- 8 Eylül 2016
- 103.190
- 437.770
- 35
Neler yedin kacamak mi varMenuleri yazalim mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neler yedin kacamak mi varMenuleri yazalim mi
Evet rakibem hadi bakalim kim gorecek once 62yiDeryaOnDiet 200g fark var aramizda
Oyle tabi pazartesiye gore cok iyi.Tost most bişeyler işte
Yirim ekmeğini hamurunu
Canım hadi devamı gelsin bu hafta
Pazartesiden eksin 900 gr mı canım
Canım bugün ye bişeyler ya hiç mi canın çekmiyor
Eline sağlık kaptannn
Ay gerçekten ya ben de üzüldüm canım ama kârın senin eksin oldu öyle düşün
Canımm hayırlı olsun başlangıcın
Sagol canim. Hosgeldin.Canımm hoşbulduk
Kaptanımızı ben son zamanlarda pek görmüyordum yorulmuştu, çocukla zorlanıyordu takip etmekte.
çok sevindim bu grup çok aktif maşallah
canım tebrikler. burda seni de gördüğüme sevindim
Yeminle kadın benim kitabımı yazmış. Fen sorusu çözmekten içim şişti. Daha da kötüsü matematiğe başladıkCanım pastelfit ödevlerini bitirsin gelsin içime sinmiyor onsuz eğlenmek
Afiyet olsun canım. Spor yapıyor musun?
Ben mi pichacu oldum bu hafta wuu artik mavi takimmisin. Kaptancim insallah haftaya daha guzel eksiyle gelcem
Canım azcik kapısalim. Bu ne kibarlık.Tarih düşmanını küçümseyenlerin mağlubiyeti ile dolu. İyi olan kazansın
Hayatım takım seçimi yaparken isimlerinizi yazdık. Mavi çekirge takımındasın . Bol eksiler diliyorumEfendim canim?
Maalesef benden o olmaz canımCanım azcik kapısalim. Bu ne kibarlık.
Seni yenmeyi hiç istemem. Perşembe kuru fasulye pilav bol turşu yedim modunda rekabet mi olur.
Yarış niye var o zaman.
Haydiiiiii kırmızı takım toplanın
1-2-3 şşşşşş
KIRMIZI
Ezeceyikkkkkkk.
Sagol canim. Bu haftaki mavi takimin kaptani secildin galiba. Gecmisi cok okuyadim. Elimden geleni yapicamEvet arkadaşlar ben MAVİ ÇEKİRGE
@Kahve __Kokusu
@aypare ackerman
@60kiloyum
DeryaOnDiet
@Korkuluanne
@dolunaydagel
@masal_19
Mavi takıma hoşgeldiniz. Öncelikle bir takım olduğumuzu unutmayarak, kendiniz için büyük bir adım atmanızı istiyorum. Bu hafta kendimizi imtihan edelim. Cıslı gıdaları mümkün olduğu kadar az tüketelim. Canınız çektiğinde cici bir alternatif tüketelim. Porsiyonlarımız yine de kontrollü olsun. Serpme yemek olan sofraya oturmayıp, tabağınızı baştan hazırlamanız daha kontrollü olmanızı sağlar. Su çok önemli, her çay kahve ekstra su demek o yüzden azaltabiliriz. Yerine bitki çayı içelim. Aç da kalmayın, en tehlikelisi o. Aç kalmak yeme atağı yapar. Bunları bilen biliyor ama ben yine de yazdımGelelim spora, biliyorum zor. Özellikle hamile ve bebekli olan varsa onlara zor. Sizden sadece elinizden gelenin bir iki tık üstünü bekliyorum. Koridorda ekstradan iki tur işe yarayabilir. Okuduğunuz için teşekkür ediyor bol eksiler diliyorum
Ilk hedef 72 degil miydi kiz kucuk kucuk duselim 72 yi ilk goren 1_0 onde bu hafta karsi takimlardayiz zaten elinden geleni ardina koymaEvet rakibem hadi bakalim kim gorecek once 62yi
Afiyet olsun canim
Tamamdir canim. Insallah su 73u aIkcik ucundan gorurum.Hayatım takım seçimi yaparken isimlerinizi yazdık. Mavi çekirge takımındasın . Bol eksiler diliyorum
Kizima doldurdum o ara bi tane daha doldurmusum bardak kirletmeyim diyeAfiyet olsun canim
Ayranı niye cay bardagi ile ictin
Ayy 72 yazacaktim canim yanlislikla olmus. Aynen ilk hedef 72.Ilk hedef 72 degil miydi kiz kucuk kucuk duselim 72 yi ilk goren 1_0 onde bu hafta karsi takimlardayiz zaten elinden geleni ardina koyma
Olur olur. Senin için ve mavi takım için uzun bir hafta olacak. Elhan beni niye aldi sandın?Maalesef ben o olmaz canım
Afiyet olsun rakibem. Hangi gunler var adim yarisi?
Ctesi den cumaya kadar canimAfiyet olsun rakibem. Hangi gunler var adim yarisi?