daha sonra adımla beraber toplu etiketleyip yazacağım
55dk pilates var adım ve mekik cekersem eklicem
Zipzip-
pastelfit
Harika canım kolay gelsin3000 oldu bakalım
TamamBende yürüyom hala gel beraber yürüyelim
Allah kabul etsinHem dua hem burayı okuyom hemde adım atıyorum üçü birdem Elhan
Hocam valla aldım ahahaha para iadesi yapmak istemeyen dietician hocam sizin listeylen kilo aldımmmm
HADİ MAVİ TAKIM YAPABİLİRİZ
AKŞAM YENİ BAŞLIYOR
BİTİREMEYENLER UMUTSUZLUĞA KAPILMASIN BİTER İNŞALLAH
ZAYIFLIYACAĞIZ BAŞKA YOLU YOK
AMMAAAYİNE DE BİR DİYETİSTEN GEREKİRSE, UMRANTO BİR TELEFON KADAR YAKIN
Login • Instagram
Kahve __Kokusu
aypare ackerman
DeryaOnDiet
K KarlarKralicesi
dolunaydagel
menekse_kokusu
Zipzip-
teşekkür ederim kaptanimAfiyet olsun canim
Ayaklarına sağlık canım
Menu ve spor harika canim.09.30 yağda löp yumurta 2 dilim kepekli ekmek kibrit kutusu kadar tulum peyniri domates salatalık şekersiz çay
12.00 sütlü kahve
14.00 1 kutu çilekli activia
17.00 sadece tavuklu salata
8.000 adımın 4.000 ini çocuk arabasını iterek yaptığımı belirtmek isterim şu an kollarım tutmuyor.
Cordelia
Zipzip-
Öpücük sanaAyaklarına sağlık canım
Menü ve spor unutma canım... Allah kabul etsin.Hem dua hem burayı okuyom hemde adım atıyorum üçü birdem Elhan
valla dikkatli olun canım. normal grip falan derken belli de olmaz yani. bu dönemde misafir kabul etmeyin. biraz sabredeceğiz ne yapalım. önemli olan sağlığımız.İki gündür bir misafir furyası var ..çocuk hasta ateşi var, ben gribim ..
arkadaşa arıyor akşam sana geleceğiz diyorum çocuklara bulaşmasın biz hastayız bizde hastayız diyor bunu şuan buraya neden yazdım bilmiyorum
sosyal medyaya iki sevimli kedi köpek yavrusu, golden cinsi eğitilmiş güzel bir köpek ya da mazlum, eziyet görmüş köpek fotosu atıp yok hayvan sevgisidir, merhamettir, vicdandır bilmem nedir muhabbeti yapıyorlar. bunu yapan herkes iyi, sokak köpekleri kontrol altına alınsın diyen herkes kötü ilan ediliyor.Daha önce defalarca saldırılar oldu canını kaybedenler var ama bu sefer bir önlem alınır inşallah. Hayvanlara zarar vermeden bir şekilde bu mesele hallolmalı
Bravo kırmızılar içindeki hatun. Güzel menü güzel spor.09.30 yağda löp yumurta 2 dilim kepekli ekmek kibrit kutusu kadar tulum peyniri domates salatalık şekersiz çay
12.00 sütlü kahve
14.00 1 kutu çilekli activia
17.00 sadece tavuklu salata
8.000 adımın 4.000 ini çocuk arabasını iterek yaptığımı belirtmek isterim şu an kollarım tutmuyor.
Cordelia
Zipzip-
Gönlü güzel kendi güzel kaptan çekirgemHadi yine aldın gönlümü
Maşallah canım inşallah hep böyle olur
Benim bitti , sıra sende
Geçmiş olsun canım. İyi olursan yaparsın
Aynen asla düşmanlığım yok ama tehlike oluşturdukları takdirde elbet önlem alınmalı. Ben 7 yaşındaydım saldırıya uğradığımda 35 yaşında hala o korkuyu atlatamadım. Çete halinde gezenleri özellikle sakıncalıvalla dikkatli olun canım. normal grip falan derken belli de olmaz yani. bu dönemde misafir kabul etmeyin. biraz sabredeceğiz ne yapalım. önemli olan sağlığımız.
sosyal medyaya iki sevimli kedi köpek yavrusu, golden cinsi eğitilmiş güzel bir köpek ya da mazlum, eziyet görmüş köpek fotosu atıp yok hayvan sevgisidir, merhamettir, vicdandır bilmem nedir muhabbeti yapıyorlar. bunu yapan herkes iyi, sokak köpekleri kontrol altına alınsın diyen herkes kötü ilan ediliyor.
biz de hayvanları seviyoruz. eziyet edilmesine vs ye karşıyız ama sokak köpeklerinin başıboşluğu ve sürü halinde gezmeleri ayrı ve önemli bir konu.
yeryüzüne inen en yüce varlık insandır. önce onu koruyacaksın. nettir bu. diğer canlıların da haklarını koruyup kontrol altına alacaksın. olay bundan ibaret.
Ben mekik çekerken boynum ağrıyor?? Neden olabilir ki??Bravo kırmızılar içindeki hatun. Güzel menü güzel spor.
Sen göbekten şikayetci değil misin? Mekik haftası bu hafta hatırlatmak istedim.