- 31 Aralık 2015
- 41.435
- 132.554
Ben sabah ne yerim belli olmazCanim aç değilim inan tavuklu salata koca bir kase yemek gibi doyurucu oluyor ben çok severim tutarda miydemi yarın 12 de yapicam kahvaltımı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben sabah ne yerim belli olmazCanim aç değilim inan tavuklu salata koca bir kase yemek gibi doyurucu oluyor ben çok severim tutarda miydemi yarın 12 de yapicam kahvaltımı
Ben bayadir ekmek yemiyorum canım.. kurufasulye yiyecektim gaz yaparmi diye çekindim yarın kuru bulgur pilavı var menüde acısını çıkarırım artıkYarindan sonra bu kadar zulmetme kendine. Hiç ekmek yok menulerde. Makarna pilav zaten yok. Yogurt falan ekle bari
Maşallah canım.gozum üstünde senin gibi bende yapsam mı acaba belki basenim yok olup giderCanim aç değilim inan tavuklu salata koca bir kase yemek gibi doyurucu oluyor ben çok severim tutarda miydemi yarın 12 de yapicam kahvaltımı
Geçmiş olsunSabah 8 Bir dilim kepekli ekmek i'le labne ve zeytin
Öğlen 1.dilim kepekli ekmek yağda yumurta peynir zeytin (mobil hizmetteydim köylerde ne bulursam onu yemek zorunda kaldım )
Akşam 1 kase balkabakli mercimek çorbası 3 4 dilim fırın patates
Kızımın ateş-i çok yüksek menu yazip kactim ben
Zipzip-
1.5 lt su 6737 adim.
Hoşgeldin canımKizlar merhaba ben de 5. Takim ve sonrasinda kilolar firardadaydim. Yer varsa ben de gelebilir miyim
Patron çıldırdıBu gece ruyamda neler neler yicem
Etiket yap beni hazırlarken fikir olur belkiBen sabah ne yerim belli olmaz
Afiyet olsun canim
Ahahah tamamEtiket yap beni hazırlarken fikir olur belki
Sagol kaptancimAfiyet olsun
Ayy bayılırım bu çorbaya
Sen mavi mıydın kuzumAbla bir şey olmaz can boğazdan gelir
Kız selam yok muKizlar merhaba ben de 5. Takim ve sonrasinda kilolar firardadaydim. Yer varsa ben de gelebilir miyim
Afiyet olsun canim. Yine gayet guzel bir menu ve spor
Yap canım ben bir öğün atlayamazdim bırak öğün iki saat aç duramazdim.. şimdi 16 saat ağzıma birşey sürmüyorum sağlık sorunun yoksa tavsiye EderimMaşallah canım.gozum üstünde senin gibi bende yapsam mı acaba belki basenim yok olup gider
Abla ben takımlarda yokumSen mavi mıydın kuzum
Sabah seni çok merak ediyorumSagol kaptancim
Sağlık sorunu olmaz mıçok şükür tabikiaslında sen diyince fark ettim de öğlen en geç 12 de yiyiyorum akşamda en geç 8 de kızın dershanesi olduğu için geç yiyiyorum.cok nadir akşam atıştırma yiyiyorum.Yap canım ben bir öğün atlayamazdim bırak öğün iki saat aç duramazdim.. şimdi 16 saat ağzıma birşey sürmüyorum sağlık sorunun yoksa tavsiye Ederim