- 3 Ocak 2020
- 5.707
- 31.652
oyyy pamugum yaaa yerim seniBen yapamam böyle şeyler. Çok beceriksizim. Üzüldüm. Eline sağlık coook güzel olmuş.
Azıcık birazcık minnacık kiskanmiş olabilirim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oyyy pamugum yaaa yerim seniBen yapamam böyle şeyler. Çok beceriksizim. Üzüldüm. Eline sağlık coook güzel olmuş.
Azıcık birazcık minnacık kiskanmiş olabilirim.
oyyy pamugum yaaa yerim seni
Notlar aldi zaten. Kisa sureli sonuc beklememem gerektiğini anlatti. Evet biraz rahatladım. Kimseye anlayamadığım şeyleri anlatmak iyi geldiCanım yine not almıştır o bi dahaki görüşme ne zmn? Rahatladın mı biraz yine de :)
Bugün git yarın gel
Rontgen ve mr var benimde. Bir ara da ona gideyim en iyisi. Sonucumu eşim göstermişti yazın..Yok canım röntgen de bakıldı kızımın ilk haline benziyor senin resimler
Daha iyi hissettim diyebilirim. İçimi bir miktar boşaltmış oldumNasıl geçti görüşmen canım, memnun musun?
Psikiyatri teshis koyup ilac yazar. Ben bilerek önce psikologa gittim. Teshisimi ben az cok biliyorum zaten :)Aynen yaa mutlaka bir şeylerden anlamıştır.4 sene gittim ilk randevuda her şeyi pat pat söylemişti bana anlamadım vallaha
İhmal etme canım.cok haklısın çocukla zor oluyor zaman gerekiyor ama ailemizin de bize ihtiyacı varRontgen ve mr var benimde. Bir ara da ona gideyim en iyisi. Sonucumu eşim göstermişti yazın..
Haydi hayırlısı olsun inşallahPsikiyatri teshis koyup ilac yazar. Ben bilerek önce psikologa gittim. Teshisimi ben az cok biliyorum zaten :)
Bu yil mottom önce 'ben'İhmal etme canım.cok haklısın çocukla zor oluyor zaman gerekiyor ama ailemizin de bize ihtiyacı var
Gerçekten senin adına çok sevindim.ben hem psikiyatriste gittim hem psikologa aslında hem bildiğimiz şeyleri söylüyorlar ama onların ses tonu ve ifade şekilleri bize daha iyi geliyor.mesela bana iki cümle kullanmıştı hiç aklımdan çıkmıyor.Bu yil mottom önce 'ben'
Normalde psikologtan bastan iyi elektrik alamadim. Eski ben olsam bir daha gitmezdim. Ama sonra bazi söyledikleri hirslandirdi diyebilirim. O yüzden kendimle savaştigim bir yıl olcak :)
Tam tartı öncesi ödem yapar diye üzüldümgecicek inşallah.Valla ikiz sınav çocuğu olunca, kafa nbaya yeniyo
Üzülme geçicek
Tiklendim gittiElhan senin tikin var mıydı? Yoksam ünlü mü oldun
Bak bak bizimki espri saatine girmişAyy o kadar dereceye girdi seçtiklerim hatta 1.oldu alamadım :/ galiba bağışla alıcam ben de cnm
yarım pro da olur
Yarım dolarr
Abla yaa bir de su böreği ve mantı yaparmisin.cok kalabalığız hemen bitirip sofraya otururuzTiklendim gitti
Bugün olmuş bebeğim
Kızlar hayırlı olsuna gelecekler
İçiyorum kahve mi yapayım mı sanadaNe anlattı beeee kahve ye gomesim geldi kendimi
Hic bir sey demese de ben anlatsam rahatlasam yeter. Tam aglama moduna girerken virgul koyduk accikta aglayaydim iyiydiGerçekten senin adına çok sevindim.ben hem psikiyatriste gittim hem psikologa aslında hem bildiğimiz şeyleri söylüyorlar ama onların ses tonu ve ifade şekilleri bize daha iyi geliyor.mesela bana iki cümle kullanmıştı hiç aklımdan çıkmıyor.
Yeni içtim canım bu videoyu ve teklifini gördükten sonra çok pişmanım ictigimeİçiyorum kahve mi yapayım mı sanada
Bende bugün 3 tane içtim. Aksam esime eslik etmedimko uyuyayim diye. Uyurum insallah aminYeni içtim canım bu videoyu ve teklifini gördükten sonra çok pişmanım ictigime
Bir dahaki sefere ağlayıp rahatlarsınHic bir sey demese de ben anlatsam rahatlasam yeter. Tam aglama moduna girerken virgul koyduk accikta aglayaydim iyiydi