- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 40.001
Genc anne maşallah boyunla kizin var haklıAllah bağışlasın canım.16 yaşında okul ve dershane olunca eve geç geliyor canım tek yemek yemeği sevmiyor yanında oturayım sen ye diyorum trip atıyor
Bende 38 yaşındayım .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Genc anne maşallah boyunla kizin var haklıAllah bağışlasın canım.16 yaşında okul ve dershane olunca eve geç geliyor canım tek yemek yemeği sevmiyor yanında oturayım sen ye diyorum trip atıyor
İlk dediği bana bir kalem gösterdi ne renk dedi dedim ki mavi haydi bunu kırmızıya çevir dedi dedim ki yapamam.o zaman hayatında ki insanları gördüğün gibi kabul et dedi...ikinci ise çöp kovası.cop kovasina bütün sıkıntılarıni ve üzüntülerini at dedi.tamam dedim attım.simdi sen o kovaya attığını düşünüyorsun ama sen daha arkana dönmeden kovayı önüne dokuyorsun dediNe demişti :)
Altın da takak mı tikine
Hee bi de eşref saatim var
Sabah erkenden halaya kalkmaya çalışcam diye okudumZaten zor uyuyorum birde risk alamam. Artik geceleri oturmayip sabah alarmla erken kalkmaya caliscam. Hem psikolojim için sabah gün ışığını görmek iyi gelir. Hem belki kizlar hemen uyanmazsa egzersiz programi başlarim
İyi geceler kaptanİyi geceler
Canım çok geçmiş olsun elektrik geldi mi ısınabiliyor musunuzSabah 8 Bir dilim kepekli ekmek i'le labne ve zeytin
Öğlen 1.dilim kepekli ekmek yağda yumurta peynir zeytin (mobil hizmetteydim köylerde ne bulursam onu yemek zorunda kaldım )
Akşam 1 kase balkabakli mercimek çorbası 3 4 dilim fırın patates
Kızımın ateş-i çok yüksek menu yazip kactim ben
@Zipzip-
1.5 lt su 6737 adim.
Aynen 19 yaşında anne oldum.ben onun yanında küçük kalıyorumGenc anne maşallah boyunla kizin var haklı
Bende 38 yaşındayım .
Güzel oluyor genç anne olmak rabbim evladını size bağışlasınGenc anne maşallah boyunla kizin var haklı
Bende 38 yaşındayım .
Sağol kaptanımAfiyet olsun canim
Ayy aynen annem yaptı cnmAyy bayılırım bu çorbaya
Sağol kuşumAfiyet olsun canim. Yine gayet guzel bir menu ve spor
İyi geceler canımİyi geceler MasterFit in Fit guzelleri.
Ohh afiyet şifa olsunSağol kaptanım
Ayy aynen annem yaptı cnm
Sağol kuşum
Amin canım cümlemizin evladınıGüzel oluyor genç anne olmak rabbim evladını size bağışlasın
Abla gece yeni başlıyor
Sana da ArvMenümü sabah yazicam uykum geldi.
Hayırlı geceler karnım guruldamaya başladı. En iyisi yatmak zeynoş durmayacak ...
İyi geceler herkese...heyecanlı bir cuma bizi bekliyor. Allah rahatlık versin dostlar.
Oooo çok ilginç yaa çok haklıİlk dediği bana bir kalem gösterdi ne renk dedi dedim ki mavi haydi bunu kırmızıya çevir dedi dedim ki yapamam.o zaman hayatında ki insanları gördüğün gibi kabul et dedi...ikinci ise çöp kovası.cop kovasina bütün sıkıntılarıni ve üzüntülerini at dedi.tamam dedim attım.simdi sen o kovaya attığını düşünüyorsun ama sen daha arkana dönmeden kovayı önüne dokuyorsun dedi
Ohh afiyet şifa olsun
Aynen örnekleri verince bende farklı bir pencereden bakmaya başladım.düse kalka geldim ben bu yaşimaaaa
Sana da Arv
Oooo çok ilginç yaa çok haklı
Kaç duruyorumHedef60kgolmak canım senin yaşın kaç acaba
Resmin varda ben mi gormuyorumKaç duruyorum
Yok daha heyecanlı tahminler böyleResmin varda ben mi gormuyorum
35Kaç duruyorum