- 16 Mart 2008
- 45.166
- 218.774
Üzülmek istedim olmadı geneKimse izlemiyo artik bizi
20.45 ' te canlı dersim var kizlar...22.00' den sonra bakın cümbüşe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üzülmek istedim olmadı geneKimse izlemiyo artik bizi
Kırmızı parti yapalım. Dans, tepinme, halay sınırsız.Üzülmek istedim olmadı gene
Canım pastelfit ödevlerini bitirsin gelsin içime sinmiyor onsuz eğlenmekKırmızı parti yapalım. Dans, tepinme, halay sınırsız.
Bı de doğru düzelmiş. Biz bize yeteriz canım. Takim 50 kişi.
Iyi dersler ablacimÜzülmek istedim olmadı gene
tesekkurler kaptanimAfiyet olsun canim
iyi gecelerrİyi geceler kızlar
Erkencisin canim iyi gecelerİyi geceler kızlar
Tamam canimiyi akşamlar kızlar. iki gündür modum pek iyi değil. psikolojik olarak iyi değilim. geçen hafta bir sıkıntı yaşamıştım buraya yazmadım. o günden sonra bir korku oluştu. hafta boyu çok stresliydim. belki bu haftaki tartıya da yansıdı.
bu hafta da 100 gram eksi çıkınca hepten canım sıkıldı. bugün de eve iyi gelmedim. ben bu hafta masterfite katılmayayım. Zipzip- listeden çıkartırsan sevinirim. takımı kötü etkilemek istemiyorum. kusura bakmayın geç yazdım ama.
Bu kisma kahkaha attimKaptanınız olarak size güveniyorum. Çekirgelerin hepsini ilk zıplayışlarında yere yapıştıralim .
16 olmus yemek saatiyse demek kii sabah 36 ydı kahvesini alan gelir az sonraKimse izlemiyo artik bizi
Evet sabah kalabalıktik :))16 olmus yemek saatiyse demek kii sabah 36 ydı kahvesini alan gelir az sonra
Bunu yazarken kahveyi bacagima doktum Allahin sopasi yokMenuleri yazalim mi