Teşekkür ediyorum amin inşallah koruyayimElhan abla çok çok tebrik ederim çok güzel mücadele verdin sonuna kadar hak ettin kırmızı kaptanlığı
Hedef60kgolmak adını o kadar zor buldum ki. seni de tebrik ediyorum çok güzel ilerliyorsun.
Aijoo harika bir kaptanlık ve sonuç umarım güzelce koruyabilirsin
Kahve __Kokusu kilona göre muhteşem bi eksi. tebrik ederim
Aynen canım yeni sloganım eden kendineTost most bişeyler işte
Yirim ekmeğini hamurunu
Canım hadi devamı gelsin bu hafta
Pazartesiden eksin 900 gr mı canım
Canım bugün ye bişeyler ya hiç mi canın çekmiyor
Eline sağlık kaptannn
Ay gerçekten yaben de üzüldüm canım ama kârın senin eksin oldu öyle düşün
Canımm hayırlı olsun başlangıcın
Kaptancımmm çok emek verdin tek tek ilgilendin güzel bir haftaydı teşekkür ederizEmegine saglik kaptanım
Kırmızı takımım hepinizi gönülden kutlarım
Elhan
Hedef60kgolmak
@Sonsuz umut
pastelfit
@dolunaydagel
@askrhpozitif
@aypare ackerman
Sanse yazınca çıkıyorElhan abla çok çok tebrik ederim çok güzel mücadele verdin sonuna kadar hak ettin kırmızı kaptanlığı
Hedef60kgolmak adını o kadar zor buldum ki. seni de tebrik ediyorum çok güzel ilerliyorsun.
Teşekkür ederim tatlım.Elhan abla çok çok tebrik ederim çok güzel mücadele verdin sonuna kadar hak ettin kırmızı kaptanlığı
Baslangicin hayirli olsun canim
Tabi ki ablacim her zaman yardım ederimTeşekkür ederim bitanem
Bana kaptanlık konusunda yardım edeceğini biliyorum.
Teknik destek rica edeceğim senden.
Hayırlı olsun inşallah. Bu etabı da yüzümüzün akıyla bitirdik. Kırmızı takım kaptanımAijoo cıma buradan sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Emeklerin büyük canım. Allah razı olsun senden. İyi ki varsın. Hep yanımızda kal inşallah. Diğer takım arkadaşlarim güzel bir haftaydi. Hepinize tekrardan teşekkür eder gül yüzünüzden öperim.
pastelfit im tatlım, can dostum , desteğim, biricik düşmanım birazdan seni de öpeceğim.
Tamam canim ekliyorum
Afiyet olsun simdiden :))Aynen canım yeni sloganım eden kendineilerleyen saatlerinde kestane yiyebilirim
Asla suçlamıyorum çok alçak gonulluyum degilmiKaptancımmm çok emek verdin tek tek ilgilendin güzel bir haftaydı teşekkür ederizburalardan ayrılma e mi
Kahve __Kokusu mavi kaptancım seni ve takımını da çok tebrik ediyorum senin elinde olkayan sebeplerden ötürü yüzde düştü kendini suçlama e mi
Sanse yazınca çıkıyor
Çok sağol cnm devam etmek istiyorum böyle
Sağ ol bitanem. İnşallah yormam seni pastelin diline düşerim sonraBaslangicin hayirli olsun canim
Tabi ki ablacim her zaman yardım ederim
Tamam canim ekliyorum
Afiyet olsun simdiden :))
Ben de aynı şekilde. Benimkine ek bilgi verirken beni de etiketle kulun kölen olayım yaaaAz temizlik islerimiz var 1 saate burda olurum kızlar
Listeyi hazirlarim
Kolay gelsin balım.Az temizlik islerimiz var 1 saate burda olurum kızlar
Listeyi hazirlarim
hiç yemedim nasıl yazıldığını da bilemedim bi türlüKaptancımmm çok emek verdin tek tek ilgilendin güzel bir haftaydı teşekkür ederizburalardan ayrılma e mi
Kahve __Kokusu mavi kaptancım seni ve takımını da çok tebrik ediyorum senin elinde olkayan sebeplerden ötürü yüzde düştü kendini suçlama e mi
Sanse yazınca çıkıyor
Çok sağol cnm devam etmek istiyorum böyle
ne kadar sevgi dolu ve pozitif bi insansın maşallahTeşekkür ederim tatlım.
Geldiğimden beri hep sevgi dolu mesajlarını okuyorum. Hep iyi hissettirdin.bu moralle oldu hepsi.
teşekkür ederimBaslangicin hayirli olsun canim
Tabi ki ablacim her zaman yardım ederim
Tamam canim ekliyorum
Afiyet olsun simdiden :))
Ellerine ovuşturan sinek imocisi olsaydıBen de aynı şekilde. Benimkine ek bilgi verirken beni de etiketle kulun kölen olayım yaaa
Sen gez keyfine bak, burası döner kendi kendineKolay gelsin balım.
Hava güzel biz de eşimle sahile ineceğiz.kac gibi evde olayım seçmeler için?
Sağol yaa kendimi … gibi hissettim şu anEllerine ovuşturan sinek imocisi olsaydıkoyardim şuraciga...
O tikin hakkını vermem lazım di mihiç yemedim nasıl yazıldığını da bilemedim bi türlühedefine kısa sürede ulaşıp koruyabilirsin inşallah
ne kadar sevgi dolu ve pozitif bi insansın maşallah
teşekkür ederim
Ay siz beraber mi kaptan oldunuzBen de aynı şekilde. Benimkine ek bilgi verirken beni de etiketle kulun kölen olayım yaaa
ohhh sarıllO tikin hakkını vermem lazım di mi
Canım çok da zarifsin. Tekrar teşekkür ederim. O senin pozitifliğin.Gel bı tekrar sarılayım sanal sanal ohhh missss.