- 16 Mart 2008
- 45.173
- 218.801
Masterfatler olarak hayatımıza devam ederik sonraAbla yaa bir de su böreği ve mantı yaparmisin.cok kalabalığız hemen bitirip sofraya otururuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Masterfatler olarak hayatımıza devam ederik sonraAbla yaa bir de su böreği ve mantı yaparmisin.cok kalabalığız hemen bitirip sofraya otururuz
Neyse borcum olsun yarın sabah yaparımYeni içtim canım bu videoyu ve teklifini gördükten sonra çok pişmanım ictigime
Benim uykumu hiç etkilemiyor yaaBende bugün 3 tane içtim. Aksam esime eslik etmedimko uyuyayim diye. Uyurum insallah amin
Bu gece ruyamda neler neler yicemMasterfatler olarak hayatımıza devam ederik sonra
Abla bir şey olmaz can boğazdan gelirMasterfatler olarak hayatımıza devam ederik sonra
Zaten zor uyuyorum birde risk alamam. Artik geceleri oturmayip sabah alarmla erken kalkmaya caliscam. Hem psikolojim için sabah gün ışığını görmek iyi gelir. Hem belki kizlar hemen uyanmazsa egzersiz programi başlarimBenim uykumu hiç etkilemiyor yaa
Eridi bitti bu hafta ben hiç hirs yapmadım ama kahve cok fena hirs yapti bu haftaSenin kilonu çok merak ediyorum aç aç geziniyorsun
Canim aç hissetmiyorum ki sakızNaptin sen yaa bu denli aç birakmasaydin kendini be canim
Vaay güzel bir program hayırlı olsun inşallahZaten zor uyuyorum birde risk alamam. Artik geceleri oturmayip sabah alarmla erken kalkmaya caliscam. Hem psikolojim için sabah gün ışığını görmek iyi gelir. Hem belki kizlar hemen uyanmazsa egzersiz programi başlarim
Yarindan sonra bu kadar zulmetme kendine. Hiç ekmek yok menulerde. Makarna pilav zaten yok. Yogurt falan ekle bariCanim aç hissetmiyorum ki sakız
çiğniyorum şuan düşün miyden küçüldü sanırım
İyi canımİyi geceler
İnşallah teşekkür ederimVaay güzel bir program hayırlı olsun inşallah
Canim aç değilim inan tavuklu salata koca bir kase yemek gibi doyurucu oluyor ben çok severim tutarda miydemi yarın 12 de yapicam kahvaltımıSenin kilonu çok merak ediyorum aç aç geziniyorsun
Aa cnm çok iyi yapmışsın başla başlaBen de kendime bir etkinlik kitabı aldım.rakamlari birleştirip resim ortaya çıkıyor daha baslayamadim görünce aklıma geldi ben de başlayayım yapmaya belki kafam dağılır
Maşallah cnm bnm