- 16 Mart 2008
- 45.166
- 218.774
Seni kaçırdım zaten Mavi şirinebu hafta maviyim demekki Mavi takim kazanacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seni kaçırdım zaten Mavi şirinebu hafta maviyim demekki Mavi takim kazanacak
Motivasyon mesajını yer üstüne de 10000 kere adım atarım ben balkona çıkmak için son hazırlığımi yapıyorum.Evet arkadaşlar ben MAVİ ÇEKİRGE
Kahve __Kokusu
aypare ackerman
60kiloyum
DeryaOnDiet
K KarlarKralicesi
dolunaydagel
menekse_kokusu
Mavi takıma hoşgeldiniz. Öncelikle bir takım olduğumuzu unutmayarak, kendiniz için büyük bir adım atmanızı istiyorum. Bu hafta kendimizi imtihan edelim. Cıslı gıdaları mümkün olduğu kadar az tüketelim. Canınız çektiğinde cici bir alternatif tüketelim. Porsiyonlarımız yine de kontrollü olsun. Serpme yemek olan sofraya oturmayıp, tabağınızı baştan hazırlamanız daha kontrollü olmanızı sağlar. Su çok önemli, her çay kahve ekstra su demek o yüzden azaltabiliriz. Yerine bitki çayı içelim. Aç da kalmayın, en tehlikelisi o. Aç kalmak yeme atağı yapar. Bunları bilen biliyor ama ben yine de yazdımGelelim spora, biliyorum zor. Özellikle hamile ve bebekli olan varsa onlara zor. Sizden sadece elinizden gelenin bir iki tık üstünü bekliyorum. Koridorda ekstradan iki tur işe yarayabilir. Okuduğunuz için teşekkür ediyor bol eksiler diliyorum
Boşver balkon konuşmasını, gel kutlamaya gidelimMotivasyon mesajını yer üstüne de 10000 kere adım atarım ben balkona çıkmak için son hazırlığımi yapıyorum.
Pazartesi avantajini al mavi şirineyi şirin anneye çevirirsinSeni kaçırdım zaten Mavi şirine
Evet arkadaşlar ben MAVİ ÇEKİRGE
Kahve __Kokusu
aypare ackerman
60kiloyum
DeryaOnDiet
K KarlarKralicesi
dolunaydagel
menekse_kokusu
Mavi takıma hoşgeldiniz. Öncelikle bir takım olduğumuzu unutmayarak, kendiniz için büyük bir adım atmanızı istiyorum. Bu hafta kendimizi imtihan edelim. Cıslı gıdaları mümkün olduğu kadar az tüketelim. Canınız çektiğinde cici bir alternatif tüketelim. Porsiyonlarımız yine de kontrollü olsun. Serpme yemek olan sofraya oturmayıp, tabağınızı baştan hazırlamanız daha kontrollü olmanızı sağlar. Su çok önemli, her çay kahve ekstra su demek o yüzden azaltabiliriz. Yerine bitki çayı içelim. Aç da kalmayın, en tehlikelisi o. Aç kalmak yeme atağı yapar. Bunları bilen biliyor ama ben yine de yazdımGelelim spora, biliyorum zor. Özellikle hamile ve bebekli olan varsa onlara zor. Sizden sadece elinizden gelenin bir iki tık üstünü bekliyorum. Koridorda ekstradan iki tur işe yarayabilir. Okuduğunuz için teşekkür ediyor bol eksiler diliyorum
Teşekkür ederimCanım tebrikler
Takıma şöyle bir baktım sonra bir daha baktım. Yeneriz ki sizi, şimdiden geçmiş olsun.
ben daha 2 gündür burdayım
ve yeneriz diyorum
Hedap detaylarına gir . En altta boy kilo var.ben şu vücut kitle endeksi imzaya nasıl yapılıyor hala bulamadım
ayarlardan demişti bir arkadaş ama yine bulamadım
Pek bi havalandık.
Profiline gir sonra hesab detaylarına alta gel orada canımben şu vücut kitle endeksi imzaya nasıl yapılıyor hala bulamadım
ayarlardan demişti bir arkadaş ama yine bulamadım
Ben diyorum com öngörü bir yarışmaPek bi havalandık.
Profiline gir sonra hesab detaylarına alta gel orada canım
Yanlış birşeyler yapıyorsundur canım tekrar dene söylediğim adımları .. benle olmuyor canım tek takım yüzdesi önemli umarım bu hafta geçen hafta gibi olmazyaptım yine olmadı
karşı takımda da bi senden korkuyorum bana bu hafta vericeksin gibi geliyor
Nickin daha önce deniz'miydi ben karıştırıyormuyum canimaa olmuş
MasterFit 15.Etap | |||
Kırmızı Takım | |||
1 | Elhan | Kırmızı Kaptan | 69.1 |
2 | Hedef60kgolmak | Kırmızı | 62.6 |
3 | Cordelia | Kırmızı | 62.0 |
4 | Tutku44 | Kırmızı | 80.2 |
5 | Wilma11 | Kırmızı | 71.6 |
6 | North River | Kırmızı | 75.1 |
7 | Ankee | Kırmızı | 58.3 |
8 | fesang | Kırmızı-Sarı | |