- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
Baslangicin hayirli olsun cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baslangicin hayirli olsun cnm
teşekkür ederim ben baya uzun bir yoldan geldim. çok uzun sürede yavaş yavaş verdim arada bıraktım arada başladım. geçen sene ocak ayında 72.4 tüm.cok guzel kilonuz masallah
gecmis olsun hem size hem kızıniza
inşallah bulaşmaz size de. bu sene o kadar çook hasta olduk ki çok yıprandım artık. her hafta ya eşim ya kızım ya da ben hastayız. kan değerlerimiz de iyi aslında (d vitamini dışında)Sana da gecmis olsun canim . Benimde esim goturdu doktora maske cikarmamislar ama insallah bulasmaz bize de
Ben de coronaya güvendim, camlar kapılar açılır soğuk olur diye
Okullari sıcaksa bilemem de abla cok isinmaz hava bence iyiki giydik diyebilirler :))
Aynisini yasiyoruz cogumuz ama bizdr genelde cocuklar abi 1. Sinif getiriyor minige bulasiyorteşekkür ederim ben baya uzun bir yoldan geldim. çok uzun sürede yavaş yavaş verdim arada bıraktım arada başladım. geçen sene ocak ayında 72.4 tüm.
inşallah bulaşmaz size de. bu sene o kadar çook hasta olduk ki çok yıprandım artık. her hafta ya eşim ya kızım ya da ben hastayız. kan değerlerimiz de iyi aslında (d vitamini dışında)
Geçmiş olsun cnm kim bakiyor çocuğaGünaydın canlar hayırlı cumalar. Geçmişi anca bitirdim
Çok kötü bir gece geçirdim çocuğum çok ateşlendi uyuyamadık bir türlü, şimdi o evde ben okuldayım
Zipzipim ben bu hafta adım yarışmasına gireceğim zaten tartılmadım bilmiyorum kilomu
Günaydın canim gecmis olsunGünaydın canlar hayırlı cumalar. Geçmişi anca bitirdim
Çok kötü bir gece geçirdim çocuğum çok ateşlendi uyuyamadık bir türlü, şimdi o evde ben okuldayım
Zipzipim ben bu hafta adım yarışmasına gireceğim zaten tartılmadım bilmiyorum kilomu
okul dönemi hastalıkları da ağır oluyor. inşallah daha fazla hastalanmadan kışı atlatırızAynisini yasiyoruz cogumuz ama bizdr genelde cocuklar abi 1. Sinif getiriyor minige bulasiyor
Yukselecekmis bakalim . Birden sogutunca alisamiyor insan-8 diyordu sabah zor uyandim
Bitanem Allah şifa versin. Çabucak iyileşir inşallah.Günaydın canlar hayırlı cumalar. Geçmişi anca bitirdim
Sen kaçtın, kaç oldun cnmZipzip-
kaptanim gene kardeşime gidebilirim. ama sıkıntı yok tartıyı götürürüm, bu tartı yeni aldigim tartım
Amin canim insallahokul dönemi hastalıkları da ağır oluyor. inşallah daha fazla hastalanmadan kışı atlatırız
Gecmis olsun canim insallah toparlar cabucakGünaydın canlar hayırlı cumalar. Geçmişi anca bitirdim
Termal bideGünaydın canım
Geçmiş olsun canım
Burda da -4’ü görünce içlerine termal tayt giydirdim. İnşallah akşama piştik diye didiklemezler beni
geçmiş olsun canım. inşallah kısa sürede toparlar. biz de 2 gündür ateşle uğraşıyoruz. çocuğuna kim bakıyor. ?Günaydın canlar hayırlı cumalar. Geçmişi anca bitirdim
850. Baslangic olarak suraya not duselimBaslangicin hayirli olsun cnm