- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.183
Iclik giysin mi ekipler kac dereceye kadar ineceksinBen geçmişe uzuuun bi yolculuğa çıkıyorumDönmezsem bi ekip yollayın beni kurtarsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iclik giysin mi ekipler kac dereceye kadar ineceksinBen geçmişe uzuuun bi yolculuğa çıkıyorumDönmezsem bi ekip yollayın beni kurtarsın
Tşkler canım 2 yıldır çalışmıyorum evdeyimve KPSS çalışıyorum boş zamanlarımda birde 1,5 yaşında kızım var teli görünce istiyor o yüzden çok elime almıyorumTebrikler cnm
Sen calişiyormusun, fazla görünmüyorsun
Milyonuncu olsada ne yapalim cnm
Önümüze bakmaktan baska çare yok
Günaydın ablacim hayirli cumalar
hayırlı cumalar gülümmmmGünaydın ablacim hayirli cumalar
Geçmiş olsun cnm kim bakiyor çocuğa
Günaydın canim gecmis olsun
Tamam canim.sorun olmaz tarti haftaya bildirim yaparsin
Bitanem Allah şifa versin. Çabucak iyileşir inşallah.
Gecmis olsun canim insallah toparlar cabucak
Teşekkür ederim canlar. Çocuğa eşim bakıyor şu an öğleye kadar izin aldı benim dersim öğlen bitiyor hemen eve koşacağım.geçmiş olsun canım. inşallah kısa sürede toparlar. biz de 2 gündür ateşle uğraşıyoruz. çocuğuna kim bakıyor. ?
Çok normal bitanem sen adet oldum deyince başımıza gelecekleri anladım. gene de eksi geldin hiç üzülme. Kilo almadın sonuçta ...
kilo bildirimi yaptığına göre tekrar başlıyorsun hadi hayırlı uğurlu olsun başlangıcın gülüm
Teşekkür ederim bitanemGunaydin ablacim Afiyet olsun
Aynen bu hafta biraz daha ısınıyor
Birden dusmesede sogugu hic sevmiyorum
AminAdı ustunde kara kış hersey daha zor Allah disarda kalana, evinde yakacak bulamayana , dolabi bos olana yardim etsin
Tebrikler canım
Sen görev başındaki meeemurla dalga mı geçiyosun. Ararun 155’iIclik giysin mi ekipler kac dereceye kadar ineceksin
Bütün çocuklar zor canım, bi de ders çalışıyomuşsun. Kafa yorgun beden yorgun zor olurTşkler canım 2 yıldır çalışmıyorum evdeyimve KPSS çalışıyorum boş zamanlarımda birde 1,5 yaşında kızım var teli görünce istiyor o yüzden çok elime almıyorum
Acaba sadece benim Kızı. Mı böyle hiç bir şeye zaman bulamıyorum ve baygın bir şekilde yatakta oluyorum
Ben oradan geliyorumBen geçmişe uzuuun bi yolculuğa çıkıyorumDönmezsem bi ekip yollayın beni kurtarsın
Valla insan üzülüyor. 1 haftalık koskocaman emek. Kaçamak yok, spor var, su ve bitki çayına ekstra özen gösterdim. Sonuç -400. PEEEEHH ne adetmiş yaaaÇok normal bitanem sen adet oldum deyince başımıza gelecekleri anladım. gene de eksi geldin hiç üzülme. Kilo almadın sonuçta ...
evet yaAyni ben yerken vicdan azabiyla
insallah ulaşırız benim hedef de 56.9ay aynı kilodayız
yılbaşı hedefim 56 idi ama maalesef mümkün değil artık tabi
yeni hedefim 57.50 benim de
abla çok sağlıksız yiyorum ya kış dönemi bir de bağışıklık güçlenmesi lazımCok almişin
Neyse fazla değilmiş cnm, dikkat edersen haftaya gider zaten
Yolda çevirme yok tatlım rahat rahat bas gaza. Az önce geldimBen geçmişe uzuuun bi yolculuğa çıkıyorumDönmezsem bi ekip yollayın beni kurtarsın
Günaydın canim hayirli cumalarGünaydın herkese hayırlı Cuma'lar
Kızlar
Ne güzel yarışıyorduk kan dökülmesini istemezdim dostça savaştıValla insan üzülüyor. 1 haftalık koskocaman emek. Kaçamak yok, spor var, su ve bitki çayına ekstra özen gösterdim. Sonuç -400. PEEEEHH ne adetmiş yaaa