Allah hepimizden razı olsun. Bir insan 7/24 hep negatifse dediğin gibi daralirim ama sen böyle biri değilsin tatlım...Yaaaa ablaaa Allah razı olsunburayı da kendi sıkıntılarimla doldurmak istemiyorum sonuçta zayıflama yeri burası.artık daralmaya başladım o yüzden yazdım.yoksa benim anlatmam çok zor olur
Şimdikiler hep ergen.bizim zamanımız da ki gibi değil kiŞimdi anladım özel günükızının ergen olduğunu unutmuşum...
Anlamaya çalışmak lazım.Şimdikiler hep ergen.bizim zamanımız da ki gibi değil ki
6 ay olduğunu bilmiyordum Allah'ım yeni bir şey öğrendikçe sevinecegime kendime kızıyorum biraz mantıklı düşünsem diyeHımm cnm tahliller ultrason da normalse neden korkasın6 ay dolunca aslında anormal kabul ediliyo ergenlikte cnm ,daha önce hep gününde mi oldu kaç yıldır oluyor?
2.doz aşımı haziranda olmuştum ben de, öbür ay 3.olcam inşallah cnm
Elimden geldiğince anlamaya çalışıyorum abla inşallah kızıma yetiyorumdur.rabbim evlatlarımızı korusunAnlamaya çalışmak lazım.
Yok abla değilim.ben eskiden dediğin gibiydim şükür geçti o günlerAllah hepimizden razı olsun. Bir insan 7/24 hep negatifse dediğin gibi daralirim ama sen böyle biri değilsin tatlım...
Allah'ım yesinler senin spoiler iniİyi geceler kızlar.
Kırmızılar Erken yatın. Vücut yag yaksin.
Çok teşekkür ederim.
Okudum bileeeİyi geceler kızlar.
Kırmızılar Erken yatın. Vücut yag yaksin.
Haydi hayırlı uğurlu olsun inşallahUzun zamandir yeni bur beslenme plani dusunuyordum. Karar verdim ekmekle sekeri hayatimdan cikarmaya. Insallah basarabilirimmotivasyon videolari izleyip duruyorum
Aynen canım yo asla kızma insanlar korku verecek haber yaymaya bayılır ama önce bi tartmak lazım diğer nedenleri düşünmek lazım canım6 ay olduğunu bilmiyordum Allah'ım yeni bir şey öğrendikçe sevinecegime kendime kızıyorum biraz mantıklı düşünsem diye2018 de olmaya başladı.tamam canım valla Allah razı olsun içim biraz daha rahatladı
AminnElimden geldiğince anlamaya çalışıyorum abla inşallah kızıma yetiyorumdur.rabbim evlatlarımızı korusun
Yaa spoiler ını severimİyi geceler kızlar.
[SPOILER="Mavi Çekirgeler tıklamayınız. "[/SPOILER]
Ve aleyküm selamAynen canım yo asla kızma insanlar korku verecek haber yaymaya bayılır ama önce bi tartmak lazım diğer nedenleri düşünmek lazım canım
Daha çok yeniigenç kızımıza sevgiler selamlar canım
Ama beslenme hep önemli mesela avokado ,keten tohumu,yulaf gibi özellikle kadınlara faydalı gıdaları tüketmemiz lazım canım
Bi hamilelikte hormon dengesi değişiyo ama ihtiyacımız var canım
Beslenmesi nasıl? Yemekleri geçiştirir mi cnm
Aminn
AlemsinOkudum bileee
Uzun zamandir yeni bur beslenme plani dusunuyordum. Karar verdim ekmekle sekeri hayatimdan cikarmaya. Insallah basarabilirimmotivasyon videolari izleyip duruyorum
Tamam canım şimdi nazlıdır zatenVe aleyküm selammaşallah anasının eski hali habire ıvır zıvır derdinde zaten bir iyileşsin şu sınavları atlatsin görüşücegim kendisiyle
Aynen canım ipleri birazcık elime alayimTamam canım şimdi nazlıdır zatenama bi yedirmeye çalış bakalım salatasına vs belki sever
Zeytinyağı da olur salatayaAynen canım ipleri birazcık elime alayim
Aynen canımZeytinyağı da olur salataya
Al al cnmiyiliği için sonuçta