- 16 Mart 2008
- 45.172
- 218.792
Mesajların hiç öyle demiyor daBogaz, can , mantı noluyoruz dedim bir an ..zeynos beni baştan çıkarıyor ya hadi hayırlısıAbla ben takımlarda yokum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mesajların hiç öyle demiyor daBogaz, can , mantı noluyoruz dedim bir an ..zeynos beni baştan çıkarıyor ya hadi hayırlısıAbla ben takımlarda yokum
Akşamı erkene çekmeye çalış canım 7 gibi olsa daha iyi olur ben artık kocisi beklemiyorum bugün 8.5 da geldiSağlık sorunu olmaz mıçok şükür tabikiaslında sen diyince fark ettim de öğlen en geç 12 de yiyiyorum akşamda en geç 8 de kızın dershanesi olduğu için geç yiyiyorum.cok nadir akşam atıştırma yiyiyorum.
Yok abla azmine maşallah.ben aslında sizleri düşündüm hani uzun zaman olmuştur canınız çekmiştir içinizden geçenleri ben dile dökmek istedimMesajların hiç öyle demiyor daBogaz, can , mantı noluyoruz dedim bir an ..zeynos beni baştan çıkarıyor ya hadi hayırlısı
Senin kilon kaç canım ne kadar fazlan var yaş kaç birde ay nüfus memuru geldiSağlık sorunu olmaz mıçok şükür tabikiaslında sen diyince fark ettim de öğlen en geç 12 de yiyiyorum akşamda en geç 8 de kızın dershanesi olduğu için geç yiyiyorum.cok nadir akşam atıştırma yiyiyorum.
Akşam sofrasında ancak toplanıyoruz canım.esim de kızım da hiç hoşlanmaz.Akşamı erkene çekmeye çalış canım 7 gibi olsa daha iyi olur ben artık kocisi beklemiyorum bugün 8.5 da geldi
Bebem sen ne zaman uyuyacan AllasenYok abla azmine maşallah.ben aslında sizleri düşündüm hani uzun zaman olmuştur canınız çekmiştir içinizden geçenleri ben dile dökmek istedim
Abla gece yeni başlıyorBebem sen ne zaman uyuyacan Allasen
Ben 1.63 boyun da 58 kilo 36 yaşın da bir anneyimSenin kilon kaç canım ne kadar fazlan var yaş kaç birde ay nüfus memuru geldi
La bi git uyu Gece kuşuna bak heleAbla gece yeni başlıyor
İyi abla.allah rahatlık versinMenümü sabah yazicam uykum geldi.
Hayırlı geceler karnım guruldamaya başladı. En iyisi yatmak zeynoş durmayacak ...
İyi geceler herkese...heyecanlı bir cuma bizi bekliyor. Allah rahatlık versin dostlar.
Tamam abla birazda diğer koltukta yatayımLa bi git uyu Gece kuşuna bak hele
İyi abla.allah rahatlık versin
Bana diyene bak sende zayifsin boyuna göre 1.58 boyla 56 yım benBen 1.63 boyun da 58 kilo 36 yaşın da bir anneyim
Kizin kaç yaşında benimki küçük erken yiyor oda 2.5 yaşındaAkşam sofrasında ancak toplanıyoruz canım.esim de kızım da hiç hoşlanmaz.
Ne demişti :)Gerçekten senin adına çok sevindim.ben hem psikiyatriste gittim hem psikologa aslında hem bildiğimiz şeyleri söylüyorlar ama onların ses tonu ve ifade şekilleri bize daha iyi geliyor.mesela bana iki cümle kullanmıştı hiç aklımdan çıkmıyor.
Altın da takak mı tikineTiklendim gitti
Bugün olmuş bebeğim
Kızlar hayırlı olsuna gelecekler
Hee bi de eşref saatim varBak bak bizimki espri saatine girmiş
Hoşgeldin canım. Kaptan sabah gelir.Kizlar merhaba ben de 5. Takim ve sonrasinda kilolar firardadaydim. Yer varsa ben de gelebilir miyim
AminBende bugün 3 tane içtim. Aksam esime eslik etmedimko uyuyayim diye. Uyurum insallah amin
Afiyet olsun kaptannnSon menümü de vereyim
23 aralık perşembe menüsü
Sabah 10.30
1 dlm ekmek uzeri fistik ezmesi ceyrek muz
Nescafe
Ara da
Yeşilçay
Ara türk kahvesi 5 hurma 8 badem
17.30
Yarim kase mercimek çorbası
19.00
Yarim tabak ispanak
2 yk yoğurt
Zipzip- Kahve __Kokusu
Allah bağışlasın canım.16 yaşında okul ve dershane olunca eve geç geliyor canım tek yemek yemeği sevmiyor yanında oturayım sen ye diyorum trip atıyorKizin kaç yaşında benimki küçük erken yiyor oda 2.5 yaşında